Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΕΙΡΩΝ!


Σε 1 μήνα ξεκινάει το Supernatural επιτέλους. Σε λιγότερο όμως, αρχίζει η νέα σεζόν στην Αμερική για πολλές νέες και παλιές σειρές. Εμείς έχουμε προτάσεις και εσείς μπορείτε να διαλέξετε ποιες θέλετε να δείτε :
SUPERNATURAL


Δεν έχουμε να πούμε και πολλά πολλά. Ότι θέλετε για την σειρά μπορείτε να τα βρείτε εδώ μέσα. Εαν δεν έχετε δει και θέλετε να ξεκινήσετε μπορείτε να κατεβάσετε τα επεισόδια εδώ.


FRINGE



Μια πολύ πολύ μεγάλη σειρά που αξίζει να δείτε. Περίεργα και υπερφυσικά γεγονότα, όπου το FBI μαζί με έναν τρελοεπιστήμονα προσπαθούν να τα λύσουν.Παράλληλα σύμπαντα, ταξίδια στο χρόνο, το τέλος του κόσμου! 3 σεζόν και πάει για 4η. To ελληνικό blog http://fringe-d-vision.blogspot.com/
BΑΘΜΟΛΟΓΙΑ : 8,5/10!


THE BIG BANG THEORY


Μια τρελή παρέα επιστημόνων! Φυσικοί, αλλά και μια... άνεργη ηθοποιός κάνουν την σειρά ξεκαρδιστική! Μεγάλο όπλο της σειράς ο Κ. Σέλντον! Mια κωμωδία που αξίζει δείτε. 4 σεζόν και έχει ανανεωθεί ήδη για ακόμα 3 σεζόν! Ελληνικό blog http://bazinga-gr.blogspot.com/
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ : 8/10!


CHUCK


Άλλη μία πολύ καλή σειρά με πολλούς fans. Πολύ καλοί ηθοποιοί και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει και το ελληνικό blog http://chuckalos.blogspot.com/


DEXTER


Ο Ντέξτερ Μόργκαν εργάζεται ως τεχνικός στα αιματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας του Μαϊάμι. Είναι ευγενικός, διακριτικός, ετοιμόλογος και σπανίως προκαλεί την προσοχή. Είναι γοητευτικός αλλά αδιαφορεί για το γυναικείο φύλο. Η συνηθισμένη, ενίοτε ανιαρή ζωή του κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό: ο Ντέξτερ είναι ένας ψυχοπαθής δολοφόνος.

Μια τραυματική παιδική εμπειρία ευθύνεται για τη δημιουργία του απαθούς αυτού κτήνους. Υπό την καθοδήγηση του θετού του πατέρα, ο Ντέξτερ αποφασίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο κοινωνικό σύνολο σκοτώνοντας μόνο εγκληματίες.

Η ήσυχη ζωή του αλλάζει ξαφνικά όταν το Μαϊάμι συγκλονίζεται από τη δράση ενός μανιακού δολοφόνου που φαίνεται να μιμείται τον Ντέξτερ. Ένα τρομακτικό ερώτημα γεννιέται μέσα του. Μήπως τελικά είναι ο ίδιος υπεύθυνος για τα στυγερά εγκλήματα που με τόσο ζήλο προσπαθεί να εξιχνιάσει; 


BREAKING BAD



Βασική υπόθεση χωρίς να αποκαλύπτω πολλά: Καθηγητής Χημείας, μεσήλικάς, οικογενειάρχης σε όχι τοσο καλή οικονομική κατάσταση ανακαλύπτει ότι έχει μη ιάσιμο καρκίνο του πνεύμονα. Σιγά σιγά ξεκινάει να βλέπει τη ζωή με άλλη ματιά, να συνειδητοποιεί τους συμβιβασμούς που έκανε και τα στερεότυπα που ακολούθησε, και παίρνει την απόφαση να στραφεί στο έγκλημα και συγκεκριμένα στο "μαγείρεμα" και διανομή του ναρκωτικού μεθαμφεταμίνη με ό,τι αυτό συνεπάγεται... Eλληνικό Βloghttp://breakingbad-greek.blogspot.com/?spref=fb


THE VAMPIRE DIARIES




Bρυκόλακες, έρωτας και πολύ συναίσθημα. Αυτές είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν την σειρά. To CW τρίβει τα χέρια του με τα νούμερα που κάνει! Αν σας αρέσει ο ρομαντισμός και οι βρυκόλακες μην το σκέφτεστε καν, ξεκινήστε την σειρά.. Μεγάλο ατου του VD είναι φυσικά ο γνωστός από το lost Ian Somerhalder. Tο ελληνικό blog http://thevampirediariesgreek-lusifer.blogspot.com/.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ : 6/10



Μπορείτε εαν θέλετε να προτείνετε και σεις στα σχόλια περισσότερες σειρές νέες ή παλιότερες.
**Οι βαθμολογίες που έχουν μπει σε κάποιες σειρές είναι προσωπικές, και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με τα blog των παιδιών. Τα Blog αξίζουν 20/10 και αξίζουν πολλά μπράβο σε όσους κάθονται και ασχολούνται χωρίς κανένα απολύτως κέρδος!

62 σχόλια:

  1. respect ston oresti, foberh anarthsh, o walter me to alouminoxarto sto kefali apla den uparxei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχα..
    Ευχαριστώ Luc.. Έχει τόσες πολλές φωτό γαμάτες ο Walter που δεν ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το vampire diaries για εμενα αξιζει πολλα περισσοτερα απο 6/10...μαλλον ενα 8-9 θα του εβαζα...φετος θα ξεκινησει και μια καινουρια σειρα που πιστευω θα τα σπαει...The Secret Circle λεγεται...εχει σχεση με μαγους για οσους ενδιαφερονται...Σειρες που για εμενα αξιζουν να τις δεις ειναι το Lost Girl,House M.d,No ordinary family και το The Event...περα απο το Supernatural kai to Vampire Diaries φυσικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eίναι αναλόγως και τι σ'αρέσει Annia. Π.χ δεν γίνεται σε όλους να αρέσει το Supernatural. Λογικό είναι ;)

    Το The Secret Circle μου θυμίζει λίγο VD προσωπικά. Θα δείξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρησπεκτ για τη βαθμολογια του βιντι!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οh και φυσικα μαγκες υπαρχει μια πολυ ομορφη σειρα που λεγεται

    Η Ο U S E M. D.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. *Δεν μ πηγαινε η καρδια για παραπανω :P

    ** Το σκεφτηκα αλλά απο την μια δυσκολο να ξεκινησει καποιος μια σειρα με 8(αν δεν κανω λαθος) σεζον. Εχεις κλεισει και το blog σου οποτε λεω αστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 7 τωρα παει για 8η.
    Η συγκεκριμενη και 10 να χει δειξει, νταξει...

    ΔΕΙΤΕ ΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Eγω ήδη βλέπω μπόλικες άρα δύσκολο..

    Αν και έχω ακούσει τα καλύτερα για την σειρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγω το σκεφτομαι pani.. Αλλα ειναι 3 σεζον γαμωτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. egw akouw ta kalhtera gia to breaking bad kai tora pou tha to balei to mega tha to timisw, kai an ontos einai toso kalh h seira oso lene (an kai 3hs season) mporei na thn dw
    alla apo thn allh exw kai mia season gia to S kai barieme na thn dw

    nai re si exei merikes foberes fwtografies
    http://thetvaddict.com/wp-content/uploads/2010/03/walter_fringe.jpg
    http://images4.ravelry.com/uploads/evilpenguins316/50839888/fringe_walter_astrid_gene_medium.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. xaaxxaxaxaxaxa ποσο γαματες φωτο εχει χαχααχαχαχ..

    Κοιτα εγω μολις τελειωσα 3 σεζον Fringe.. Να δω αλλες 3; και εχει μπει και στην 4η σεζον.. δυσκολο.

    Όσο για το S δεν ξέρω ότι θες. Τα πρώτα επεισόδια δεν μ αρεσαν καθολου εμενα. Αλλα μετα (περιπου στο 4 και μετα) γαμανε. Αν και την 6η την χαρακτηριζω εγω μετριοτατη σεζον. Πιστευω ομως (αποτι εχω δει σε τρειλερ και σποιλερ) οτι η 7η σεζον θα ειναι πααααρα πολυ ωραια! θα δειξει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. kserw oti einai treis seasons alla exw diabasei ta kalhtera gia thn seira kai o prwtagonisths ths exei parei 3 sinexomena emmy kai exei katastrepsei to giatro pou den to afinei oute ena
    the polu na dw autos o xarakthras ti rolo baraei

    oso gia to S meta apo 5 seasons ligo me kourase, den einai to problima na dw thn 6h season tora alla tha prepei na KAI thn 7h paralila me ales 3-4 seires (poios egw? pou eblepa mono to LOST)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εε και εγω καπως ετσι θα μαι αυτην την σεζον.. Αλλα νταξει πιστευω καποιες σειρες το αξιζουν. Fringe, S, TBBT(Aν κ παιζει να το σταματησω αν συνεχισουν χαλια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. egw auth thn season exw fringe,vd,house sigoura tha ksekinisw kai to alcatraz
    tora skeutome mias kai to blog tou house exei klisei, na stamatisw to house kai na to dw to kalokairi kai na parw sthn thesh tou to S alla tha diksei isws na mhn dw kai kamia apo ths 2 seires sto telos xaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. xaxa. εγω θα δοκιμασω το The Walking Dead να δω τι παιζει μ αυτο. Αlcatraz μάλλον θα δω όπως και την σειρα με τον "Benjamin" θα δοκιμασω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. apo ola ayta den exw dei katholou mono to BREAKING BAD ... alla ta kalhtera einai fringe supernatural dexter...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. sawyer to walking dead to exw dei kai mporw na sou pw pws einai se kapoia simeia arketa vareto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ειμαι τωρα στο τελευταιο επεισοδιο στο WD. Πολυ καλη σειρα θα την χαρακτηριζα και την συνεχισω. Αλλα οντως καποια σημεια ειναι βαρετα. Ευτυχως δεν ειναι πολλα ομως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπα.. Αυτην την σειρά λέω να την δω χωρίς καθόλου Σποιλερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. an thes psakse ta comics tis seiras sto internet giati vgike mia fimi pws tha to story tou 2o kiklou tha einai apoklistika vasismeno sta comics

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. αχα.. Βασικά διαβάζω σποιλερ για Fringe και Supernatural και λέω μια σειρά ας την δω χωρίς καθόλου σποιλερς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Επική ανάρτηση !!!!
    Και εγώ τις βλέπω όλες τις σειρές της ανάρτησης και λίγες ακόμα, και ξεχωρίζω τα...
    Dexter, Fringe, Supernatural, Game of Thrones και Breaking Bad.
    Αυτές οι 5 για μένα είναι οι καλύτερες σειρές που παίζονται αυτή τη στιγμή.
    Για όσους έχουν ενδοιασμούς να ξεκινήσουν το Breaking Bad λόγω των 3ων σεζόν να σας πω ότι οι σεζόν είναι πολύ μικρές (η 1η 7 επεισόδια, η 2η και η 3η από 13 η καθεμία, όπως και η 4η που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, και η 5η θα είναι η τελευταία με 16). Αλλά να ξέρετε ότι για κανέναν λόγο δεν είναι καμία χαλαρή περιπετιούλα με τον πρωταγωνιστή-έμπορο ναρκωτικών, είναι σχετικά βαριά σειρά και σε μερικά σημεία αργή αλλά είναι επική και το καλύτερο ψυχολογικό θρίλερ σε σειρά.
    Το Walking Dead καλούλη ήταν αλλά λίγα επεισόδια. (από τη νέα σεζόν μπορεί να το δω μαζεμένο όταν ολοκληρωθούν τα επεισόδια, θα παίζει και η Μπέλα του Supernatural)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Thanks man :)
    Εχω ηδη πολλες εγω για να ξεκινησω και το Breaking Bad.
    Θα παιζει και η Μπελα;;;; Και δεν το λες τοση ωρα χααχαχαχαχαχαχαχαχαχ... νταξει οντως συμπαθητικη σειρα ειναι. Μιας και μ αρεσουν κιολας τα ζομπι ειπα να την δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ναι θα παίζει, μάλιστα από αυτό το μπλογκ το έμαθα χαχαχαχα, ξεχνάς τις αναρτήσεις σου Ορέστη :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα... Το ξεχασα ηδη. Μην με παρεξειτε guys :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. sawyer thelw na mou peis ena eukolo stin xrisi photoshop ean ksereis gia na kanw ena poster tis seiras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εχω πολυ καιρο να χρησιμοποιησω photoshop. Αν ασχοληθεις δεν ειναι δυσκολο. Εγω χρησιμοποιουσα μια εκδοση του 7.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. χαχαχα.. δοκιμασε το.. Ασχολησου και θα δεις δεν ειναι τιποτα φοβερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. to lew giati ekei ta vampir ekei ta exoun san theous enw sto spn san terata pou mporoun na ta kerdisoun oi anthropoi(protimo tin ekdoxi tou spn)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλά όντως (το ίδιο ισχύει και στο VD). Ένας Ντιν χρειάζεται σε όλες αυτές τις σειρές να ηρεμήσουμε λιγάκι :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τον Ντέιμον και τον Στέφαν τους τρώει και ο Μπόμπι μόνος του :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.. εγραψες μεγαλε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. o Dean einai apla teleios oxi mono sto oti einai YPER wraios alla kai san rolos...oso afora VD kai TB den mporw na ta parakolouthisw gt sto prwto polu erwtas kai sto deytero polu ypervolh me ta vampir kai olo to story genika...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Νομίζω πως έχουμε ταύτιση απόψεων Εύη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. To VD παλεύεται λίγο έχει και το μυστήριο, όταν το πάνε στα ερωτικά είναι κλισέ στο τετράγωνο η σειρά. Το ΤΒ από την άλλη είναι αίσχος (κατά τη γνώμη μου πάντα), όλοι οι ατάλαντοι και σπαστικοί ηθοποιοί εκεί βρίσκονται. Και οι χαρακτήρες τελείως αδιάφοροι, όπως και οι κινήσεις και τα κίνητρα του καθενός όταν κάνει μια πράξη είναι γελοία. Γενικά η σειρά είναι για πέταμα και δεν πρόκειται να ξαναρχίσω βαμπιροσειρά επειδή ακούω καλά λόγια. (εκτός και αν οι πρωταγωνιστές είναι κυνηγοί βρικολάκων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Σωστος χαχαχα..

    το περιεργο ειναι οτι και οι 2 σειρες(!) εχουν μεγαλη ανταποκριση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Όντως και το κακό είναι ότι και λόγω καναλιών και οι 2 σειρές φαίνεται να μας συντροφεύουν για πολλά χρόνια ακόμα... (το Vd το φοβάμαι μην κάνει καμιά 10αριά σεζόν, όπως και το Smallville, από το CW και τα 2).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. χαχαχαχα... 10αρια δεν νομιζω! Πιστευω 4-5. Ποσο ακομα να παει. Και που πηγε σε 3η απορεσα εγω! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Στο CW (και σε όλα τα κανάλια) δεν κοιτάνε την ποιότητα αλλά τις τηλεθεάσεις και δεδομένο ότι το VD είναι από τα τοπ τους, πιστεύω θα κρατήσει πολύ. (νομίζω περνάει και το S σε νούμερα)
    Για να κοπεί μια σειρά στο CW πρέπει να πέσει τουλάχιστον κάτω από 2 εκ. τηλεθέαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ti egine re brikolakes 4wra to prwi ta balate me to VD? lipei o gatos kai xoreuoun ta pontikia?
    xaxaxaxa ntaksei na leme thn alithia den exete kai adiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ναι όντως το περναει πλεον το S!

    xaxaxaxaxa.. Εμενα δεν με πιανε ο υπνος με τιποτα χτες. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. χαχαχαχαχα ούτε εμένα, κατά τις 4:30 έπεσα και μέχρι τις 5:30 κοιτούσα το ταβάνι (σπαστικό), μετά πήγα πάλι στο pc για καμια ωρίτσα, μετά τηλεόραση μπας και με πιάσει ο ύπνος και κατά τις 8:30 έφαγα πρωινό και έπεσα σαν πουλάκι :P (όσπου σηκώθηκα κατά τις 12 και ούτε πάλι νυστάζω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι το παθαίνω συχνά γαμώτο με τέτοια ζέστη κιόλας που να κοιμηθείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 3erete pio allo einai kaloutsiko kata tin gnwmh mou to The Mentalist exei kai xioumor kai wraia upothesh....Sawyer nomo pou upostirizeis thn omadara leei polla...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Δεν την ξερω καθολου την σειρα μονο ακουστα την εχω!Όντως έχω ακούσει καλά λόγια όμως..

    Ρε Εύη Παναθηναικάρα έχεις fb? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. exw tha kanw kanw sxolio sthn Omada Supernatural greek ston fb tha mou kaneis add :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Εννοειται βρε Sawyer οτι ειναι προσωπικη αποψη...δεν μπορουν να αρεσουν ολα σε ολους...γουστα ειναι αυτα...εγω μιλησα καθαρα προσωπικα... Το The Secret circle σου θυμιζει vd γιατι ειναι απο τον ιδιο που εχει γραψει και το vd οποτε λογικο ισως να βρουμε ομοιοτητες...αν κ δεν το πολυ πιστευω γιατι δεν εχουν το ιδιο θεμα... φετος σκοπευω να δω και τη σειρα Ringer και το Heart of Dixie η καπως ετσι...(η απαντηση ειχε μια σχετικη χρονοκαθηστεριση αλλα anyway...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Aν θες εγω εχω να σ προτεινω το The Walking Dead, Alcatraz και Game Of Thrones.. Πάρα πολύ καλες σειρές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή