Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Supernatural - Episode 7.01 - Meet the New Boss - Sneak Peek



21 σχόλια:

  1. Στεναχωριεμαι να βλεπω τον Κας μ'αυτο το φερσιμο.Μεγαλο πρβ. θα δημιουργησει στ'αδερφια.Οταν το δοχειο του Κας καταστραφει ξερουμε ποιο θα ειναι το επομενο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι δεν γνωρίζουμε. Κ αναρωτιέμαι αν κάποιο δοχείο θα μπορέσει να αντέξει τον "Θεό"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω δεν πιστευω ποτε η σειρα οτι θα δειξει τον Θεο γιατι δε μπορει (απ'ολες τις εννοιες).Τωρα ο Κας νομιζω πως οταν λεει οτι ειναι ο Θεος απλα εχει παρει ψηλα τον αμανε κ λεει οτι ειναι διοτι απεκτησε καποια ''δυναμη''.Συν βεβαια οτι ο Θεος πραττει μονο με καλο κι οχι ετσι!Οποτε τ'αγορια ας βρουν γρηγορα πως να ξεμπλεξουν τον Κας απ'αυτο γιατι δεν τον βλεπω καλα κι ειναι κριμα...Αν κ πιο κριμα ειναι που δε θα'χουμε πλεον Μισα μιας κ τον αγαπησαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eγω πιστευω θα τον δειξει τον πραγματικο Θεο. Σαν "δοχείο" έστω.Αλλά θα τον δείξει.Και ο Κας αργα ή γρηγορα πιστευω θα πεθανει. Ο Τζιμμυ δυστυχως τελειωνει απο το 2ο επεισοδιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατα την αποψη μου ειναι μεγαλο ''βημα'' να θιξεις κατι τετοιο ιδιως οταν η σειρα δε δειχνει την πραγματικοτητα.Το θεμα του Θεου τον θιγουν μονο παλιες σειρες κ φυσικα η ταινια που εφτιαξε ο Μελ Γκιπσον γιατι βασιζοταν μονο σε αληθινα γεγονοτα κκκ.Το Σ δε δειχνει αληθειες αλλα βασιζεται στην φαντασια (οπως πχ. εξορκισμοι μονο απο παππαδες μπορουν να γινουν κι απο κανεναν αλλον.).Συν οτι ο Θεος δε θα ελευθερωνε ποτε δαιμονια κ τα σχετικα.Οπως κ προπερσι η αποκαλυψη που εδειξε ηταν εντελως μουφα (καμμια σχεση δηλ.)!Σαν φαντασια κ μονο το βλεπουμε κι οχι παραπερα δηλ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μας δειξαν τον Διαολο, τον Αντιχρηστο, τους Αγγέλους, τους Αρχάγγελους, τους Δαίμονες και δεν θα μας δείξουν Θεο; Άλλωστε δεν μπορούν να τον αφήσουν σε διακοπές(αν και είναι σωστό κατά την γνώμη μου που είναι εκεί. Ίσως να θέλουν να δείξουν ότι και στον πραγματικό κόσμο, ο Θεός μας έχει εγκαταλήψει εδώ και καιρό)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πως μας τους εδειξαν?Με ψεμμα.Οι Αγγελοι δε σκοτωνονται μεταξυ τους κι οι Αγγελοι που εχουν μεινει με τον Θεο απο τοτε που σηκωθηκε κι εφυγε ο αντιχριστος απ'τον παραδεισο δε μπορουν κ δε θελουν να ερθουν εναντια σ'Αυτον.Οσοι το'καναν εγινε τοτε κ τελος.Τον αντιχριστο μας τον εδειξαν πονεμενο,αλλα δεν ειναι ετσι.Δεν ειναι αληθεια αυτα που βγαινουν απ'το στομα του κι ετσι παραπλανειτε κοσμος κ κοσμακης.Το θεμα ειναι να μην επηρρεαζομαστε απ'τη σειρα σ'αυτο το βαθμο κ καλα εμεις που εχει πηξει το μυαλο μας,αλλα παιδια πιο νεα θα το βλεπουν κ θα το πιστευουν κιολας.
    Τον Θεο θα ηταν βλασφημια να τον δειξει διοτι η σειρα βασιζεται στη φαντασια κ μονο.Συν οι ο Θεος δε χρειαζεται ''δοχειο'',αλλα εχει το Σωμα του.Τον ειδαμε κ θα τον ξαναδουμε αλλη μια φορα κ τελος (τον Χριστο).Επισης η σειρα,οι ταινιες κ τα σχετικα αυτο θελουν να μας περασουν:οτι ο Θεος μας εγκατελειψε.Ομως εμεις εγκαταλειψαμε το Θεο.Το κακο που συμβαινει στον κοσμο μας εμεις το προκαλεσαμε με τις επιλογες μας κ συνεχιζουμε.Ο Θεος μας εδωσε την ελευθερη βουληση κι εμεις επιλεγουμε αν θα ακολουθησουμε το ''ευκολο'' η' το σωστο.Θα μου πεις οκ κυρα Νανσυ για τις επιλογες μα,αλλα δαιμονια μπαινουν μεσα μας κκκ κι απαντω πως αυτη ειναι πραξη του αντιχριστου,ομως ο Θεος που δε μας εγκαταλειψε στο καθετι ασχημο ''εβγαλε'' κ τη θεραπεια κι ετσι οταν γελα το κακο στο τελος τρωει νιλα (δηλ.:εβγαλε τον εξορκισμο ο οποιος γινεται μονο απο παππα με πετραχηλι κι οχι απο ''κοινο'' ανθρωπο που εχει πραξει αμαρτιες.Η' οσες αμαρτιες κι αν πραξουμε ο Θεος παντα εδω με την συγχωρεση κι ετσι βγηκε κι η εξομολογηση παλι με πετραχηλι που καθαρζει τη ψυχη μας κ γινομαστε κ παλι παιδια Του.,αλλα αληθινη μεταννοια.Ενα πραγμα δε συγχωρει:τον εγωισμο.Δηλ. αν δε μετανιωσεις εσυ ο ιδιος ειναι σα να του γυριζεις την πλατη κ δεν Τον θες,οποτε σ'αφηνει να πας στον αλλον).
    Αρα εμεις εγκαταλιψαμε τον Θεο κι οχι Εκεινος εμας.
    Κι εδω προσθετω:Ποσοι εχουν ψαξει την αληθεια (τον Θεο δηλ.) βλεποντας το Σ,το Βι ντι κι αλλα τετοια κ ποσοι δεχονται αυτα που μας πασσαρουν κ ψαχνουν μονο το ψεμμα?Νομιζω πως η απαντηση σ'αυτο το ερωτημα μου δινει πολλα στοιχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aνοιξαμε τιτανοτεραστια συζητηση τωρα. Κατ'αρχας πριν πω το οτιδηποτε να σ πω οτι εγω δεν πιστευω σε τιποτα απο θρησκειες. "Πιστευω μονο σε οτι βλεπω" που εχει πει και μια ψυχη στο Lost...(Για το VD δεν θα αναφερθω καθολου γιατι προσωπικα το θεωρω πολυ ερασιτεχνικο απο την κορυφη εως τα νυχια)

    Δεν θεωρω οτι εδειξαν κατι ψευτικο ή κατι παραπληροφοριακό. Κανεις δεν ξερει πως ειναι ενας αγγελος, και αν ειναι αυτοι που λενε με φτερα και τετοια, αν θυμασαι την πρωτη φορα που ειδαμε τον Κας ειπε πως η πραγματικη μορφη του ειναι κατι που δεν μπορουν να δουν οι ανθρωποι(και λογικο αλλωστε πως γινεται να εδειχναν εναν πραγματικο αγγελο εκει ειναι που θα γινοταν πολεμος!).
    Οι αγγελοι δεν σκοτωνονται μεταξυ τους; που το ξερουμε αυτο;επειδη το λεει η αγ. γραφη; Παραμυθακια για τον κοσμο ειναι για μενα ολα αυτα για να πιστευουν οτι υπαρχει κατι μεταθανατον και να χουν μια ελπιδα. Σκονη γινομαστε, τελειωνουν ολα μετα! Ιδια γνωμη εχω και για τον Αντιχριστο. Το Supernatural τι εκανε; Εκμεταλλευτηκε ολα αυτα που λεει η Αγ. Γραφη και εφτιαξε ενας δικο της (πιθανο για μενα) story σχετικα με την Αποκαλυψη!

    Τον να μην επηρεαζομαστε ειναι κατι που εννοειται και οποιος καθισει και πιστεψει το S ειναι σαν να πιστευει οτι οντως υπαρχει το νησι του Lost...

    Αυτα που λες για τον Θεο επισης διαφωνω. Ο Θεος εαν υπαρχει μας εχει εγκαταλειψει εδω κ καιρο. Πολεμοι καθε μερα, πεινες, αρρωστιες, πεθαινουν αθωα παιδακια που δεν φταινε σε τιποτα, που ειναι ο Θεος τους να τους βοηθησει; Πουθενα!Λενε πως δεν χρειαζεται να δεις κατι για να πιστεψεις, γιατι λοιπον ο Θεος δεν δινει σημαδια οτι υπαρχει για να φτιαχτει και ενας καλυτερος κοσμος; Εγω γιατι να πιστεψω λοιπον στην θρησκεια; Τι κανει για την Εκκλησια που εκμεταλλευεται τον καθενα; Η εκκλησια στην Ελλαδα εχει δις, κ ομως η Ελλαδα ειναι καταχρεωμενη και αργα ή γρηγορα θα πεθανουμε της πεινας.

    Και για να επιστρεψουμε στο Supernatural, γνωμη μου ειναι οτι ειναι η μεγαλυτερη σειρα υπερφυσικου που υπηρξε ποτε και δυσκολα θα ξαναβγει παρομοια. Και προσωπικα θα ηθελα να δω και τον Θεο εστω και στο τελευταιο επεισοδιο της 7ης ή 8ης ή 9ης σεζον ( της τελευταιας σεζον εν πασει περιπτωσει)


    *Επειδη σε καποια σημεια μπορει να φανηκα επιθετικος, δεν ημουν μαζι σου επιθετικος εννοειται αλλα με την εκκλησια και με την "θρησκεια"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σαφως κι ειναι τεραστιο θεμα κ πολυ λεπτο μαλιστα,αλλα ειναι επισης ευχαριστο να το συζηταμε μιας κι η σειρα μας θετει ουσιαστικα πολλα ερωτηματα.
    Εγω πιστευω κ δεν εχω αναγκη να δω τον Θεο (να εμφανιστει δηλ. μπροστα μου κ να πω οκ).Βλεπω ομως θαυματα γυρω μου τα οποια δε μπορουν να προελθουν απο ανθρωπο.Γενικα οταν εχεις πιστη μεσα σου ''βλεπεις'' το Θεο.Απο που ηρθαν τα ποταμια,τα βουνα,τα ζωα κκκ κι απο που πανω απ'ολα ηρθαμε εμεις?
    Τωρα ξερουμε πως ειναι 1ς αγγελος διοτι ο Μιχαηλ αγγελος εμφανιστηκε στην Παναγια,οπως κι αλλοι αγγελοι εμφανιστηκαν σε επιλεγμενους ανθρωπους (κι εννοω σε ανθρωπους αναμαρτητους).Ανθρωποι εκατσαν κι εγραψαν οσα εχουμε στον Χριστιανισμο.Που τα ειδαν με τα ματια τους κι αλλοι που'δαν τον Χριστο κ τους τα'πε.Συν οτι η δικη μας ειναι η μονη θρησκεια που εχει ''μαρτυρες'' κ καμμια αλλη.Θελω να πω πως τα οσα εχουμε δεν ειναι τυχαια αλλα αληθεια.
    Το μετα που λες ειναι παρεξηγησιμο.Δηλ. δεν υπαρχει παραδεισος με την εννοια λαγκαδια,ουρανια τοξα,πεταλουδιτσες κ τετοια κι ουτε κολαση με φωτιες,καζανια κ.τ.λ.!Ο Θεος οπως επλασε το σωμα μας ετσι επλασε κ τη ψυχη μας κ την επλασε αιωνια.Που σημαινει οτι οταν πεθαινει καποιος αναλογα με το πως εχει πραξει παει πχ. στον ''παραδεισο'' η ψυχη του (συνεχιζει να υπαρχει) κι ειναι μες την αγαπη,τη γαληνη κ την ευτυχια διπλα στο Θεο (αυτο εστι παραδεισος) κι αν παει στον αλλον η ψυχη του θα ζει αιωνια μες το βασανισμο των οσων εχει πραξει,τη δυστυχια,τον πονο κκκ.
    ΤΟ Σ πηρε τις λεξεις αγγελος,Θεος,Σατανας,δαιμονια κι εφτιαξε 1 στορυ φαντασιας.Αυτο!
    Στο αλλο που λες τωρα:Ο Θεος δε μας εγκατελειψε ξαναλεω,αλλα εμεις τον εγκαταλειψαμε.Του γυρισαμε την πλατη.Κανενας σχεδον δεν αναρωτηθηκε για τις πραξεις του εαυτου,γενικα να ψαξει τον εαυτο του.Ο Θεος μας αγαπα περισσοτερο απο καθετι κ μαλιστα τοσο που μας εφτιαξε τελευταιους με πολλη προσοχη κ μας εκανε σαν κι Εκεινον κ μας εδωσε επισης ελευθερη βουληση.Δεν ειπε οχι δε θα κανετε αυτο κ τελος.Μας αφησε την επιλογη.Πολεμοι,πεινα,θανατοι προερχονται απο επιλογες ανθρωπων που μας περνει η μπαλα κι εμας (οπως λενε απο 1 κακο μυρια επονται).Δε μπορει να επαιμβει διοτι ειναι δικη μας αποφαση κ μονο.Ανθρωποι που πραττουν δολοφονια,βιασμο κκκ επραξαν αμαρτια βασει δικη τους επιλογη που την πληρωσαν αθωοι.Στο τελος ολοι θα κριθουν (κι οταν λεω ολοι αυτοι που πεθαναν ηδη,εμεις που θα πεθανουμε κι οι επομενοι).Ο Θεος εφτιαξε τον κοσμο καλυτερο απ'αυτο που ειναι σημερα,ομως ο ανθρωπος απ'την αχαριστια κ τη μεγαλη ιδεα για το ειδος του τον κατεστρεψε.Ο,τι υπαρχει πανω στη γη ειναι δωρο του Θεου προς εμας κ δε το σεβαστηκαμε.Κι αλοιμονο ολοι μας εχουε πει ''ευχαριστω Θεε μου'' η' ''βοηθαμε με Θεε μου''...Σ'αυτο πρεπει να ψαχτουμε διοτι ολοι εχουμε πιστη.Το θεμα ειναι αν θα την ολοκληρωσουμε η' θα την αφησουμε στηνν ακρη.Κ φυσικα μην κοιταμε κι εστιαζουμε μονο στα κακα αλλα κ στα καλα που συμβαινουν γυρω μας κ στα θαυματα.Κ θαυματα σε οοοολον τον κοσμο γινονται καθε μερα.
    Οσο για την εκκλησια την ''διοικουν'' ανθρωποι οι οποιοι αν πραττουν σκατα θα κριθουν πιο αυστηρα απο'μενα,εσενα κι ολους τους υπολοιπους ''απλους'' ανθρωπους.Κ φυσικα ολοι οι παππαδες δεν ειναι ιδιοι,υπαρχουν κ σωστοι κ καλοι.
    Οσο για το Σ συμφωνω κ γι'αυτο τη βλεπω τη σειρα φυσικα!
    Κ συζητηση κανουμε κ θιγουμε θεματα που μας δινετε η ευκαιρια να τα αναλυσουμε κ να τα ψαξουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εδώ νομίζω έρχεται η "σύγκρουση" θρησκείας κ επιστήμης. Από την μία η θρησκεια που λεει αυτα που ειπες πριν. Απο την αλλη ομως ερχεται η επιστημη για να τα καταριψει ολα αυτα.
    Big Bang, μορια, ηλεκτρονια κτλ, λένε για την δημιουργια του κοσμου. Kαι αυτό ειναι που πιστευω εγω για το πως δημιουργηθηκε ο κοσμος.
    Οπως επισης η επιστημη λεει οτι ο ανθρωπος προερχεται απο τον πιθηκο. Υπηρχε εξελιξη με λιγα λογια.
    Το 3ο που και πιο σημαντικοτερο ειναι οτι αργα ή γρηγορα θα βρεθει εξωγηινη ζωη(αυτο ειναι σιγουρο αποκλειεται να μην υπαρχει αλλη ζωη σε αλλους πλανητες).
    Τα 3 αυτα που σ πα για μενα καταρριπτουν την θρησκεια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Nαι η επιστημη καταριπτει τη θρησκεια μας,αλλα πιστευω οτι αυτοι οι ανθρωποι αυτα που εχουν βρει ψαχνοντας ηταν τυχαια κ τα συνδεσαν ετσι (για τα συγκεκριμενα λεω).Απο'κει κι επειτα το θεμα ειναι ο καθε ανθρωπος τι πιστευει.
    Εγω σαν Νανσυ πιστευω οτι ο Θεος εφτιαξε τον κοσμο...Τα παντα ολα στη γη κ κατεπεκταση κ τον ανθρωπο.Στην επιστημη πιστευω περι ψυχολογιας,εμβολια κ τετοια προσωπικα.
    Ο πιθηκος ειναι 1 ζωο που μας μοιαζει,ομως η αρχη μας ηταν ο Αδαμ κι η Ευα (οκ παλιοτερα μοιαζαμε πιθηκομουρηδες μιας κ δεν υπηρχαν τα ξυραφια!!!).Το αλλο που εμαθα χτες ειναι οτι ο Θεος εφτιαξε τα λουλουδια με ψυχη,τα ζωα κ τον ανθρωπο...Αυτα που ελειπαν απ'τον ανθρωπο (οπως ρουχα,φαι) τα επαιρνε απ'τα ζωα αλλα για την αναγκη του κ μονο κι οχι να τα σκοτωνει απο καφριλα.Ο ανθρωπος φτιαχτηκε για να ειναι το νουμερο 1 πανω στη γη κ να ''εξουσιαζει'' κι ειμαστε το μονο ον που στεκομαστε ορθιοι κι οχι σκυφτοι.''Βασιλιαδες'' εν ο λιγοις!Κ μαλιστα ολα τα ζωα ηταν ειρηνικα κι ηρεμα κι οταν ο Αδαμ κι η Ευα εκαναν την αμαρτια (δηλ. να φερθουν με εγωισμο κ να πουν δεν εχουμε αναγκη τον Θεο) κι εφυγαν απ'τον παραδεισο τα ζωα τοτε αγριεψαν.Υστερα στη συνεχεια (στη γη) ο ανθρωπος χρειαστηκε να εξημερωσει καποια κ καποια δε μπορεσε.Ο Θεος επλασε ετσι τον ανθρωπο ωστε να μπορει να εξελιχθει.Δινοντας του 2 χερια να πιανει-να φτιαχνει, το μυαλο για να δημιουργησει κκκ.Ο πιθηκος απλα ετυχε να μοιαζει σ'εμας.
    Κι οσο για το τριτο που λες δεν πιστευω στους εξωγηινους!
    Παντως η κουβεντα που κανουμε ειναι πολυ ομορφη κι αξιζει να την συζηταμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξέρεις τι μου θύμισες όμως τώρα ε;
    http://www.youtube.com/watch?v=cXr2kF0zEgI

    Και εδώ όμως εγώ θα είμαι με την άλλη πλευρά. Με την επιστήμη.Υπάρχουν αποδείξεις για όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχα αλλο 1 επεισοδιο τρελο!!!
    Κανεις δεν αναιρει την επιστημη.Επιστημη=εξελιξη!Απλα ο Θεος μας δημιουργησε κι ο ανθρωπος συνεχισε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. palh piasate sizitish peri thriskiwn??? afou eixame pei komena auta...den mas bgenoun se kalo an krinw kai apo thn poio palia sizitish.

    egw den tha pw thn gnomh mou peri thriskias kai theou...tha pw mono nancy bale kamia tromaktikh istoria na goustaroume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Νομιζω πως η 7η σεζον μας θετει ερωτηματα περι θρησκειας κ μας δινει κ πιο μεγαλη αφορφη στο να συζηταμε.
    Τζωρτζ κατσε να βρω ντε!Σε 4 μερες θα δουμε παντως ''τρομαχτικη'' ιστορια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. na to shzitame nai alla distixos edo ksefeugoume kai fanatizomaste merikes fores pano se auto to thema (den isoun se mia poio palia sizitish)

    nomizw einai kalo na sizitame peri thriskias pano sto S dld etsi opos to dixnei h seira (panta lew dikia mou apopsh)

    entaksi den se kinigame pantos me to paso sou (bres tipota istories gia nekrotafia h kati tetio)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Νταξει εννοειται μπορουμε να λεμε ο,τι θελουμε απλα σε κοσμια πλαισια.
    Σε προηγουμενη συζητηση μας κοροιδευαν την νοημοσυνη μας που βλεπαμε S και γι'αυτο ειπα να σταματησει.
    Η Νάνσυ μια χαρα μιλησε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Tζωρτζ δε θυμαμαι να σου πω κι 1 στορυ εδω σε καποιο νεκροταφειο της Αθηνας...

    Οταν δε θιγεις το προσωπο του αλλου μπορει η κουβεντα που γινεται ν'αποκτησει περισσοτερον ενδιαφερον κ να κυλησει ομαλα.Αυτο καναμε κ χτες!Ο καθενας εχει τα πιστευω του...Ετσι ειναι!
    Προσωπικα την ευχαριστηθηκα την κουβεντα διοτι ειπα αυτα που ηθελα να πω κι ο Ορεστης το ιδιο χωρις να γινουμε Μπαλμποα (Α ρε Ροκυ....)!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι να τις κανουμε τις ιστοριες; ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ SUPERNATURAL!!! :D :D :D :D :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. αχαχαχαχχααχααχχαχααχ.. υπερχαζεψει λεει χααχαχαχχαχααχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή