Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Ανάλυση - 7.11


Διαβάστε παρακάτω μόνο εαν έχετε δει το επεισόδιο :
Σαμ και Ντην είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τον θάνατο του Μπόμπυ. Ο Ντην το μόνο που σκέφτεται είναι οι αριθμοί και το πώς θα σκοτώσει τον Ντικ, ενώ ο Σαμ μετά από ένα τηλεφώνημα πάει να βοηθήσει ένα κοριτσάκι. Έχει χαθεί ο πατέρας της και αναλαμβάνει να την βοηθήσει. Ο Ντην, πηγαίνει στον Φρανκ ο οποίος είναι στα όρια τρέλας και μοιάζει περισσότερο με... Walter από το Fringe! Kαταλαβαίνουν ότι ένας αριθμός λείπει και ότι όλο μαζί, μας κάνει συντεταγμένες ενός χωραφιού! Συντεταγμένες για ένα δέμα που αγόρασε πρόσφατα μια θυγατρική εταιρία του Ριτσαρντ Ρόμαν. Μπήκαν στο σύστημα παρακολούθησης του χωραφιού και ο Ντην αρχίζει να ηρεμεί σιγά σιγά. Εν τω μεταξύ ο Σαμ βρίσκει ότι έχει να κάνει με δύο Βετάλα (τέρας που κυνήγαγε παλιότερα και ο Τζον). Όμως τον ανακαλύπτουν και τον αναισθητοποιούν. Ο Φρανκ καταλαβαίνει ότι ο Ρόμαν σχεδιάζει να χτίσει κάτι. Αλλά τι; Ο Φρανκ φαίνεται να είναι ένας γέρος που μοιάζει αρκετά στον Μπόμπυ και ίσως "πάρει την θέση του" για το υπόλοιπο της σειράς. 
Η μικρή καλεί τον Ντην αφού ο Σαμ δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Ακολουθούν τα τέρατα και βρίσκουν την φωλιά τους. Η μικρή καταφέρνει να σώσει την ζωή των Σαμ και Ντην αλλά και του πατέρα της. Πρόκειται για μια εξαιρετική κυνηγό!

Το καλύτερο απ'όλα; Ο Ντην χαμογελάει στο τέλος έστω και αν δεν είναι καλά.


ΕΣΑΣ ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ;

Quote of Episode  :
Φρανκ : Do what I did. What I did when I was 26 and came home to find my life and 2 kids gutted on the floor. Decide to be fine until the end of the week. Make yourself smile because yoy're alive and that's your job. Then do it again the next week. Do it right, with a smile....

Ατάκα επεισοδίου : This one says manager, that one says technician. Sometime this month?

Bαθμολογία επεισοδίου : 9,5/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου