Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ανάλυση - Σχόλια 7.18


Όποιος έχει δει το επεισόδιο, διαβάζει και σχολιάζει ελεύθερα :
HE IS BACK!! YES BACK!!!
O Γκαρθ λοιπόν δεν ήταν η μόνη επιστροφή στο επεισόδιο καθώς και ο αγαπημένος μας Μπόμπυ είναι και επίσημα φάντασμα και δεν πήγε μαζί με τον Reaper! 


Σε ένα δάσος, ένας μεθυσμένος τύπος δολοφονείται άγρια από... κάτι. Εν τω μεταξύ ο Γκαρθ προσπαθεί να λύσει την υπόθεση μόνος του αλλά αποτυγχάνει παταγωδώς! Τηλεφωνεί στον Ντην όπου του ζητάει την βοήθεια καθώς οι δολοφονίες συνεχίζονται η μία μετά την άλλη. Ο Σαμ φαίνεται να αρχίζει να γίνεται όλο και καλύτερα και το όλο θέμα με την τρέλα έχει εξασθενήσει. Τα αδέρφια έρχονται σε επικοινωνία με την Μεγκ και σίγουρα δεν θα αφήσουν έτσι τον Κας.


Όλοι μαζί σπεύδουν να λύσουν την υπόθεση και καταλαβαίνουν ότι μόνο αν είσαι μεθυσμένος μπορείς να δεις αυτο το τέρας, άρα και να το αντιμετωπίσεις. Ο Γκαρθ; Ο Γκαρθ ΣΕ ΠΑΤΑΓΟ!!! Βάζει φιτίλια στα αδέρφια ότι ο Μπόμπυ είναι μαζί τους ως φάντασμα. Ο Ντην δεν μπορεί να το δεχτεί, όμως ο Σαμ αποκαλύπτει ότι όταν έγινε το όλο σκηνικό με την μπύρα προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του χωρίς αποτέλεσμα.


Ένα κοριτσάκι τους βοηθάει καθώς δολοφονείται η μητέρα της μπροστά στα μάτια της. Αφού είχε πιει καταλάθος λίγη βότκα, είδε το τέρας και το περιέγραψε στους 3 κυνηγούς. Ο Σαμ και ο Ντην βρίσκουν ότι όλα έχουν να κάνουν με ένα Σότζο! Ένα πνεύμα για αλκοολικούς. Ιαπωνικό τέρας. Μπορεί να σκοτωθεί εύκολα αλλά μόνο με ένα σπαθί Σαμουράι αγιασμένο με την ευλογία των Σίντο!


Η τελική μάχη φτάνει και αφού γίνονται ντίρλα οι Σαμ και Γκαρθ, ο Ντην με το σπαθί Σαμουράι και την καθοδήγηση του αδερφού του προσπαθεί να σκοτώσει το τέρας. Με την βοήθεια μιας "μυστηριώδης δύναμης" καταφέρνει να το διαλύσει. Ο Ντην καταλαβαίνει ότι κάποιος τον βοήθησε και μιλά στον αέρα απεγνωσμένα και ψάχνει τον Μπόμπυ. Μάταια όμως! Γυρίζουν στο μοτέλ όπου συζητούν την πιθανότητα ο 2ος πατέρας τους να είναι κοντά τους. Ο Ντην κάνει ότι μπορεί για να το πιστέψει αλλά ο Σαμ φαίνεται πιο συνειδητοποιημένος. Καταλήγουν ότι κάνουν λάθος και απλά είναι παιχνίδια του μυαλού τους όλα.



Ο Μπόμπυ όμως είναι εκεί. Πάντα ήταν. Πάντα τους βοηθούσε. Πάντα κοντά τους, όπως όταν ζούσε. Αλλά αυτοί δεν μπορούν να τον δούν. Ο Ντην γυρίζει να πάρει το φλασκί του και ο Μπόμπυ εμφανίζεται! Ο Winchester όμως δεν μπορεί να τον δεί κάτι που εξοργίζει τον Singer. Γιατί δεν μπορούσε να τον δει; 



Βαθμολογία επεισοδίου : 8,5/10

Quote of the Episode : Ι'm right here you idjit!!!

Aτάκα επεισοδίου : "You 've been Garthed!"

46 σχόλια:

  1. Το καλύτερο επεισόδιο που έχει βγει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχο...!!Άρχιζα να φωνάζω όταν είδα τον Μπόμπι....Τέλειααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!Θα επιστρέψειιι!!!!!!!Επιτέλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. nai polu gamato ta espase!!! na rwtisw ginetao o dean na min eide to bobby afou fanerwthike???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Polu kalo episodio...me apokorifoma thn skhnh tou mpompi...profanos kati simvenei kai den mporoun na ton doun, kai kata thn gnwmh mou kalhtera etsi...tha exei perissotero endiaferon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Polu kalo episodio...me apokorifoma thn skhnh tou mpompi...pistevw pws upirxe kapoios logos pou den mporousan na ton doun,kai kata thn gnwmh mou kalhtera etsi giati tha exei perissotero endiaferon h sunexeia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. paidia ti kalytero episodeio ths season!otan eida to mpompi mono pou den arxisa na klaiw!poly sugkinitikh pou o dean den to evlepe k eipe eimai akrivws edw!tromero episodeo-poly dynato!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φοβεροοοοοοοοοοοοοοοο επεισοδιοοοοοοοοοο Bobyyyyyy is back

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χαχαχαχαχα.. και εγω κολλησα αγρια! Μολις εμφανιστηκε πραγματικα εμεινα με ανοιχτο το στομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λογικά γίνεται.. τωρα πως; Ενας Κας ξερει :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kαι νομιζω δεν το περιμενε κανεις μας ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11.  epitelous sxoliazw eleu8era!!!fovero epeisodio!!!bobby is back!!!hostel den
    nomizw na ton evlepe kai na mhn antedrase,na mhn phge na ton agkaliasei
    na pei estw kati.kai an sunexisoun na epistrefoun diaforoi nomizw sto
    telos h sera 8a kanei xarh ston oresth kai 8a ferei pisw kai ton john.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. έκλαψα στο τέλος, δεν ντρέπομαι να το πω..επεισοδιάρα!άψογη σκηνοθεσία και πολύ καλό σενάριο. o Adam Glass αν και καινούριος στην ομάδα, είναι φοβερός!έγραψε ωραίο σενάριο..
    άτιμε Jim Beaver, μας την έφερες στο twitter σου!ποιος περιμένει 20 μέρες τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε τον πουστη αυτο σκεφτομουν πριν. Λεγαμε μηπως τυχον τελικα τον δουμε στο τελος αλλα μας την εφερε ετσι στεγνα!

    Μπραβο τους παντως που δεν μας αποκαλυψαν κανενα σποιλερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. otan eida ton bobby epatha thn plaka mou .. kairo eixame na doume mia toso sugkinhtikh stigmh opws tou ntin kai tou bobby ! nomizw oti h Sera prospathei na gurisei thn plokh kai na epanaferei sthn seira agaphmena proswpa opws o bobby k o cas kai mpravo ths giati supernatural xwris autous dn ginetai !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μα την Παναγία με το που είδα τον Μπόμπι έμεινα με το στόμα ανοιχτό σταμάτησα το βίντεο και έβαλα τα κλάματα!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!! :) :) :) 
    Ξενέρωσα βέβαια που δεν μπόρεσε να τον δεί ο Ντίν....Αλλά γιατί???
    Το επεισοδιο γενικά ήταν απίστευτο !!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. απορώ πως κατάφεραν και το κράτησαν μυστικό!μπράβο τους!και ο jim στo twitter του θόλωσε καλά τα νερά!
    ρισπεκτιά σε όλους πάντως!και το μοντάζ στην αρχή λέω οκ, για να μας θυμήσουν το Garth το κάνανε,μιας και αν δεν είσαι πορωμένος φαν δύσκολα θα τον θυμάσαι..τι να πω..μπράβο τους και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. δυο μονο παρατηρησεις για την αναλυση.  o garth δεν αποτυγχανει παταγωδως στην αρχη . ακουγεται καπως σκληρο. ισα ισα που κανει οτι θα εκανε και ο σαμ και ο ντιν εαν ηταν φαντασμα . και δευτερον στο τελος δεν ειναι και οι τρεις ντιρλα . αφου ο ντιν δεν το βλεπει ... δεν εχει πιει εκεινη την ωρα ..αυτα ..καλο επισοδειο .. μου αρεσε περισσοτερο το προηγουμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτο το γιατι κατι μου λεει θα μας φαει μεχρι το επομενο χαχαχαχα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Απέτυχε τι έκανε..Σωστος για το 2ο..


    Για το επεισοδιο δεν μας ειπες βεβαια και πολλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ολο το στορυ ηταν επικο και δεν το περιμενα. Το λεγαμε και στην προηγουμενη αναλυση βασικα. Αλλα αποτι φαινεται καθε επεισοδιο απο δω και περα ετσι θα ειναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. DEN KSENERWNOUME POTE RE POTE POTE POTE...TO KALUTERO PRAGMATIKA MAKARI NA EINAI OLA TA AUTOTELES ETSI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. το φάντασμα του Bobby ήξερε για τον Castiel.στην ουσία ο Bobby έστειλε τον Dean στον Cas..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. tromero episodeio!!!!!sugkinh8hka polu me ton bobby kai ton dean pou den mporei na ton dei an kai pisteuw oti einai kapws logiko afou ta fantasmata gia na mporoun na ta doun kai genika gia na kanoun kako prepei na einai poluuu 8umwmena kai o bobby ap'oti 3eroume 8elei na tous vohuhsei!!! kai sto treiler gia to epomeno episodeio edei3e oti o dean 8a ton dei ton bobby alla pws 3erei ti 8a mesolavhsei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24.  emena mou eleipse toso h ataka...<> xaxaxaxa!!!teleio!!!to epeisodio ennow!!!sto telos ki egw sigkhnh8hka amalia...den eisai h monh!!!na doume twra,ta noumera...ante giati e3artatai an 8a paei 8th season.ti allo pia,8eloun taamerikanakia?apo ola eixe to epeisodio:drash,saspens,sugkinhsh...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πολύ ωραίο επεισόδιο! 
    Εντάξει το τέλος απίστευτο και δεν το περίμενε κανείς! Άμα μας είχαν προϊδεάσει θα ήταν μάπα βέβαια γιατί θα περιμέναμε τη σκηνή και θα μας φαινόταν "λίγη", οπότε πάλι καλά που κράτησαν το στόμα τους κλειστό και μας φαίνεται απίστευτη!!!
    Το αυτοτελές κομμάτι μέτριο προς καλό, αλλά αυτό που κρατάω είναι ο Γκαρθ.... χαχαχαχαχα ο τύπος δεν υπάρχει, έχει πολλή πλάκα, ελπίζω να τον ξαναδούμε!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. tromero kai auto to epeisodeio kai den to perimena opws kai kaneis pisteuw.............apo oti fenetai ola ta epomena episodeia mexri to telos tha einai epika...........!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Όντως! Και εγώ το πιστεύω!! Πρέπει να φανούμε δυνατοί και να κάνουμε υπομονή!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. δεν με τρελανε το επεισοδιο αλλα το τελος σιγουρα....ολη η ιστορια μου φανηκε λιγο klain main ... επισης αυτος ο Γκαρθ με κουρασε με την βλακια του....το τελος με το Μπομπυ ομως ηταν οτι επρεπε καιρος ηταν να τον ξανα δουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εμ 20 μερες ειναι αυτες.. Θα σουβλιζουμε αρνι και θα σκεφτομαστε Μπομπυ χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυτη ακριβως ηταν η αντιδραση μου χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Παντως νταξει δεν ξερουμε σιγουρα αυτη τη θεωρια οτι γιαυτο δεν μπορουν να τον δουν. Θα δειξει βεβαια το επομενο επεισοδιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καταπληκτικος ηθοποιος απλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Βασίλης Μουχτούρης31 Μαρτίου 2012 στις 10:01 μ.μ.

    Τελειως ακυρο, αλλα το κοριτσακι στο επεισοδειο δεν εμοιαζε στην Λιλιθ  στο σωμα ενος κοριτσιου απο τον 3ο κυκλο...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. paidia nomizo kiolas gia na doun ena fantasma einai ligo diskolo etsi den einai?
    an thumamai apo palia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλό ήταν το επεισόδιο, με την κλασική φυσικά προχειρότητα που διακρύνει τη σειρά σε κάποια πράγματα. Ο Σαμ ''σπάει" έναν υπολογιστή σε κλάσματα του δευτερολέπτου, μια γυναίκα πεθαίνει από κάτι αόρατο και ο άλλος δεν παθαίνει υστερία κλπ. 
    Η εμφάνιση του Μπόμπι ήταν όντως κάτι αναπάντεχο και ευχάριστο. Φτάνει να μην βγει από την μύτη. Φοβάμαι, δηλαδή, ότι οι συντελεστές προσπαθούν να καλύψουν την άθλια κυρίως υπόθεση με ''κολπάκια" και επιστροφές. Θα δούμε βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. γεια σας καινούργια εδώ! ο ντιν δεν το έβλεπε γιατί δεν μεθάει εύκολα πια όπως είπε και στην αρχή ο Σαμ. Γι΄αυτο στην αρχή που ήταν στο εργοστάσιο ο ντιν ήπιε πολύ πιο ισχυρό ποτό από τον Σαμ.όσο για το επεισόδιο τέλειο αλλά θα ήθελα να τον δουν τον Μπόμπυ τα αδέλφια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. αχαχαχαχαχαχαχχαχαααα...λές????? 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. auta pou paratirisa itan oti 1on itan ka8ari antigrafi apo tin katara kai oti o mpompi opws itan anamenomeno emine,gia thn akrivia imoun sigouros oti 8a emene gt i8ele na kani ta pan gia na tous voi8isi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. η κινεζα εμοιαζε λιγο με σκηνικο the ring! το φαντασμα του μπομπη δε μπορουν να το δουν εξαλλου πως θα προχωρησουν τα επεισοδια αν δε το παει σιγα-σιγα ο σκηνοθετης, αλλα τωρα μου τελειωνει ο κυκλος θα γινουν πολλες ανατροπες! η αληθεια ειναι πως το προηγουμενο επεισοδιο με τον κας με ξετρελανε πιο πολυ γιατι δεν εδινε σημεια σε πολλα επεισοδια ενω ο μπομπη φαινοταν οτι καποια στιγμη θα σκασει μυτη! στην αρχη ξενερωσα που το πεισοδειο δεν ειχε σχεση με το προηγουμε αλλα το τελος με ανταμειψε τελικα! χαιρομαι που υπαρχουν τελικα πολλοι <>...χαχα!

    katerinanina.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. H moni lisi gia na milisei o Dean me ton Bobby einai i anakopi kardias (thimaste to episodeio me to xaro?) O Dean kikloforouse san fantasma kai eixe nomizw mia wra. Mono etsi mporei na dei fantasma kai na milisei. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Kai to 17 kai to 18 itan teleia giati gurisan me ti seira o cas kai o bobby!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. molis thumithika kati pou den kollaei...an to fantasma tou bobby einai toso dunato wste na kounaei antikeimena, tote giati de mporoun na ton doun????

    ΑπάντησηΔιαγραφή