Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Supernatural μυστικά!



Η επιστροφή του  Bobby στο καινούριο επεισόδιο Supernatural ξάφνιασε ευχάριστα τους τηλεθεατές . Αυτό όμως που είναι αξιοθαύμαστο είναι ότι κατάφεραν να το κρατήσουν κρυφό, κάτι που είναι σχεδόν αδύνατο στις μέρες μας. Η Sera Gamble μαζί με τους ηθοποιούς και τους συνεργάτες πίσω από τις κάμερες έκαναν ότι μπορούσαν για να μη διαρρεύσει τίποτα προς τα έξω, κάτι που λέει πολλά για τη σειρά και το πόσο απίστευτη είναι πραγματικά.
Ο Bobby πέθανε στα μέσα της σεζόν, στο πραγματικό εκπληκτικό επεισόδιο που έγραψε η Sera Gamble, το Death’s Door. Στο τέλος του επεισοδίου είδαμε τον Χάρο να δίνει στον Bobby την επιλογή να προχωρήσει ή να μείνει ως φάντασμα.
Νωρίτερα στο ίδιο επεισόδιο το είδαμε να επιμένει ότι πρέπει να μείνει για να προστατεύσει τα αγόρια του.Το να μείνει όμως κάποιος ως φάντασμα είναι επικίνδυνο γιατί υπάρχει μεγάλο το ρίσκο να αρχίσει να τρελαίνεται και στο τέλος να καταλήξει σαν ένα από τα υπερφυσικά πλάσματα που σκοτώνουν οι  Winchesters. Παρόλα αυτά όμως στο τέλος του επεισοδίου μπορεί να μην είδαμε τον Bobby να δίνει την οριστική του απάντηση στον Χάρο, αλλά φάνηκε να αποδέχεται τη ιδέα του θανάτου του.
Τα πράγματα άρχισαν να γίνονται περίεργα για τους Sam&Dean αμέσως μετά το θάνατο του Bobby. Η μπύρα του Dean εξαφανίστηκε στο Adventures In Babysitting και ένα κομμάτι χαρτί που θα βοηθήσει τα αδέρφια βρέθηκε ξαφνικά επάνω σε ένα βουνό από σημειώσεις στο The Slice Girls. Στο The Born-Again Identity, καθώς ο Dean προσπαθεί να βρει βοήθεια για τον Sam, το ημερολόγιο του Bobby πέφτει ξαφνικά στο πάτωμα και βρίσκει ο Dean την κάρτα για το “Mackey’s Taxidermy”. Ο Mackey με τη σειρά του οδηγεί τον Dean στον Castiel. Αυτή τη βδομάδα ένα σπαθί το οποίο είχε φύγει από τα χέρια του Dean καθώς πάλευε με το Shojo επιστρέφει στα χέρια του. Μήπως το φάντασμα του Bobby είχε να κάνει κάτι με αυτό;
Στο φινάλε του επεισοδίου, βλέπουμε επιτέλους τον Bobby, τον οποίο όμως δεν μπορούν να δουν τα αδέρφια. Balls!
Η επιστροφή του Bobby στο σημερινό επεισόδιο ήταν ένα απίστευτα καλά κρυμμένο μυστικό. Ο ίδιοος ο Jim Beaver έφτασε στο σημείο να δημιουργήσει ολόκληρη ιστορία με τα υποτιθέμενα γυρίσματα που έκανε στον Καναδα για μια ανεξάρτητη ταινία γαλλικής παραγωγής "Ο Αποτρόπαιος χιονάνθρωπος" και μάλιστα πόσταρε και φωτογραφίες από τα "γυρίσματα". Στα tweet του απαντούσαν ο παραγωγός του Supernatural Jim Michaels αλλά και η ίδια η κόρη του Jim Beaver Maddie, κάτι που έκανε τη ιστορία να δείχνει αληθινή. Μπορείτε να διαβάσετε τα tweet αυτά πατώντας εδώ.
Επίσης, το όνομα του Jim Beaver δεν εμφανίστηκε στους τίτλους εναρξης του επεισοδίου για να μη χαλάσει η έκπληξη.Το ίδο είχε γίνει και για την εμφάνιση του Mark Sheppard στα επεισόδια της 6ης σεζόν Family Matters και Mommy Dearest.
Όλα αυτά αποδεικνύουν το πόσο αφοσιωμένοι είναι όλοι όσοι εργάζονται στο Supernatural, πόσο δεμένοι μεταξύ τους και το πόσο επαγγελματίες είναι.Η Sera Gamble είχε πει παλαιότερα ότι θέλουν να εκπλήσσουν τους θεατές και να μην αφήνουν να διαρρέουν σημαντικές λεπτομέρειες για τα επεισόδια, κάτι που φαίνεται ότι το καταφέρνουν καλά εδώ και 2 σεζόν.

9 σχόλια:

  1. Πολλά συγχαρητήρια σε όλο το cast, τους σεναριογράφους, παραγωγούς, στην εξαιρετική Sera Gamble και σε όλο το Supernatural! Φοβερή ομάδα η οποία αξίζει πράγματι και μια 8η σεζόν! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!! 


    Τα λέγαμε και στο Radio_Supernatural την Κυριακή ότι κάτι δεν πάει καλά με το επεισόδιο και ότι δεν είναι δυνατόν τώρα να είναι αυτοτελές. Τι να πώ με εξέπληξαν όλοι τους ευχάριστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πραγματικά μπράβο τους.αφού κατάφεραν να κρατήσουν κάτι τέτοιο κρυφό, την αξίζουν την ανανέωση.ειδικά αν σκεφτείς ότι σήμερα είναι σχεδόν απίθανο να μη βγουν σποιλερ για κάτι..τα tweet μας μπέρδεψαν όλους χαχαχχαχα..άτιμε Jim...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oλα σχεδιασμενα. Ο Μπαγασας χαχαχαχαχα..


    Και τωρα το ερωτημα ειναι, τον αναπαυουν τον Μπομπυ; Ή γινεται εκδικητικο πνευμα και παλευουν μεταξυ τους;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν βάλουν τα παιδιά να σκοτώσουν τον  Bobby θα πρέπει να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τους οργισμένους φανς.
    καλύτερα να βάλουν τους Death, Cas ή Crowley να τον φέρουν πίσω...τόσοι επέστρεψαν πια.και ο Bobby έχει πεθάνει μόνο μια φορά οπότε του χρωστάνε μια ανάσταση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστη..

    Αλλωστε αν εχουμε και 8η σεζον δε γινεται να την βγαλουμε μονο με Ντην και Σαμ και κανα Guest απο τον Κας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το αισθημα εκπληξης που προκαλεσε το τελος του επεισοδιου ηταν απλα τοπ...αν σκεφτουμε οτι με την επιστροφη του Κας ειχαμε φαει 8 κιλα σποιλερς η διαχειριση στην επιστροφη του Μπομπη ηταν απλα τελεια ετσι ωστε να μεινουμε ολοι μλκιες...αυτα ειναι τα γαματα του Σ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτο με τον Κας πιστευω το καναν για να τραβηξουν παλι τηλεθεαση. Και μιας και ειχαν και αλλη εκπληξη τον μπομπυ, μας κρατησαν ετσι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Giauto akrivws agapw to supernatural! Kai giauto ksexwrizei apo oles tis alles seires! Exoun ena fantastiko crew kai mas to apodeiknioun diarkws! Ena megalo bravo se olous autous tous anthrwpous pou douleuoun gia emas k mono!

    ΑπάντησηΔιαγραφή