Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

H 7η ΣΕΖΟΝ ΣΤΟ ΣΤΑΡ!!!!



H MEΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΕΣΚΑΣΕ!!!
Το ΣΤΑΡ, μετά τα τρελά νούμερα της 5ης και 6ης σεζόν, αποφάσισε να αγοράσει τα δικαιώματα της 7ης σεζόν, την στιγμή που δεν έχουν καν παιχτεί όλα στην Αμερική και ούτε καν έχουν τελειώσει τα γυρίσματα της. Θυμίζω ότι τα γυρίσματα τελειώνουν μέσα Απρίλη, ενώ στην Αμερική το τελευταίο επεισόδιο θα παιχτεί 18 Μάη. Πολύ πιθανόν εκείνες τις μέρες να δούμε το φινάλε και στην ελληνική τηλεόραση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 7η σεζόν ξεκινάει στις 24/04 στις 1:15!

29 σχόλια:

  1. Ελα ρε Σταρ παρε μας τα μυαλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oλα ωραια και καλα αλλα 1.15 ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ δεν μας σεβονται.Καντε κατι για να αλλαξει η ωρα στειλτε μνματα στο STAR για να το βαζει εστω στις 12.00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπα κάτσε, δηλαδή θες να μου πεις οτι αυτό το διάστημα έπαιζε 6η σεζόν στο ΣΤΑΡ;;;;;;;
     

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. einai moykes!exw afhsei kamia 5 6 fores sto face toy star na to baloyn 12 otan akoma epaizan tis aneksixniastes ypo8eseis!na organw8oyme na kanoyme ena spam mazika kamia 100aria atoma na dv ti 8a sbhsoyn :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. auta einai ta wraia!!! to star sinexizei dinata! kati paromio eixe ginei kai sthn 5h season....thimame pezotan tote sthn amerikh kai egw thn eblepa apo to star

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα τι λέτε τώρα? Μισό λεπτό, αυτή είναι η πρώτη φορά που η ελληνική τηλεόραση φέρνει τόσο γρήγορα μια ξένη σειρά! Η Ελλάδα αγαπάει Supernatural ρε! Φοβερό, σταματήσαμε να ζούμε κάτω από πέτρες. Πόσες άλλες χώρες πήραν τόσο γρήγορα τα δικαιώματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ti nohma exeri na to deis sto star,otan mporeis apla na to deis sto internet oti wra kai opoia stigmh 8eleis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. παιδιά το ότι η σειρά τα πάει τόσο καλά και παίζετε στης 1:15 υποθετικά ενώ ξεκινάει στις 1:30 και βάλε μία πάρα πολύ δύσκολη ώρα ιδικά για καθημερινές Δευτέρα έως Πέμπτη δεν σας λέει κάτι ; οι Έλληνες Hunters ξαναμίλησαν ! Ορέστη ξέρεις σε ποιες άλλες χώρες παίζεται η σειρά ; γιατί προσωπικά πιστεύω πως έφτασε 7η σεζόν και μάλλον 8η γιατί απλά δεν παίχτηκε μόνο στης ΗΠΑ αλλά και αλλού. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν γνωρίζω ποιες χώρες δυστυχως, αλλα το σίγουρο είναι ότι είμαστε από τις λίγες στον πλανήτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επιτέλους το πήρανε απόφαση στο star!!!-Βέβαια θα μας ζαλίζουν με τα 15λεπτα διαφημίσεων αλλά δεν πειράζει, ΑΞΙΖΕΙ!!!
     

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ωραία τότε να γίνει και 8η σεζόν πληρώνει το star!!!...αφού
    αλλαχτεί επιτέλους αυτή η ώρα! Στην Αμερική ρε παιδιά δεν παίζεται 21.00?? Εδώ
    έστω 00.30 δεν μπορούνε να το βάλουνε έλεος! τι κόλλημα έχει πια αυτό το Ε.Σ.Ρ. οι όποιοι άλλοι φταίνε τες πάντων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παιδια μεσα στη μεγαλη εβδομαδα δεν εδειξε καθολου ετσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://www.star.gr/tv/program_month episimo nomizo pleon!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ DVD 7H ΚΟΜΠΛΕ ΜΕ SUBS MONO GIA PC ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. H 7η δεν έχει βγει ολοκληρωμένη όλη οπότε αδύνατο αυτό που λες.. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εντάξει παιδιά, κι εγώ αγαπώ το supernatural. αλλά πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί. Δεν είναι η πρώτη φορά πού το σταρ παίρνει τα δικαιώματα μιας σεζόν ενώ παίζεται ακόμα. Και το θυμάμαι χαρακτηριστικά γιατί μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση. Αναφέρομαι στην 3η σεζόν του Τσακ, πού είχε γίνει το ίδιο ακριβώς πριν 2 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Tώρα συγκρίνεις τον αστακό με τον γαύρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εσένα μπορεί να μη σαρέσει το τσακ, αλλά για μένα είναι απ`τις αγαπημένες μου σειρές... όπως και το σουπερνάτουραλ.. Και δεν έκανα σχόλιο για να συγκρίνω, αλλά για να μην έχετε την αυταπάτη ότι πρώτη φορά κάνει τέτοια κίνηση το σταρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Kανείς δε μίλησε για αυταπάτες. Άλλωστε το ΣΤΑΡ έχει πάρει κ άλλες σειρές εκτός από το Τσακ που παίζεται ταυτόχρονα η ίδια σεζόν. Βλέπε TBBT...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τέλεια, τότε αυτό ενισχύει την άποψή μου. Γιατί στο πρώτο ποστ παρουσιάζεται ως η 
    H MEΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Eγω δεν καταλαβαινω γιατι σε πειραξε τοσο ολο αυτο; Παιρνεις ποσοστα και δεν το ξερω; Σε θιγει η αναρτηση μου; Σε πειραζει η αποψη μου; 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ναι με πειράζει γιατί δεν ισχύει... δεν είναι η μεγαλύτερη βόμβα της ελληνικής τηλεόρασης.. μην μεγαλοποιείτε τα πράγματα... συγνώμη για την ενόχληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν ειναι οτι με ενοχλησες αλλα το οτι δεν δεχεσαι την γνωμη του αλλου. Ναι το πιστευω γιατι πες κατι καλυτερο. Τι υπαρχει; Τιποτα.. Σε μια περιοδο εξαιρετικα δυσκολη για την Ελλαδα, καναλια κλεινουν, σειρες δεν υπαρχουν, παιζονται επαναληψεις συνεχως(Dexter και οχι μονο), τα τουρκικα πανε και ερχονται στο φουλ, οι ελληνικες σειρες κοβονται παρολο που εχουν μεγαλα ποσοστα(Με λενε Βαγγελη).. Και το ΣΤΑΡ εκτος οτι αγορασε την 6η σεζον φετος, πηρε και τα δικαιωματα της 7ης! Ε αυτο δεν εχει ξαναγινει απλα..


    Το Blog αυτο ειναι της ελευθερης αποψης. Οπως σεβομαι την αποψη σου, ετσι να σεβεσαι και των αλλων. Οποιος δεν το κανει, δεν εχει θεση εδω μεσα.. Χαιρομαι που εισαι Supernatural Fan, αλλά πρεπει να δεχεσαι οτι υπαρχουν και αλλοι που εχουν αντιθετες αποψεις απο σενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αγαπες καλησπερα και χρονια πολλα.Ας μην πλακωνομαστε για ασυναρτησιες μερες που ειναι.Οχι αυτες τις Αγιες Μερες.Αντι να χαρουμε που θα απολαυσουμε απο Ελληνικου εδαφους την αγαπημενη μας σειρα θα καθησουμε να πλακωνομαστε για το αν πρωτοπορει το σταρ με το supernatural η'οχι;Παιδια για μενα το αποτελεσμα μετραει και οπως ειπε και ο Sawyer_LaFleur ειδικα στις μερες που ζουμε σαν κρατος.Οποτε οπως και να'χει με τις καταστασεις που βιωνουμε ειναι ΒΟΜΒΑ και ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.Ευχαριστω...να δωσω σε ολους σας τις ευχες μου για καλη Ανασταση,Καλο Πασχα με υγεια και δυναμη για ολους μας κι ας προσευχηθουμε κι ας ελπισουμε να αναστηθουμε ως ΕΘΝΟΣ...Φιλια σε ολους.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλό Πάσχα και από εμάς και όπως είπες με υγεία και δύναμη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή