Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Season Finale : Φωτό από τα γυρίσματα και κάποια σπόιλερ!


Το τέλος πλησιάζει. Η 7η σεζόν κάνει φινάλε στις 18 Μάη χωρίς να γνωρίζουμε αν η σειρά μας έχει ανανεωθεί. Δείτε φωτογραφίες από το τελευταίο επεισόδιο παρακάτω καθώς και κάποια σπόιλερ : 



Ο Μπόμπυ φαίνεται ότι μέχρι το τέλος είναι ακόμα θυμωμένος με τον Dick Roman ο οποίος τον δολοφόνησε. Χτες το βράδυ γυρίστηκε μια σκηνή όπως βλέπετε παρακάτω με τον Jim Beaver ως Μπομπυ. Δεν γνωρίζουμε αν παίζει τον Μπόμπυ ως φάντασμα ή αν γύρισε στην ζωή. Μάλλον όμως είναι ακόμα φάντασμα. 


Τον βλέπουμε πάντως να παρακολουθεί στις ειδήσεις τον αρχηγό των Λεβιάθαν. Οι fans που παρακολουθούσαν την σκηνή να γυρίζεται μιλάνε για το φάντασμα του Μπόμπυ πάντως.


Σε ένα ξενοδοχείο εκεί κοντά, ήταν και ο Misha Collins που έτρωγε μαζί με το Cast. Πάντως λέγανε ότι δεν γύριζαν κάποια σκηνή εκεί.


Όλοι περιμένουμε την μεγάλη επιστροφή της Ιμπάλα αλλά καμία δεν ήταν εκεί. Ούτε όμως κάποιο άλλο αμάξι καθώς οι Jensen και Jared δεν γύριζαν καμία σκηνή χτές το βράδυ. O Jared(Sam) γύριζε το απόγευμα κάποιες σκηνές σε εσωτερικό χώρο σε ένα γραφείο. Αφού σκοτείνιασε, οι fans είδαν να γυρίζεται μια σκηνή στη βροχή έξω από ένα ξενοδοχείο με μία γυναίκα με μαύρα μαλλιά και ένα ροζ νυχτικό. Αυτή αργότερα μιλούσε με τον Bobby. Και άλλο φάντασμα;



Πολύ αργότερα τη νύχτα, η ίδια γυναίκα και ο Μπόμπυ είχαν μια μάχη!




11 σχόλια:

  1. Μια μάχη μα τι μάχη.... μια μάχη με σπαθιά;;;; Δώσε και κανα clue παραπάνω ρε παίδες :Ρ με γρίφους θα την βγάλουμε τώρα για 8 μέρες...; (και κάτι ώρες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μήπως η γυναίκα με τα μαύρα ήταν reaper και θέλει να πάρει τον Bobby? μάλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κάτι ακόμα στην 3 φωτο Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια είναι αυτά?!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mαύρα μαλλιά λέει και ροζ νυχτικό.. Δεν νομίζω να φοράνε τέτοια οι θεριστές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχ!!! δεν το διάβασα σωστά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kai otan pe8ene o dean o 8eristis itan ena pipini kai malista goustoziko... to roz nixtiko se paraksenepse?gia mena uparxei kai afti i ekdoxi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πιθανο αν και δε νομιζω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπορει δεν μπορω να ξερω..

    Οχι και πιπινι απλα ηταν γυναικα. Γιατι να δειχνουν μονο αντρες θεριστες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πιστευω πως ειναι reaper και ο Μπομπυ τσακωνεται μ'αυτη γιατι δεν θελει να τον παρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή