Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Η Serra Gamble δεν θα είναι showrunner



Η Sera Gamble,η οποία ήταν στην ομάδα από την αρχή και είχε αναλάβει το ρόλο της showrunner για 2 σεζόν όταν έφυγε ο δημιουργός της Eric Kripke Gamble, μαθαίνουμε ότι δεν θα είναι πλέον showrunner χωρίς να είναι βέβαιο αν θα παραμείνει στην ομάδα ως σεναριογράφος.

Τη θέση της θα πάρει ο Jeremy Carver και μαζί με τον Robert Singer θα αναλάβουν τη σειρά. Ο Carver ήταν σεναριογράφος στη σειρά για τις σεζόν 3 έως 5 και ήταν συμπαραγωγός στη 5η σεζόν. Έχει γράψει μερικά από τα καλύτερα επεισόδια της σεζόν, ανάμεσα στα οποία είναι τα "A Very Supernatural Christmas", "Mystery Spot" και "Changing Channels". Έγραψε επίσης και το 100 επεισόδιο, "Point of No Return".

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημα νέα για το αν η σειρά θα ανανεωθεί για 8η σεζόν αλλά η σειρά τα πάει αρκετά καλά και τόσο το  CW όσο και η εταιρία παραγωγής Warner Bros είναι πολύ ευχαριστημένοι. Οι Jared Padalecki και Jensen Ackles έχουν συμβόλαιο για 8η σεζόν οπότε είναι μεγάλες οι πιθανότητες να επιστρέψει η σειρά του χρόνου.



Για όσους δεν θυμούνται, τα επεισόδια που έγραψε ο ΘΕΟΣ Jeremy Carver είναι:
Sin City (25 October 2007) 
A Very Supernatural Christmas (13 December 2007) 
Mystery Spot (14 February 2008) 
Long-Distance Call (1 May 2008) 
In the Beginning (2 October 2008)
Family Remains (15 January 2009) 
Death Takes a Holiday (12 March 2009) 
The Rapture (30 April 2009) 
Free to Be You and Me (24 September 2009) 
Changing Channels (5 November 2009) 
Dead Men Don't Wear Plaid (25 March 2010)
Point of No Return (15 April 2010)


Θέλω να πιστεύω ότι η Serra πήρε την απόφαση να μην είναι πλέον showrunner επειδή κουράστηκε και όχι επειδή η πλειοψηφία των fans τη μισούν(το οποίο μίσος είναι αδικαιολόγητο-ναι η Serra τα έκανε μαντάρα αρκετές φορές αλλά δεν είναι λόγος να τη μισούν).Πρώτη εγώ θα της τα ψάλλω αλλά γενικά έκανε ότι καλύτερο μπορούσε.Μην ξεχνάτε ο Eric Kripke έφυγε και την άφησε μόνη της να βγάλει το φύδι από την τρύπα.Δεν φταίει μόνο η ίδια για το χαμό της 6ης και 7ης σεζόν γιατί δεν είναι μόνη της στην ομάδα.Μακάρι να παραμείνει στην ομάδα γιατί είναι πολύ δυνατή σεναριογράφος!


8 σχόλια:

  1. ENA EXΩ ΝΑ ΠΩ : ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ 8Η ΣΕΖΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Οσο για την φυγη της Σερα δεν μπορω να την καταλαβω. Αλλα νταξει ο "νεος" εχει γραψει φοβερα επεισοδια και νομιζω παμε για μια πολυ ωραια σεζον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα πάρει τη θέση της από τη νέα σεζόν λογικά.θα μείνει στη θέση της μέχρι το τέλος της σεζόν. εύχομαι μόνο να μη φεύγει λόγω του μίσους απέναντι της. μπορεί σαν αφεντικό να μην τα πήγε καλά, αλλά σαν συγγραφέας είναι γαμΑτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η αντιπαθεια μου προς την Sera ειναι γνωστη ... το θεμα ομως ειναι μια καλη 8η σεζον οποτε δεν με νοιαζει αν θα γραφει επεισοδια η Sera η οποιοσδηποτε αλλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει ότι ο Kripke την άφησε μόνη της... Στο κάτω-κάτω στο μυαλό του είχε πάντα ότι η σειρά θα έχει 5 seasons. Οπότε από κει και πέρα την Serra (που για να είμαι ειλικρινής με έχει απογοητεύσει και εμένα πάρα πολύ) τη παράτησαν μόνη της, ή πήρε την απόφαση να συνεχίσει μόνη της τη σειρά? 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. την άφησε μόνη της.έφυγε χωρίς να αφήσει πλάνο για τη σειρά.απλά έβαλε τη Sera στη θέση του.η Sera και οι υπόλοιποι έπρεπε να δουν πως θα συνεχίσει η σειρά κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. άρα η Sera  με αυτήν την λογική μια χαρά τα πήγε , γιατί εάν δεν ήταν αυτή θα τελείωνε η σειρά στην 5 season 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το κανάλι αποφασίζει πότε και αν θα τελειώσει μια σειρά.αν δεν έπαιρνε τη θέση του Eric η Sera θα την έπαιρνε κάποιος άλλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή