Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ανάλυση - Σχόλια - 6x22



Η αρχή των Λεβιάθαν...

Ο Σαμ βρίσκεται σε πολύ περίεργη κατάσταση. Προσπαθεί να ξεφύγει από την αστυνομία και καταλήγει σε ένα μπαρ που γνωρίζει μια κοπελιά. Ο Σαμ δεν θυμάται απολύτως τίποτα ούτε καν το όνομά του. Η μπαργούμαν προθυμοποιείται να τον βοηθήσει μέχρι να θυμηθεί.  



Ο Σαμ θυμάται και κάποια πράγματα σιγά σιγά. Ο Κας του σπάει το τείχος και λιποθυμάει. Βρίσκεται μέσα στο μυαλό του και προσπαθεί να πολεμήσει τις αναμνήσεις από την Κόλαση! Ξαφνικά είναι μέσα σε ένα δάσος και τον κυνηγάει ο... εαυτός του!!! Το μυαλό του Σαμ θρυμματίστηκε σε κομμάτια και γι'αυτό βλέπει τους εαυτούς του. Πρέπει να σκοτώσει κάθε εαυτό του ώστε αν μπορέσει να ξυπνήσει. Όμως έτσι θα θυμηθεί τα πάντα! 


Βρίσκει τον τελευταίο του εαυτό μέσα στο μυαλό του και τον σκοτώνει. Έτσι ξυπνάει και οι μνήμες της Κόλασης του ρχονται μία μία! Εν τω μεταξύ ο Μπάλταζαρ εμφανίζεται στον Μπόμπι και στον Ντην. Τους βοηθάει και τους λέει που βρίσκεται ο Κας και μετά εξαφανίζεται. Ο Κας δεν τηρεί την συμφωνία του με τον Κράουλη και του λέει ότι δεν πρόκειται να πάρει ούτε μια ψυχή!


Και ενώ Ντην και Μπόμπι κατευθύνονται προς τον Κας για να τον σταματήσουν, ο Άγγελος καταλαβαίνει ότι ο Μπάλταζαρ τον πρόδωσε και τον σκοτώνει! Οι Δαίμονες κάνουν την εμφάνιση τους!


Ο Κράουλη έκανε νέα συμφωνία με τον Ραφαήλ και έτσι ο Αρχάγγελος φτάνει στον Κας. Ο Άγγελός μας φεύγει για να σωθεί και ο Ράφαηλ με τον Κράουλη προσπαθούν να ανοίξουν την πύλη για το Καθαρτήριο. 


Μάταια όμως. Ο Κας του έδωσε λάθος αίμα για να ανοίξουν την πύλη. Έτσι αυτός όταν έφυγε, έκανε την σωστή τελετή και πήρε μέσα του όλες τις ψυχές του Καθαρτηρίου. Εμφανίζεται ξανά στο σημείο αυτό. Πριν όμως είχε εμφανιστεί και ο Ντην με τον Μπόμπι όμως δεν κατάφεραν τίποτα. Ο Κας σκοτώνει τον Ραφαήλ με την νέα του δύναμη και αφήνει τον Κράουλη να ξεφύγει. Ο Σαμ εμφανίζεται από το πουθενά και προσπαθεί να σκοτώσει τον Κας αλλά η αγγελική λεπίδα δεν τον επηρέαζει. Λέει πως είναι ο Θεός και ότι όλοι πρέπει να υπακούσουμε στον νέο Θεό!


Βαθμολογία επεισοδίου : 10/10
Quotes Επεισοδίου :
Castiel: I'm not an angel anymore. I'm your new God, a better one. So, you will bow down and profess your love to me, your Lord, or I shall destroy you.

2 σχόλια:

  1. και γενικα αλλα και για την συγκεκριμενη (χλιαρη για μενα) σεζον αυτο το φιναλε ηταν πολυ καλο... Γενικα μεχρι στιμγης κανενα φιναλε του Σ δεν με εχει απογοητεύσει ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα αν και μου άρεσε γενικά η 6η, το φινάλε της το βρήκα το χειρότερο από τα 6 μέχρι στιγμής, αν και πολύ καλό σαν σύνολο! (απλά στα φινάλε έχουμε πολλές απαιτήσεις!). 

    Άντε αύριο τέτοια ώρα θα δούμε ανάρτηση για το φινάλε της 7ης!!!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή