Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Aνάλυση - Σχόλια 7x21


Διαβάστε την ανάλυση του επεισοδίου και πείτε μας πως σας φάνηκε :
Τι επεισόδιο! Επικό...! Το φινάλε κοντεύει και η σειρά μας δείχνει ότι δικαίως πήρε την έγκριση για 8η σεζόν. Ευχόμαστε σε ανάλογη συνέχεια.
Ο Κέβιν είναι ένα συνηθισμένο 16χρονο παιδί, που είναι έτοιμος να δώσει τις πιο σημαντικές εξετάσεις της ζωής του. Μέχρι που ένας κεραυνός τον χτυπάει, την ίδια ακριβώς ώρα όπου ο Ντην σπάει την πηλό του Ντικ και ο Κας ξυπνάει!


Ο Ντην βγάζει μια περίεργη επιγραφή που δεν μπορούν τα αδέρφια να την διαβάσουν. Η Μεγκ τους τηλεφωνεί και τους ενημερώνει ότι ο Κας έχει ξυπνήσει. Πηγαίνουν να τον βρουν όμως αυτός τα χει ψιλοχάσει. Τα θυμάται όλα αλλά μοιάζει περισσότερο με τρελός παρά με άγγελος. Εν τω μεταξύ ο Κέβιν με ένα περίεργο τρόπο μπορεί και οδηγείται μόνος του στην επιγραφή όπου την κλέβει! Ο Σαμ τον σταματά και προσπαθούν όλοι μαζί να βγάλουν μια άκρη. Ο Κέβιν φαίνεται ότι μπορεί να διαβάσει την επιγραφή!


Ο Κας λέει ότι η επιγραφή είναι γραφή του Μέτατρον. Ενός αγγέλους, συγγραφέα του Θεού. Ανέλαβε την υπαγόρευση κατά την Δημιουργία. Η επιγραφή είναι μία από του λόγους του Θεού. 
Ο Κας δεν μπορεί να την διαβάσεις και ο μόνος που μπορεί να τα καταφέρει είναι ο Κέβιν. 


2 άγγελοι εμφανίζονται από το πουθενά και ισχυρίζονται ότι ο Κέβιν είναι προφήτης, ο φύλακας του Λόγου του Θεού. Η Έστερ και ο Ινάια δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο Κας είναι ζωντανός. Ο Ντην για καλό και για κακό στέλνει όλους τους αγγέλους στην άλλη άκρη του κόσμου.


Όλο μαζί πηγαίνουν πίσω στην καλύβα του Ρούφους ώστε να μπορέσει ο Κέβιν να μεταφράσει όλη την επιγραφή. Ο Κας τηλεφωνεί και επιστρέφει μαζί τους. Τους λέει ότι ο κώδικας του Τάγματος των αγγέλων υπαγορεύει ότι πρέπει να πάνε τον προφήτη στην έρημο για να διδαχθεί τον Λόγο μακριά από τους ανθρώπους. Η Μεγκ φαίνεται προδίδει τα αδέρφια καθώς λέει στους Δαίμονες που βρίσκονται αλλά αυτοί θέλουν κάτι παραπάνω και έτσι τους σκοτώνει. Οι Άγγελοι λοιπόν εμφανίζονται στην καλύβα και ζητούν τον Προφήτη!


Η Έστερ ζητά εκδίκηση από το Κας και προσπαθεί να τον σκοτώσει. Μάταια όμως. Η Μεγκ είναι εκεί για να τον σώσει. Οι υπόλοιποι άγγελοι βοηθούν τα αδέρφια. Αφήνουν τον Κέβιν να μεταφράσει όλη την επιγραφή και τον παίρνουν μαζί τους. Τον πηγαίνουν πρώτα στην μητέρα του όπου εκεί όμως βρίσκονται Λεβιάθαν. Για πρώτη φορά βλέπουμε την μεγάλη δύναμη των τεράτων όπου σκοτώνουν πολύ εύκολα τους 2 αγγέλους! Η Μεγκ εν τω μεταξύ κρύφτηκε μακρυά από όλους.


Η επιγραφή λοιπόν έχει μεταφραστεί και μέσα λέει τον τρόπο που σκοτώνονται οι Λεβιάθαν. Μπορούν να σκοτωθούν μόνο από ένα κόκκαλο, από ενάρετο θνητό, βουτηγμένο στο αίμα 3 έκπτωτων. Το 1ο αίμα πρέπει να είναι το αίμα ενός έκπτωτου άγγελου και ο Κας δίνει ευχάριστα λίγο από το αίμα του. Ποιοι είναι οι άλλοι 2 έκπτωτοι; Ποιός είναι ο ενάρετος θνητός; Να θυμίζω ότι παλιότερα η Αποκάλυψη ήταν να ξεκινήσει από έναν ενάρετο θνητό. Είχαν επιλέξει τον Τζον Γουίντσεστερ, όμως το έκανε ο Ντην. Λέτε να είναι πάλι ο Ντην;


Βαθμολογία επεισοδίου : 10/10

Quotes Επεισοδίου : 
  • Cas : You know me. Always happy to bleed for Winchesters
  • Cas : You seem troubled. Of course, that's a primary aspect of your personality so I usually ignore it.
  • Cas : Did you know that a cat's penis is sharply barbed along it's shaft? I know for a fact the females were not consulted about that.
  • Cas : Pull my finger!


71 σχόλια:

  1. poli wraio episodia aa k dn pisteuw n einai o dean o enaretos thnitos..alla kawn mia ipothesi oti o kevin profitis tha einai! alla tha mporouse n einai o opoios dipote!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. itan polu teleio to episodeio an kai apo to promo vlepoume apo pious allous 8eloun  to aima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ δυνατό και καλογυρισμένο επεισόδιο,που αποδεικνύει για άλλη μιά φορά ότι η σειρά μπορεί να είναι φοβερή όταν πραγματικά το θέλει...Από το 7.17 και μετά κάθε κομμάτι αρχίζει κ μπαίνει στη θέση του!Ενδιαφέρουσα η εξέλιξη του Κας,όπως και η "μάχη" με τους Λεβιάθαν που είναι πολύ σκληρά καρύδια,ελπίζω να μην τους ξεπαστρέψουν στο τέλος του κύκλου,να τους δούμε και την επόμενη σεζόν,έστω για τα πρώτα επεισόδια...Πάντως κάθε φορά που μπλέκονται άγγελοι και θρησκευτικά στόρυ το αποτέλεσμα απογειώνεται!
    Το μόνο που συνεχίζει να μου κακοφαίνεται είναι η σχέση που έχουν όλοι με τη Μεγκ,με ενοχλεί ίσως και η ηθοποιός,δεν ξέρω..Δώστε Κράουλι στο λαό!!!(ελπίζω να μην τον "φάει" όντως,είναι από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες!)

    9.5/10 γιατί τα πάντα μπορούν να γίνουν ακόμη καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. poly super to spn 21...apla exw tin entipwsi oti to trito aima einai tou Lucifer!!!! ti
    lete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαι εγω αυτο νομιζω οτι θα ειναι ο Κεβιν. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτο σκεφτηκα και εγω οταν ακουσα για τους 3 εκπτωτους. Οτι ο ενας ειναι ο Lucifer. Αλλα μαλλον ο Κραουλη ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To επεισόδιο ήταν Supernatural-Tέλειο όπως λέτε και εσείς!!! Με άφησε άφωνη και πραγματικά μας δείχνει πως αυτή η σειρά δεν θα σταματήσει ποτέ να μας συναρπάζει!!! Γι αυτό το λόγο χαίρομαι και που θα συνεχιστεί και σε 8 κύκλο και πιστεύω πως έχει πάρα πολλά να μας δώσει ακόμα....
    Όλο το κομμάτι της "συνεργασίας" Ντιν-Σαμ-Κας-Μεγκ μου αρέσει πάρα πολύ και δίνει μια διαφορετική νότα.... ;)
    Τέλος με συγκίνησε το κομμάτι που ο Κας είπε: "You know me. Always happy to bleed for Winchesters" ....
    Άρχισα να κλαίω.... :')
    Περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο επεισόδιο....Αν και θα είναι το προτελευταίο...Και πραγματικά αναρωτιέμαι πως θα περάσει άλλο ένα καλοκαίρι χωρίς Supernatural και με την αναμονή μέχρι τον Σεπτέμβρη για τα καινούρια επεισόδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελα ολοι μαζι θα ειμαστε εδω παρεα να περασουμε το καλοκαιρι. Θα κανω οτι μπορω για να βαζω συνεχως αναρτησεις ωστε να θυμομαστε παλια επεισοδια και που θα παει θα φτασει ο Σεπτεμβρης.


    Οσο για το επεισοδιο πιστευω ηταν μια απαντηση σε ολους αυτους που εδω και καιρο λενε οτι το Supernatural επρεπε να ειχε τελειωσει στην 5η σεζον. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σωστά!!!Πάντα με όλες σας τις αναρτήσεις περνάει αμέσως ο καιρός και δεν το καταλαβαίνουμε....Και σας ευχαριστώ όλους για αυτόο!!Κάνετε εξαιρετική δουλειά!!!
    Ναι σε αυτό θα συμφωνήσω....Ο 7 κύκλος πιστεύω έχει δώσει πολλά επιτυχημένα επεισόδια...Κια ιδίως το συγκεκριμένο ήταν υπέροχο και μας δείχνει πως αξίζει να συνεχίσει αυτή η σειρά!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευχαριστούμε πολύ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πραγματικα απιστευτο επεισοδιο!μ αρεσε ο τροπος που τα συνεδεσαν ολα!χαρηκα παρα πολυ οταν εμφανιστηκαν παλι αγγελοι αν κ ξενερωσα λιγο π οι λεβιαθαν τους καθαρησαν για πλακα... συγκινηθηκα με τν Κας που "ειναι παντα προθυμος να ματωσει για τους Winchesters"...με κατι τετοια επεισοδια καταλαβαινουμε γτ εδωσαν κ 8η σεζον στο supernatural και γτ η σειρα εχει τοσους fans...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάντως επιτέλους μας έδειξαν την πραγματική δύναμη των Λεβιάθαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι 3 Έκπτωτοι είναι ο Κας, ο Κράουλι και ο Alpha των vampires.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. -You know me.Always happy to bleed for Winchesters.- Α ρε Κάς ! 
    Το επεισόδιο ήταν *ΕΠΙΚΟ* !  Βέβαια,στην σκηνή που η Έστερ,βαρούσε τον Κάς ήμουν έτοιμη να βαρέσω και εγώ την οθόνη απο τα νέυρα,αλλά τέλος πάντων ! Μπορεί να έκανε ο,τι έκανε αλλά δεν παύει να προσπαθεί ακόμα και τώρα,που κακά τα ψέματα δεν είναι στα καλά του(pull my finger,καταστάσεις),να βοηθήσει όσο μπορεί ! Ο νέος προφήτης,δεν μ άρεσε..:Ρ Προτιμώ τον Τσάκ,αλλα τι να κάνουμε..Τουλάχιστον παρόλη την κρίση που έπαφε βοηθήσε ! Όσον αφορά την Μέγκ,δεν ξέρω...Μπορεί να λέει ο,τι λέει,αλλά δεν έχω πιστεί..Τα ίδια έλεγε και η Ρούμπι...
    Επίσης,πιστεύω κ εγώ οτι το αίμα του 2ου έκπτωτου είναι του Κράουλη,αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ για τον 3ο..Και για το κόκκαλο,δεν ξέρω,ίσως του Ντίν? 
    Τέλος πάντων,περιμένω πώς κ πώς το επόμενο με αγωνία.!!!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. νταξει το επεισοδιο ηταν απλα επικο...ολο το σκηνικο μου θυμισε εποχη 5ης σεζον...εχω μια απορια ομως, και το αιμα να παρουν και να βρουν το Εναρετο ανθρωπο , τοσους Λεβιαθαν πως θα τους σκοτωσουν ? εκτος αν με τον θανατου του Αρχηγου τους παιχτη κατι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βασικά τσέκαρε λίγο την φωτό με την μετάφραση που έβαλα. Λέει να καρφώσεις τον Master τους στην καρδιά. Άρα; Πιστεύω έτσι θα εξοντωθούν όλοι οι Λεβιάθαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σωστος δεν το προσεξα ,προφανως κατι τετοιο θα γινει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Pws mporei kapoios na psifisei estw kai metria se auto to epeisodio??genika ta teleutaia epeisodia einai TELEIA kai fainetai oti to telos tha einai EPIKO!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λέει και στο χαρτί απότι βλέπω,αίμα από έναν έκπτωτο άγγελο,από έναν έκπτωτο άνθρωπο και από ένα έκπτωτο τέρας,οπότε έχουμε: 
    1. Κας ήδη ως άγγελος (σε αυτή την κατηγορία θα έπαιζε ο Λούσιφερ) , 2. Κράουλι ή Μεγκ (ενδιαφέρον και δραματουργικά αν ισχύει) ως διεφθαρμένος (πρώην) άνθρωπος και 3. ο "πατέρας" βρυκόλακας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΜΕΝΑ ΜΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ... ΑΛΑΛ ΑΥΤΟ ΜΕΤΟΝ ΚΑΣ,ΝΑΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ,ΤΡΑΒΑ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ,ΚΑΙ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ,ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ,ΤΙ ΑΦΑΣΙΑ...ΧΑΧΑΧΑ.... Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΘΑΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!!! ΚΑΙ ΓΙΑΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΥΚΛΟ???ΧΜΜΜ,ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ!!!!!! ΘΑΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Λέει και στο χαρτί απότι βλέπω,αίμα από έναν έκπτωτο άγγελο,από έναν έκπτωτο άνθρωπο και από ένα έκπτωτο τέρας,οπότε έχουμε: 
    1. Κας ήδη ως άγγελος (σε αυτή την κατηγορία θα έπαιζε ο Λούσιφερ) , 2. Κράουλι ή Μεγκ (ενδιαφέρον και δραματουργικά αν ισχύει) ως διεφθαρμένος (πρώην) άνθρωπος και 3. ο "πατέρας" βρυκόλακας.Όσο για τον ενάρετο άνθρωπο δεν ξέρω...Κέβιν ή Ντην θαρρώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όντως αυτά γράφει. Για τους 3 νομίζω είμαστε σιγουροι ότι είναι Κας, Κράουλη και ο Άλφα. Το ενάρετο άνθρωπο γιατί όχι και ο Σαμ; Αν και έχει και το όλο ιστορικό με το δαιμονικό αίμα αυτός οπότε δύσκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ναι ίσχυει για Σαμ...Δεν ξέρω πάντως θα είχε ενδιαφέρον για μένα να έπρεπε την ύστατη στιγμή  να πάρουν το αίμα από Μεγκ,για το πώς θα αντιδράσει σε κάτι τέτοιο..Θα δείξει αυτό και τις προθέσεις της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. χμμμ και μας λύθηκε η μεγάλη απορία...ποιος νικάει.... Άγγελοι ή Λεβιαθανς.....δύστυχος για εμάς Λεβιάθανς.Το επεισόδια ήταν καταπληκτικό, το λιγότερο που μπορώ να πω είναι πως ενθουσιάστηκα...Πλέον περιμένω πολλά από την σειρά...πάμε φουλ για 8η σεζόν  

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Θεωρητικά αυτό το γνωρίζαμε ήδη,από την Eve που έλεγε και καλά ότι είναι αρχαιότερη οπότε υπερτερεί των αγγέλων...Οπότε και οι Λεβ σαν παλαιότεροι όλων νικάνε τους πάντες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν νομίζω να είναι η Μεγκ γιατί δεν είναι έκπτωτος. Είναι ένα δημιούργημα του Lucifer. Ενώ ο Κράουλη σύμφωνα με τις γραφές ήταν άγγελος στην αρχή. Άσε που πλεόν έχει πάρει την θέση του Lucifer ως ο Βασιλιάς Της Κόλασης ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το επεισόδιο ήταν πολύ καλό, αλλά το περίμενα λίγο καλύτερο να πω την αλήθεια! Παρ' όλα αυτά κράτησε επίπεδο! 
    Ο Ενάρετος άνδρας νομίζω είναι γενικό και θα αλλάξει ανάλογα με την περίσταση... μπορεί να είναι ο Ντιν ή ο Σαμ! Για το αίμα θα είναι του Κας που ξέρουμε και τα άλλα 2 ίσως να είναι του Μιχαήλ και του Λούσιφερ αν και λίγο τραβηγμένο αλλά μπορεί να θέλουν να επαναφέρουν τον Άνταμ στη σειρά! 

    Υ.Γ. Η ηθοποιός που κάνει την Μέγκ μου την σπάει πάρα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γαμάτο το επεισόδιο, μου θύμισε παλιές εποχές sn, έτσι να ανεβαίνουμε σιγά σιγά για ενα δυνατό season final.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Έχω την εντύπωση ότι η 1η Μεγκ ήταν φοβερή. Κρίμα να μην είχαμε εκείνη αν και δεν χαλάει και αυτή που έχουμε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. True story..Αν και δε θυμάμαι καλά,νομίζω όμως ότι η Μεγκ στον Α' Κυκλο είχε πει ότι ήταν κάποτε άνθρωπος κλπ..Τέσπα μικρή σημασία έχει..Ίδωμεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ναι όντως. Άλλωστε κάθε δαίμονας ήταν άνθρωπος. Μετά πάει στην Κόλαση και αν "βασανίζει" ψυχές όπως ο Ντην στην Κόλαση θα γίνει Δαίμονας. Ωραίες θεωρίες πάντως. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνουν αν δεν τους δώσει το αίμα ο Κράουλη. Αν και δεν νομίζω πως έχει συμφέρον να μην το δώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ναι ρε 'συ η 1η ήταν άλλου επιπέδου... όπως και η 1η Ρούμπι :P 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πω ρε φίλε βλέπω τώρα το Harper's Island του Jim Beaver και παίζει η 1η Ρούμπη. Τρελή ηθοποιός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ρε 'συ δεν το πιστεύω! Μόλις ολοκλήρωσα ανάρτηση στο Tv-Island για το Harper's Island αναφέροντας αυτούς τους 2 ηθοποιούς ξεχωριστά και βλέπω το ποστ σου να τους αναφέρεις και εσύ! Συμπτωσάρα δες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. It's Destiny man.. χαχαχα.. παω να δω την αναρτηση :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. teleio tp e[isodio.pantws paidia kai gw pisteuw pws to aima einai apo cas,crowly kai master vampire.oso gia to kokkalo...lete na einai apo kanena bobby??????????? oso gia tin 8i season pisteuw pws tha prepei na psaksoun na vroun kai alles tetoies plakes apo to logo tou theou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37.  Κανονικά ένα έκπτωτο τέρας δε θα έπρεπε να είναι καλό, να κάνει κάτι ενάντια στη φύση του?  θα πρέπει να βρούμε άρα ένα καλό τέρας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Δύσκολο να είναι του Μπόμπυ γιατί τα αδέρφια έκαψαν τα κόκαλα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. οντως τα δυο τελευταια επεισοδια της σαιζον προβλεπονται ακρως επικα....Αληθεια η Μεγκ τι ρολο βαραει?? κατι δε μου αρεσει.... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ayto poy tha itan korifaio einai na itan toy JOHN......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Mες στο μυαλό μου είσαι :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. den kserw th lete alla mallon sthn 5 season to episodeio 6 htan enas pitsirika pou eixe kanei ton Castile koukla an 8ymaste. to pitsiriki ayto kati 8a kanei eimai sigouros. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μα και του John τα έκαψαν τα κόκκαλα αν δεν κάνω λάθος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. na rwthsw kati ti einai enas ekptwtos an8rwpos?kai an shmainei enas an8rwpos pou ekane kati upervolika kako mporei na einai eite o sam eite o ntin. enas 3ekinhse kai o allos teleiwse thn apokalupsh.egw to 8ewrw arketa kako.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Από το προηγούμενο επεισόδιο, το 19ο δηλαδή, μέχρι το τέλος είναι όλα επικά ΚΑΙ συνεχόμενα, κάτι για το οποίο παραπονούμαστε αρκετά συχνά, ότι δεν έχει ροή η σειρά... Ακόμα και τα 17, 18 έδειξαν επιστροφή Κας και προετοίμασαν για του Μπόμπι, ενώ το 16 είχε αρκετά Λεβάθιαν και έτσι άρχισε η συνεχής ροή της ιστορίας... Το 20ο ήταν απίστευτα καλό, ενώ αυτό, το 21ο, ήταν επικό, μέσα στο τοπ 10 όλης της σειράς για μένα! Η 7η σεζόν κατ' εμέ αποδεικνύεται φοβερή και η Λεβάθιαν πολύ καλό σενάριο! Αναμένω όπως και όλοι μας πιστεύω, τα δύο συγκλονιστικά τελευταία επεισόδια και μια υπερφυσικά καλή 8η σεζόν! Αν είναι η τελευταία καλώς, αν δεν είναι πάλι καλώς, μακάρι να βγαίνουν συνέχεια καινούρια επεισόδια Σουπερνάτουραλ, όπως και να' ναι, ότι και αν δείχνουν, μια ώρα της εβδομάδας μου αξίζει τον κόπο να την ξοδεύω για την καλύτερη σειρά όλων των εποχών παγκοσμίως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Εκπτωτος ανθρωπος δε νομιζω να ισχυει.. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Το προηγούμενο ήταν το 20ο, λάθος μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. xreiazontai aima apo (1) Alpha Vampire, (2) Castiel, (3) Crowley etc lew vsk alla ap' oti katalava o Alpha Vampire 8a tous pai3ei poustia me ta leviathans gt tn rwtise an 8elei tous winchester

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. itan poli kalo to episodio...gt epanilthe o Cas...asxeta se ti katastasi ine..pistevo pos tha sinelthi...k gt exoun neo profiti k exoun pleon ena stixio gia na skotosoun ton Dick Roman...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50.  nai oute emena mou akougetai swsto alla sto xarti apanw leei fallen humanity.ti na sou pw?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51.  πες κι αλλα!!Τον κακομοιρη τον Κας....ενα λαθος εκανε πηγε να το διορθωσει,τρελαθηκε κ ο Ντην ακομα δν τν εχει συγχωρεσει...Τι αλλο να κανει πια???Πιο πολυ ξενερωσα στην σκηνη π τ πεταξε ο Ντην το επιτραπεζιο παρα εκει π τν πλακωνε η Εστερ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Mπα δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. @Xaraka  @Dimitra  Eγω παλι κοριτσαρες μου θα διαφωνησω. Στο συγκεκριμενο επεισοδιο πηρα την θεση του Ντην. Μου σπασε τα νευρα ο Κας. Εδω ο κοσμος ειναι ετοιμος να διαλυθει και αυτος μιλαγε για μελισσουλες και το πουλι της γατας. Οχι οχι δεν τα λεγε επειδη τρελαθηκε. Ειδαμε ολοι οτι οταν ηθελε να μιλησει σοβαρα, μιλουσε σοβαρα. Ο Κας εφερε αψυχο τον Σαμ, μετα διαλυσε τον Σαμ που του εσπασε το τειχος, δεν τον βοηθησε για 1 ολοκληρο χρονο και εφερε πλασματα χειροτερα και απο τον ιδιο τον Lucifer! Ναι εχει μετανιωσει και εχει προσπαθησει να εξιλεωθει, τους εχει βοηθησει παρα πολυ, αλλα ουτε εγω θα τον συγχωρουσα ετσι απλα. Δολοφονησε ο Κας τοσους ανθρωπους και τοσους αγγελους ενω το επαιζε Θεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. χαχαχαχαχαχχαχα!Δεν νομιζω οτι το επαιζε τρελος αφου ηταν εκτος τοπου και χρονου απλα πρεπει να ειχε καποιες επαφες με τν πραγματικοτητα που και που.Τον Σαμ δν πιστευω σε καμια περιπτωση οτι τον εφερε σκοπιμα αψυχο πισω,το οτι διελυσε το τειχος ηταν οντως μεγαλη μαλακια.Ομως δεν νομιζω με τιποτα να ηθελε να δημιουργησει τοσο μεγαλο κακο,το καλυτερο προσπαθουσε να κανει παντα αλλα το εκανε με πολυ λαθος τροπο.Και ολους αυτους που δολοφονησε το εκανε γτ ηθελε να κανει τν κοσμο πιο δικαιο και να τους δειξει οτι υπαρχει θεος(σε καμια περιπτωση δν λεω οτι επραξε σωστα απλα προσπαθω να τν δικαιολογησω καπως...)Παντως ειναι περιεργο οτι πιο ευκολα ενας ανθρωπος θα συγχωρεσει καποιον ξενο π του εκανε κατι παρα τον φιλο του γτ σιγουρα η προδοσια φιλου μας ποναει πιο πολυ...Μακαρι παντως να τν συγχωρεσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Πάρα πολύ καλό το επεισόδιο..ένα πράγμα μόνο με ξενερώνει..η σχέση που έχουν τα αδέρφια με την Μεγκ..την έχουν πατήσει τόσες φορές από δαίμονες και ακόμα την έχουν εκεί μαζί τους..δεν λέω ότι την εμπιστεύονται..αλλά για ποιο λόγο δεν την σκοτώνουν?αφού ήδη πήγε να τους καρφώσει και για μένα είναι αναμενόμενο ότι θα τους προδώσει..δεν τους είναι χρήσιμη πουθενά...άσε που μαθαίνει μαζί τους και πολύ χρήσιμα πράγματα που μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για δικό της όφελος..δεν ξέρω με έχει ενοχλήσει πολύ η στάση τους απέναντί της ειδικά μετά από το παρελθόν που είχαν και όσα έχει κάνει στον πατέρα τους..γιατί είχαν και προηγούμενα μαζί της δεν είναι ένας νέος δαίμονας...και όπως και να χει είναι δαίμονας αυτό τα λέει όλα νομίζω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. isws na min peige gia na tous prodwsi alla gia na tous prostatepsei giati opws eides otan kanane stasi sto venzinadiko eide autous tous daimones kai epidei 8a katalavainan ti kanoun kai 8a tous akolou8ousan dosane sunantisi kai tous skotwse gia na min vroune ton kas k.t.l. giati an 8umase i megk den einai mazi me ton crowley

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Δεν ξέρω όμως τι αντίδραση θα είχε αν δεν της ζήταγαν παραπάνω πράγματα μπορεί να μην τους σκότωνε...ανά πάσα στιγμή όμως μπορεί να τους προδώσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ναι ναι,συφωνώ μαζί σου σε ό,τι είπες...Απλά δεν ξέρω,παρόλα αυτά που έκανε ο Κάς τον λυπάμαι τώρα είναι η αλήθεια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Teleio to epeisodeio to eida xtes.. Den nomizw oti ta exase teleiws o Castiel pandws, wres wres petouse kai logika pragmata.. Twra pou arxisan na katevainoun katw oi aggeloi einai kairos enas apo aytous na ton giatrepsei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. e dn nmz o dean na einai o enaretos!i apokalipsi 9a 3ekinouse apo kapoion enareto o opoios 9a dieu9urotan vasanizontas kapoion stin kolasi!o dean einai pleon dieu9armenos are dn 9ewreitai enaretos!wstoso exoume dei poso polu agapaei i sara gable ton dean are dn nmz na tin noiazei tin tripa pou 9a afisei senariaka gia na einai o dean ston kentro tis istorias!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Απίστευτο επεισόδιο ωστόσο έχω να επισημάνω μερικά ας πούμε λάθη! 1) Γιατί ο Κάστιελ αποτρελάθηκε; ο Σαμ δεν παύει να είναι άνθρωπος και για αυτό κόντεψε να τρελαθεί, ωστόσο ο Κας είναι μεγαλύτερος σε μέγεθος (ως Άγγελος) οπότε τα τραύματα της ψυχής του Σαμ δεν θα έπρεπε να είναι τόσο οδυνηρά σε εκείνον, και κάτι άλλο ρε παιδιά μου φαίνεται ή έχουν κάνει τους Άγγελους πολύ κόπανους (συγνώμη για την βρισιά) αλλά υποτίθετε ότι είναι όντα που βοηθούν όχι που αποζητούν εκδίκηση, τεσπα το δεύτερο λάθος που θέλω να επισημάνω είναι πως στο καλό είναι δυνατόν οι Λεβιάθαν να μπορούν να σκωτόσουν Άγγελο! τι στο καλό ρε παιδιά έριξε μέσα ο Θεός, το χημικό Χ;;;; Νομίζω ότι οι Άγγελοι θα έπρεπε να μπορούν να τους σκοτώσουν αν μη τι άλλο, στο τέλος αυτοί θα σκοτώσουν και το Θεό. Αυτά είχα να πω!

    Όσον αφορά το επεισόδιο ήταν απλά απίστευτο, και σαφώς το καλύτερο της 7ης season νομίζω...

     

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62.  Εγώ νομίζω είναι ο Dean ο ενάρετος, γιατί παρότι κανείς και καλά δεν εγκρίνει τις επιλογές του (από Αγγέλους) ότι κάνει το κάνει από καθαρή αγάπη για τον αδελφό του, οπότε αυτό τον κάνει ενάρετο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63.  τον αντίχριστο λες....μμμ οχι του κραουλι 9ελει..9ελει του αρχηγου της κολασης;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. me vasi to treiler tou epomenou episodiou apo oti katalava den prepei na einai anagkstika to aima tou alpha vampire.prepei na einai enos alpha apo opoiodipote teras.asxeta pou emeis vlepoume ton vampire sto treiler.oso gia to kokkalo,poios kserei ti tha skarfistoune pali oi senariografoi,exw mia aporia:ton cas poios ton epanefere sti zwi????kai den thumamai an vrikan to ptema tou trellara pou tous voithouse meta to thanato tou bobby,,,,,,lete na mas erthei kammia keramida kai na einai autos o enaretos?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. nai alla opws eipan oloi oi Alpha einai pe8amenoi ektos ton Alpha Vampire pou 3efuge :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. πολυ καλο ως αψογο..αμα οι λεβιαθαν εχουν τους δαιμονες και τους αγγελους..να δω πως θα τα καταφερουν..παντως σιγουρα κατι θα κανουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή