Κυριακή, 8 Μαΐου 2011

Γιατί να ξεκινήσεις να βλέπεις Supernatural;


Εαν δεν βλέπετε Supernatural καλό θα ήταν να το ξεκινήσετε!
-Dad's on hunting trip. And he hasn't been at home a few days!
-...this is dad's book. I think he wants us to pick up where he left off... SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS. FAMILY BUSINESS!
To Supernatural είναι aμερικανικής παραγωγής τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνιστές τον Jared Padalecki ως Sam Winchester και τον Jensen Ackles ως Dean Winchester, δυο αδέλφια που κυνηγούν δαίμονες και άλλα στοιχεία του παραφυσικού. Η σειρά, που γυρίστηκε στο Vancouver, British Columbia, έκανε το ντεμπούτο της στις 13 Σεπτεμβρίου το 2005.Δημιουργήθηκε από τον Eric Kripke και είναι της Warner Bros Television.

Έiναι η ιστορία δυο αδελφιών που ταξιδεύουν στη χώρα ψάχνοντας για τον πατέρα τους, χωρίς να λείπουν και οι μάχες με τα κακά πνεύματα στην πορεία. Ο Sam Winchester είναι κολεγιοπαιδο, αποφασισμένο να δραπετεύσει από το παρελθόν της οικογένειάς του,σε αντίθεση με τον μεγαλύτερο αδερφό του, Dean. Ο πατέρας τους ο οποίος αγωνιζόταν με εμμονή να βρει τις δυνάμεις του κακού που δολοφόνησαν την αγαπημένη του γυναίκα,επιστράτευσε τους δύο γιούς του που έχουν μεγαλώσει ως κυνηγοί του υπερφυσικού.

Η σειρά που προβάλλεται σε αυτοτελή επεισόδια καταφέρνει να κρατήσει το ενδιαφέρον μέχρι και την 6η σεζόν! Έχει ανανεωθεί για ακόμη ένα χρόνο, και όλα είναι τέλεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου