Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Διαδυκτιακή σειρά με τον Misha Collins


Καινούρια διαδυκτιακή σειρά στην οποία θα συμμετέχει ο Misha Collins, γνωστός από το Supernatural που υποδύεται τον άγγελο Castiel. Στη σειρά αυτή υποδύεται ένα ιερέα (πιθανότατα τον μέντορα του πρωταγωνιστή) και η πλοκή έχει ως εξής:
Προσπαθώντας να αντεπεξέλθει με την απώλεια πίστης του, ένας νεαρός ιερέας βλέπει τον κόσμο του να αλλάζει τελείως όταν μαρτυρεί την αναβίωση μιας αθάνατης οντότητας, ονόματι Divine. Έχοντας πάρει άσυλο από την εκκλησία, ο Divine προσπαθεί να δείξει στις χαμένες ψυχές ότι έχουν τη δύναμη να διαλέξουν το πεπρωμένο τους ανάμεσα στο καλό και το κακό. Με καθοδήγηση από το μέντορα του ιερέα, καθώς και από τον -- έξυπνο στην πιάτσα (!) -- βοηθό του Divine, ο ιερέας πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει τους δικούς του δαίμονες, καθώς και τις σκοτεινές δυνάμεις που αντιμάχονται τον Divine.

Κάνει πρεμιέρα μέσα στο καλοκαίρι και μόλις έβγαλαν τρέιλερ για τη σειρά.

9 σχόλια:

  1. με το καλο το καινουργιο μπλογκ Σταυρο!!αργησα λιγο να ευχηθω αλλα δεν πειραζει.πρεπεινα ειναι πολυ ωραια σειρα το supernatural..με λεει συνεχεια μια φιλη μου να το δω γιατι θα μου αρεσει..αν προλαβω θα την αρχισω το καλοκαιρι..με το καλο και παλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Bασικά εγώ το χω το Blog :P

    Eυχαριστώ πάντως να σαι καλά.. Ξεκίνα την σειρά είναι πώρωση πάντως :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sorry μπερδευτικα!!παντος μεγεια και με το καλο..το σκεφτομαι η αληθεια ειναι να την ξεκινησω αλλα ειναι πολυ κυκλοι..πως θα τους δω ολους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχα ευχαριστώ και εγώ Χρυσούλα (εγώ για το fringe άνοιξα).

    Αξίζει η σειρά δες την και τα επεισόδια παρά τους 6 κύκλους περνάνε νεράκι από ένα σημείο και μετά. (μετά τον 2ο κατά την γνώμη μου). Έχουν και τον χαβαλέ τους εκτός από τις δραματικές καταστάσεις (και τις υπερφυσικές). Είναι ότι πρέπει για το καλοκαίρι, ανάλαφρο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστος ο Σταυρος..Μν κανεις το λαθος και την παρατησεις στα πρωτα επεισοδια(ωραια ειναι απλα δεν εχουν εξελιξη τα πρωτα)..

    Θα δεις θα γελασεις και πολλες φορες..Μες στο καλοκαιρι την βγαζεις ανετα την σειρα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παιδια τα εχω κανει αχταρμα στο μυαλο μου..εχω εξεταστικη και τα εχω παιξει..
    μεγεια λοιπον και σε εσενα σταυρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μν αγχωνεσαι Χρυσουλα.. Όλοι έτσι ειμαστε.. Και τελειωνω να φανταστεις εγω μεσα Ιουλη.. Πως θα την βγαλουμε ενας Θεος(Κας) ξέρει.. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μεσα ιουλη? εγω τελειωνω αυριο και μεθαυριο ολοι την μερα θα κοιμαμαι!!γιουπι!!!παντος δεν θα αντεχα μεσα του ιουλη και να διαβαζα..πως αντεχεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. xaxaxaxa... ασε και δεν αντεχεται η αθηνα μες στο καλοκαιρι.. πρεπει να περασω και κανα μαθημα δεν γινεται αλλιως..

    εσυ μια χαρα σε βρισκω αυριο και μετα καλοκαιρακι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή