Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

"To αρχικό πλάνο για το Supernatural έλεγε 5 σεζόν!"



Μιας και πριν λίγες μέρες μιλάγαμε για το πώς είχαν σχεδιάσει από την αρχή το S, ο Jared σε κοινή συνέντευξη με τον Jensen μας αποκάλυψαν ότι πήγαινε για 5 σεζόν η σειρά! Το βίντεο είναι πολύ ενδιαφέρον και οι 2 πρωταγωνιστές μιλάνε και για την επιτυχημένη 5η σεζόν!

7 σχόλια:

  1. logiko einai to S einai h poio epitiximenh seira to cw auto elipe na mhn parei paratash, kai to lost nomizw sthn arxh htan gia 3 seasons kai telika ths ekana 6

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ναι και το lost για 3 πηγαινε αλλα πηγε μεχρι 6 και ηθελε αλλα 3 ακομα βεβαια αλλα τεσπα..

    Πιστευω αν και η 7η σεζον ειναι κακη στο S τοτε καναν τρομερο λαθος που την συνεχισαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. paidia pisteyw pws einai epikoinwniako lathos pou eipan pws mporei na exei kai alli season giati pisteyw pws tha eixe kaliteres tiletheasis an o kosmos iksere pws itan i teleutaia season i 6i . eseis ti lete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για μένα καλά κάνανε και το συνέχισαν (αφού ξέρουμε τι τέλος θα του έδιναν έτσι κ΄αλλιώς, τον Ντιν με την Λίσα και τον Σάμ στην κόλαση), φαίνεται το επεισόδιο ότι πήγαινε για φινάλε. Απλά μιας και θα το συνέχισαν πρόσθεσαν την τελευταία σκηνή σαν cliff για να έχουμε αγωνία.
    Εμένα μου άρεσε σε γενικές γραμμές η 6η, δεν πιστεύω πως έχασα το χρόνο μου, ούτε λέω "άντε να το τελειώσουμε να ξεμπερδεύουμε", μάλιστα πιστεύω και σε μια 8η και τελευταία σεζόν. Ας δούμε βέβαια πρώτα την 7η και μετά κρίνουμε καλύτερα (και το Smallville από την 7η χάλασε και ας κατέληξε με 10 σεζόν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. koita egw pisteyw pws an paei kala stin 8i season tha paei kai se 9i season

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. oso gia to telos stavre den kseroume an tha itan auto to telos tis seiras an teleiwne se 5 kiklous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εννοειται πως δεν ειναι επικοινωνιακο λαθος το αντίθετο μάλιστα. Όπως είπε και ο Λουσιφερ και το Λοστ για 3 πηγαινε και εκανε παταγο και στις υπολοιπες σεζον.

    Και γω συμφωνώ που το συνέχισαν απλά περίμενα περισσότερα από την 6η σεζόν! Και λογικά αυτό που είπες Σταύρο θα ήταν το τέλος της σειράς. Φαινόταν ότι ήταν το Φινάλε μόνο κ μόνο από την αφήγηση του Τσακ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή