Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Σχόλια - 7.01 - Μeet The New Boss





Κατά τη γνώμη το πιο τρομακτικό επεισόδιο του Supernatural!!! Διαβάστε παρακάτω μια ανάλυση για το επεισόδιο και πείτε μας και την δική σας γνώμη!
ΤΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΕΕ ΜΟΥ!!! Τι αρχή!
Κατ'αρχάς θα πρέπει να πούμε πόσο τεράστιος ηθοποιός είναι o Misha Collins και αυτό φάνηκε για άλλη μια φορά. Ο Κας λοιπόν νομίζει ότι είναι Θεός και προσπαθεί να φέρει μια δίκη του τάξη πραγμάτων πρώτα στον Παράδεισο, μετά στην Γη και έπειτα στην Κόλαση. Δεν προλαβαίνει να κάνει και πολλά όμως, αφού το "δοχείο" του είναι έτοιμο να εκραγεί και αρχίζει να χάνει όλη του την δύναμη. Ο Ντην , ο Σαμ και ο Μπόμπυ προσπαθούν να βρούν έναν τρόπο για να τον ξεκάνουν, και τους βοηθάει ο Θάνατος. Θα έκανε μια ακόμη έκλειψη σελήνης έτσι ώστε να βάλουν πίσω όλες τις ψυχές στο Καθαρτήριο. Ο Κας δέχεται και ζητά συγγνώμη για ό,τι έκανε. Οι ψυχές μπαίνουν πίσω στα καθαρτήριο και ο Κας επανέρχεται στα φυσιολογικά του αλλά για πολύ λίγο. Οι Λεβιάθαν έχουν μείνει μέσα στο σώμα του και σκοτώνουν τον άγγελο!

Εν τω μεταξύ ο Σάμμυ έχει πολλές παραισθήσεις και τελικά βλέπει τον Lucifer. Του λέει ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να τον πάρει πίσω στην Κόλαση! Ο Σαμ, εξαφανίζεται!!!

Η... Ατάκα : "Cas is... he is gone! He is.. dead. We are on the show now!"

Bαθμολογία επεισοδίου : 10/10!!! Τι άλλο να ζητήσουμε από ένα επεισόδιο;

Που είναι λοιπόν ο Σαμ; Τι θα γίνει με τους Λεβιάθαν; Θα σκοτώσουν τον Ντην και τον Μπόμπυ; Τι θα γίνει πλέον στον Παράδεισο αφού δεν έχει μείνει σχεδόν κανείς; Πέθανε όντως ο Καστιέλ; Σχολιάστε το επεισόδιο και εσείς. Πως σας φάνηκε;

Επόμενο επεισόδιο την Παρασκευή που μας έρχεται..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου