Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Έφηβες ταξιδεύουν τον κόσμο κάνοντας εξορκισμούς...


Ας τους πει κάποιος πώς γίνεται ο πραγματικός εξορκισμός! (Το χασε ο κόσμος λέω εγώ). Διαβάστε παρακάτω λεπτομέρειες:
Τα περισσότερα κορίτσια της ηλικίας τους περνούν το χρόνο τους σε εμπορικά κέντρα, κάνοντας ψώνια για ρούχα, δοκιμάζοντας make-up και φλερτάροντας με τα αγόρια, αλλά αυτές οι έφηβες απόφοιτες του σχολείου Bob Larson για εξορκιστές ενδιαφέρονται μόνο για τον εξορκισμό δαιμόνων.



Ενώ μπορεί να μοιάζουν με τη μέση έφηβη, αυτά τα κορίτσια είναι...


πραγματικά έμπειροι εξορκιστές που έχουν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο εξορκίζοντας τον «σατανά» και τα τσιράκια του. Οι Savannah Schurkenback, Jess Shurkenback, Christina Massih, Melanie Massih και Brynne Larson, ηλικίας 15 έως 19, αποφάσισαν να ακολουθήσουν τον ευαγγελιστή αιδεσιμότατο Μπομπ Larson, όταν ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των ανθρώπων που είναι δαιμονισμένοι έχει αυξηθεί, ενώ ο αριθμός των εκπαιδευμένων εξορκιστών έχει μειωθεί κατακόρυφα. Αποφάσισαν να παρακολουθήσουν την σχολή εξορκισμού του, όπου έμαθαν όλα όσα χρειάζεται να ξέρει κανείς για την καταπολέμηση δαιμόνων και για τους δαιμονισμένους.


Παρά το γεγονός ότι όλοι οι εξορκισμοί δεν είναι το ίδιο, τα κορίτσια κουβαλούν μαζί τους βασικά πακέτα εξορκισμού που περιλαμβάνουν τη Βίβλο, ένα σταυρό και αγίασμα. Κάνουν χρήση των εργαλείων ώστε να οδηγήσουν μακριά τους δαίμονες από το σώμα του τους κατέχει, ενώ παράλληλα δύο μεγαλόσωμοι άνδρες κρατούν τον κάθε δαιμονισμένο σταθερά. Η 16χρονη Brynne από το Φοίνιξ της Αριζόνα, η οποία τυχαίνει να είναι κόρη του Bob Larson, αναφέρει ότι έχει διεξάγει εξορκισμούς για άντρες που ζύγιζαν 140 κιλά, και ήταν πάνω από 1.80 στο ύψος και ότι τότε τα πράγματα μπορούν να γίνουν λίγο επικίνδυνα, αλλά ευτυχώς κανένα από τα κορίτσια δεν έχει ποτέ πληγωθεί . Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συχνά ο δαιμονισμένος μπορεί να τους φτύσει, να τους βρίσει ή ακόμη και να κάνει εμετό επάνω τους, αλλά λένε ότι αξίζει τον κόπο όταν θα πείσουν τελικά τους δαίμονες να εγκαταλείψουν το σώμα που τους φιλοξενούσε εν ειρήνη.


Η Brynne Larson είχε «γοητευτεί» από τους εξορκισμούς από όταν ήταν παιδί ακόμα. Όταν ο πατέρας της επέστρεφε στο σπίτι τον χαιρετούσε πάντα ρωτώντας «Τι δαίμονες συνάντησες σήμερα, μπαμπά;" και ταξίδεψε μαζί του σε όλο τον κόσμο, παρατηρώντας τις δεξιότητες του στον εξορκισμό. Στα 13 της διεξήγαγε τον πρώτο της εξορκισμό σε ένα μικρό αφρικανικό χωριό και κατάφερε να οδηγήσει το δαίμονα πίσω στα έγκατα της κολάσεως κερδίζοντας την ευγνωμοσύνη του πρώην δαιμονισμένου καθώς και τις επευφημίες του πλήθους των χωρικών. Έχει διεξάγει πολλούς εξορκισμούς από τότε, αλλά ο πιο σημαντικός ήταν στην καλύτερη φίλη της, η οποία είχε παράπονα για πονοκεφάλους και κανένα παυσίπονο δεν μπορούσε να την θεραπεύσει. Είχε όλα τα σημάδια της δαιμονικής κατοχής, ισχυρίζεται η Brynne, έτσι αυτή και ένας άλλος φίλος την πήραν κάπου απομακρυσμένα και εκτέλεσαν ένα τελετουργικό. Μετά από αυτό η καλύτερη της φίλη άρχισε να κλαίει και ισχυρίστηκε ότι ήταν απαλλαγμένη από το πρόβλημά της.


Αυτή η ομάδα των εφήβων εξορκιστών συνοδεύεται από τον ηγούμενο Bob Larson σε όλο τον κόσμο, βοηθώντας τον να πολεμήσει τις δυνάμεις του κακού και να θεραπεύσει τους δαιμονισμένους. Ο Larson δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα που είναι τόσο νέες, στην πραγματικότητα, υποστηρίζει ότι «οι γυναίκες έφηβες εξορκιστές μας είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές στη θεραπεία των δαιμονισμένων, επειδή ακριβώς είναι τόσο ευαίσθητες και πολύ αγνές». Αλλά αυτή είναι μόνο μια μικρή ομάδα του «στρατού» που έχει εναντίον των δαιμόνων. Λέει ότι έχει 100 ομάδες από καλά εκπαιδευμένους εξορκιστές που εργάζονται σε όλο τον κόσμο, και ακόμα δεν είναι αρκετοί σχετικά με τη ζήτηση που υπάρχει για εξορκισμούς. Η Εκκλησία του (Church of Spiritual Freedom) δέχεται πάνω από 1.000 αιτήσεις μηνιαίως και ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο προσπαθώντας να βοηθήσουν τους πάντες. Οι εξορκιστές δεν χρεώνουν για τις υπηρεσίες τους, αλλά οι άνθρωποι φέρνουν "προσφορές" και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, που πολύ μακρινά ταξίδια είναι αναγκαία, μπορεί να επιβαρυνθούν με έξοδα μέχρι και 4.000 δολάρια.


Όταν οι άνθρωποι βλέπουν την Brynne Larson και τις έφηβες φίλες της στην πόρτα τους, μένουν πάντα έκπληκτοι, γιατί κανείς δεν περιμένει μια 16χρονη εξορκιστή, αλλά σύμφωνα με τα λόγια του Bob Larson, τα κορίτσια έχουν μια κλίση στα Θεία. Έχουν επίσης λάβει την απαραίτητη κατάρτιση και το μόνο που θέλουν είναι να σταματήσουν τα δεινά και τον πόνο των ανθρώπων.  Η νεαρή Savannah, για παράδειγμα, λέει ότι δεν βλέπει τηλεόραση γιατί είναι πολύ απασχολημένη για την καταπολέμηση του διαβόλου. Πιστεύει, επίσης, πως ταινίες όπως το Χάρι Πότερ και το Twilight είναι ηθικοί αυτουργοί του κακού. Η Brynne λέει: «Δεν είχα ποτέ αγόρι. Αλλά θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό: Δεν έχω πολλούς από τους δαίμονες που μπορεί να σχετίζονται με την εμμονή ή την επιθυμία. Υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται εξορκισμούς και χρειάζονται βοήθεια - αυτό είναι το μόνο που με ενδιαφέρει "
koulo.gr

2 σχόλια: