Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Supernatural VS Fringe


Oι 2 μεγαλύτερες σειρές αυτήν την στιγμή στην Αμερική, θα αναμετρηθούν (δυστυχώς) σε όλη την σεζόν! Και οι 2 θα παίζονται Παρασκευή στις 9 η ώρα.
Η λογική λέει ότι το Fringe θα χει μεγαλύτερη τηλεθέαση αφού παίζεται και σε μεγαλύτερο κανάλι!  Το θέμα είναι όμως ποια από τις 2 θα επιβιώσει. Δύσκολα ανανεώθηκαν για 7η και 4η σεζόν αντίστοιχα, και μόνο αν πάνε καλά τα νούμερα θα συνεχιστούν οι σειρές! Εμείς να ευχηθούμε και στις 2, να πάνε και σε επόμενη σεζόν...!




6 σχόλια:

  1. xazoamerikanoi ti perimeneis apo anthropous pou gelane me to american pie...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. poli kalo eyh auto gia ton american pie xaxax nomizw omws pws kai otan paizotan o 5os kiklos paizotan apenanti apo lost

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. foberes seires kai oi 2, makari na sinexistoun kai thn epomenh xronia, to aksizoun

    to xioumor ton amerikanwn einai ligo poio xamilo apo auto tou stathi panagiotopoulou
    http://www.youtube.com/watch?v=j94smo1c35s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομιζω Lucifer ισως κ το χειροτερο που εχω ακουσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Fringe πιστεύω θα κάνει καλύτερα νούμερα (όπως και η 3η ενάντια στην 6η) αλλά για το Fox δε θα είναι καλά. Αντίθετα πιστεύω ότι το Supernatural άμα διατηρήσει τα νούμερα του θα πάρει το πράσινο φως για επόμενη σεζόν άνετα, μιας και κάνει πολύ καλά νούμερα για τις απαιτήσεις του CW. Αυτή τη στιγμή το S είναι από τις καλύτερες σειρές του CW και αποκλείεται να την κόψουν (ακόμα και 1 εκ. να πέσει) χωρίς να ειδοποιήσουν από τη προηγούμενη σεζόν τους φανς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όπως τα λες είναι Σταύρο. Ακριβώς όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή