Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΟ ΣΤΑΡ ΤΟ SUPERNATURAL!!!!!


Επιτέλους το Supernatural επιστρέφει στην Ελλάδα. Από Τρίτη 6/9 στις 12μιση το βράδυ και κάθε βράδυ, αρχίζει ο 1ος κύκλος της σειράς! Μια πολύ καλή είδηση και νομίζω πως ήρθε η ώρα για μια καλή επανάληψη της σειράς.
 Special Thanks to OLGA!!!


H περίληψη που δίνει το ΣΤΑΡ :
Κατηγορία: Φαντασίας-Sci Fi
Πρωταγωνιστές: Τζάρετ Πανταλέκι, Τζένσεν Άκλς, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν
Σκηνοθεσία: Κιμ Μάνερς, Ρόμπερτ Σίνγκερ, Τσαρλς Μπίσον, Πίτερ Έλις
Έτος: 2005-2011
Διάρκεια: 60 λεπτά
Από την Τρίτη 6/9
στις 00.30 - ο 1ος Κύκλος

Όταν ο Σαμ και ο Ντιν Γουίντσεστερ ήταν παιδιά, η μητέρα τους δολοφονήθηκε μπροστά στον πατέρα τους από κάτι «υπερφυσικό» και οι ζωές τους άλλαξαν ριζικά. Μετά από  το τραγικό αυτό συμβάν, ο πατέρας τους ανέπτυξε ενδιαφέρον για καθετί μεταφυσικό και εκπαίδευσε τους δύο γιους για να γίνουν μαχητές εναντίον του Κακού, ατρόμητοι μπροστά στο ανεξήγητο και υπερασπιστές των αδυνάτων. Είκοσι δύο χρόνια μετά, κατά τη διάρκεια μιας τυπικής καταδίωξης, ο Τζον Γουίντσεστερ εξαφανίζεται και οι δύο μαθητευόμενοι πολεμιστές, άνδρες πια, ακολουθούν τα ίχνη του σε έναν μυστηριώδη λαβύρινθο, όπου η τετράγωνη λογική δεν μπορεί να γίνει πυξίδα. Σε κάθε τους βήμα συναντούν ανθρώπους που έχουν ανάγκη από την προστασία τους και συλλέγουν γνώσεις, έχοντας σημαδευτεί σε τρυφερή ηλικία από την εικόνα ενός αόρατου στους πολλούς, πλην επικίνδυνου επισκέπτη, που συνθέτει το ψηφιδωτό του πιο τρομακτικού εφιάλτη… Μύθοι, διαδεδομένοι θρύλοι, λαϊκές δοξασίες και κυνήγι φαντασμάτων πρωταγωνιστούν σε μια σειρά που θα ενθουσιάσει τους φαν του είδους.

Η σειρά προτάθηκε το 2006 για το βραβείο Saturn στην Κατηγορία της Καλύτερης Σειράς, ενώ την ίδια χρονιά προτάθηκε για EMMY στην Κατηγορία του Ήχου και στην Κατηγορία της Μουσικής.
Το 2010 στα “People’s Choise Awards” η σειρά βραβεύθηκε ως «αγαπημένη σειρά επιστημονικής φαντασίας».
Το 2011 στα “TV Guide Awards” o Τζένσεν Άκλς κέρδισε το βραβείο «αγαπημένος ηθοποιός» και η σειρά το βραβείο «αγαπημένη σειρά επιστημονικής φαντασίας».

10 σχόλια:

  1. wraio neo kalo einai pou pezete h seira sthn ellhnikh tv kai gia to blog, kai egw mporei na riksw kamia matia sta palia epeisodia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω σίγουρα θα τα δω, το σκεφτομουν να τα βλεπα κιολας μεχρι να ξεκινησει η 7Η!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί και εγώ να ρίξω καμιά ματιά, αν και δεν έχει περάσει ούτε χρόνος από τότε που τα είδα και τα θυμάμαι κάπως. Την ώρα τη βρίσκω αρκετά καλή (μισή ώρα νωρίτερα να ήταν θα ήταν ακόμα καλύτερα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για την ωρα ειναι αληθεια οτι κ μενα μ αρεσει, απλα βλεπω πολλες αντιρησσεις στο fb δηλαδη για παιδια τα οποια πανε σχολειο κ θελουν να το δουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν νομιζω να τους απασχολουσε κατι τετοιο στο Σταρ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ε ναι για μας οκ.. Αλλα πολυ χαρηκα που ξαναρχιζει επιτελους το S και εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλά την ώρα δε τη σχολιάζω...εδω περιμένουμε ακόμα τον 5ο κύκλο που μας έταζε..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άντε να δούμε. Ελπίζω να το πάει και μέχρι 6η!

    ΑπάντησηΔιαγραφή