Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

To EOnline.com αποκαλύπτει για την πρεμιέρα!!



Όπως γράφουν, είδαν το πρώτο επεισόδιο και η πρεμιέρα είναι εκπληκτική. Δεν μας δίνουν πολλά σπόιλερ για να μην μας χαλάσουν τις εκπλήξεις αλλά μας λένε ότι : είναι σοκαριστική, ξεκαρδιστική και πιο θλιβερή από την κόλαση!!! Διαβάστε παρακάτω Σπόιλερ από την Sera Gamble και τον Robert Singer(παραγωγούς της σειράς) :
Στο Θεό που... εμπιστευόμαστε; Ο Misha Collins λέει ότι ο Κας θα είναι καταδικασμένος. Αλλά δεν θα φύγει από την σειρά χωρίς να παλέψει και ο αγαπημένος μας άγγελος δίνει μια παράσταση, και καταλήγει νεκρός στο επεισόδιο, που συνεχίζει από κει που τελείωσε η 6η σεζόν! O Κας εναλλάσεται μεταξύ τρομακτικού και τραγικού, και παρ'όλο τις άστοχες ύβρεις και τα εγώ, οι παραγωγοί μας είπαν ότι προέρχεται από μία αγνή θέση της ψυχής του. Επίσης, ο Misha Collins μας είπε ότι έχει τεράστια επιθυμία να μην σκοτώσει τους Σαμ και Ντην. Νομίζω ο κόσμος περιμένει κάτι από τον Κας ως "ο μεγάλος κακός" γι'αυτό τα πράγματα θα κάνουν μεγάλη στροφή πολύ γρήγορα.

Ενώ ο Σαμ να χάσει τα λογικά του, ο Ντην φέτος θα χει πολλά προβλήματα και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσει. Στο 4ο επεισόδιο υπάρχει ένα πισωγύρισμα για τον Ντην.
Στο φινάλε της περασμένης σεζόν, ο Κας αφήνει τον Κράουλη να φύγει λέγοντας ότι έχει σχέδια γι'αυτόν, και δεν σπαταλά τον χρόνο του ώστε να τον βρεί στο 1ο επεισόδιο. Αλλά σε αντίθεση με τον Κάστιελ, θα δούμε περισσότερο Κράουλη μέσα στην σεζόν.

Το ζευγάρι από την σειρά Buffy (James Marsters και Charisma Carpenter) είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι.

Η Τζο επιστρέφει στο 4ο επεισόδιο, όπου και σε αυτό θα δούμε Flashback από το παρελθόν σε ένα επεισόδιο από πριν λίγα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου