Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

TO SUPERNATURAL EΠΙΣΤΡΕΦΕΙ...!




1 ημέρα έμεινε για την μεγάλη επιστροφή της σειράς που αγαπάμε τόσο! Περιμέναμε για πολλούς μήνες, περάσαμε ένα καλοκαίρι βλέποντας και ξαναβλέποντας τις προηγούμενες σεζόν, αλλά τώρα θα έχουμε νέα επεισόδια!!
Μας έλειψε ο Ντην, ο Σαμ, ο Μπόμπυ, ο Κας, η Ιμπάλα και γενικά όλο το Supernatural. Στις 4 το πρωί(ώρα Ελλάδος) ξημερώματα Σαββάτου η 7η σεζόν ξεκινάει! Το CW θα το δείξει εκείνη την ώρα στην Αμερική αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να βρούμε κάποιο link ώστε να το δούμε live εδώ στο blog. Όσοι φυσικά θέλετε υπότιτλους ή δεν μπορείτε να είστε ξύπνιοι εκείνη την (δύσκολη) ώρα, λίγες ώρες μετά θα βάλουμε links για να κατεβάσετε το επεισόδιο + ελληνικούς υπότιτλους!

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ.... ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ!

6 σχόλια:

  1. ante me to kalo na ksekinisei h seira

    re si oresti to eida sto tromaktiko kai lew ti sto diaolo ginete edo??? autoi einai kleftarades...na zitiseis ta dikeomata esi kai h nancy
    http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/09/blog-post_2882.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ηηηη ε το τους αλητες :P

    Χαχαχαχαχα τα χω δει τουλαχιστον σε αλλα 10 site :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα ειμαι εκει πως θα το δουμε ομως ???
    αλλα κατα της 7 30 που ξηπναω για δουλεια θα εχουμε κανενα link ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα προσπαθησω να βρω Links εγω.. και 7μιση κανονικα στο ιντερνετ θα υπαρχουν link για κατεβασμα αν ειμαι ξυπνιος θα βαλω εδω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kala tha kanw mia magkia kai tha ksipnisw kata tis 6:30 gia na dw mipws exeis anebasei gia na to kanw download me tin mia gia na to dw mexri tis 8 pou paw WORK pffffffff

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοιτα 4 η ωρα ξεκιναει η σειρα. 5 τελειωνει. οποτε γυρω στις 5μιση - 6 θα μπει σε links. αν ειμαι ξυπνιος θα το βαλω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή