Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Ο 2ος διαγωνισμός μας για να κερδίσετε δώρα!

O 1oς διαγωνισμός ολοκληρώθηκε εχτές, με τον νικητή να κερδίζει ένα DVD με τους 3 πρώτους κύκλους της σειράς. Ο 2ος διαγωνισμός όπως υποσχεθήκαμε ξεκινάει σήμερα. Το δώρο είναι.. έκπληξη. Οι προϋποθέσεις για να πάρετε μέρος είναι οι εξής :

  • Αυτή την φορά δεν θα υπάρχει κάποιο quiz που πρέπει να κάνετε.
  • Δίπλα στο Blog μας υπάρχει δεξιά η εγγραφή που λέει "Γίνετε μέλος αυτού του ιστότοπου". Κάνετε κλικ και απλά κάνετε εγγραφή στο Blog μας είτε με λογαριασμό google, yahoo ή twitter.(εννοείτε πως είναι δωρεάν η εγγραφή.) Όσοι έχετε κάνει ήδη εγγραφή δεν χρειάζεται να ξανακάνετε.
  • Επειδή όμως υπάρχουν ήδη 74 εγγραφές, για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας κάντε και ένα σχόλιο εδώ δίνοντας σας το e-mail σας ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μόλις κερδίσετε.
  • Που και που θα πρέπει να κάνετε ένα απλό κλικ στις διαφημίσεις εδώ στο blog μας. Αυτό γίνεται για να μαζευτούν πιο γρήγορα τα λεφτά και να κάνουμε πιο γρήγορα το δώρο.(Εννοείται πως και τα κλικ είναι δωρεάν και δεν πληρώνετε τίποτα)
  • Για να πάρετε μέρος πρέπει να έχετε κάνει ΚΑΙ εγγραφή ΚΑΙ σχόλιο με το e-mail σας.

Αυτές είναι λοιπόν οι προϋποθέσεις για να μπείτε στην κλήρωση που θα γίνει σε περίπου 1 μήνα ώστε να κερδίσετε το δώρο - (σούπερ) έκπληξη Supernatural. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου