Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Μια ιδέα από το Blog μας για να κερδίσετε δώρα Supernatural !!!

Όπως ανακοινώσαμε και στο Facebook, σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο να κάνουμε κάποια δώρα σε εσάς. Ένα DVD με σεζόν από την σειρά, μια αφίσα, μια μπλούζα, ή και ό,τι προτείνετε εσείς! Φυσικά όλα τα δώρα θα αφορούν το Supernatural. Επειδή όμως
δεν έχω την δυνατότητα να διαθέσω λεφτά για κάτι τέτοιο, ένας τρόπος υπάρχει για να σας κάνουμε δώρα. Τόσο καιρό το blog μας είναι μη-κερδοσκοπικό φυσικά αφού γίνεται επειδή έχω τρέλα με την σειρά! Θα βάλουμε λοιπόν διαφημίσεις εδώ στο blog ώστε να μπορέσουμε να μαζέψουμε ένα μικρό ποσό(οι διαφημίσεις εδώ δίνουν ελάχιστα χρήματα) που θα διατεθεί ΟΛΟ σε δώρα για σας. Δεν μπορώ όμως να εγγυηθώ ότι θα βγει το ποσό για να πάρω το δώρο ή τα δώρα μέσα σε μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς δεν είμαι υπέυθυνος για κάτι τέτοιο. Εσείς θα μπορείτε να βοηθάτε να συγκεντρωθεί ένα ποσό, μπαίνοντας απλά στο blog ή πατώντας σε κάποια διαφήμιση(ένα απλό κλικ χωρίς βέβαια να πληρώνετε δραχμή!) Πώς θα βγουν οι νικητές για τα δώρα; Θα δημιουργήσω ένα poll 10 ερωτήσεων σχετικά με το Supernatural που θα διαρκέσει κάμποσο καιρό. Θα μπορείτε να το κάνετε άπειρες φορές, και οι πιο γρήγοροι και πιο σωστοί στο τέλος θα κερδίσουν!!!

Το όλο θέμα δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει. Μόνο εφ'όσον συμφωνήσετε και εσείς ότι θέλετε να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, γι'αυτό θα εκτιμούσα αν κάνατε σχόλιο από κάτω για την γνώμη σας(μπορείτε και με λογαριασμό facebook!)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου