Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Season 7 Spoilers : Τι ισχύει και τι όχι;

Όταν έχεις μια σειρά σαν το Supernatural μπορείς να ακούσεις και να πεις τα πάντα. Επειδή λοιπόν μέχρι στιγμής έχουν ειπωθεί "χιλιάδες" θεωρίες, ας δούμε τι ισχύει πραγματικά.
1) Ακούγεται ότι ο Τσακ είναι ο Θεός. Καμία σχέση. Ο Τσακ ήταν ένας προφήτης και το ότι εξαφανίστηκε στο τέλος της 5ης σεζόν σημαίνει ότι εκπλήρωσε τον σκοπό του και έγραψε τα πάντα για την Αποκάλυψη. Ο Θεός, προφανώς, τον αντάμειψε παίρνοντας στον Παράδεισο ή γιατί όχι και μαζί Του όπου και αν βρίσκεται. Το αν θα τον ξαναδούμε δεν το γνωρίζουμε!

2) Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ! Όταν ένας άνθρωπος τρελαίνεται, το μυαλό του μπορεί να δει τα πάντα! Από μυρμύγκια να γίνονται ελέφαντες, έως το Μήτρογλου να γίνεται Μπέκαμ. Έτσι και ο Σαμ βλέπει συνεχώς τον Εωσφόρο. Βλέπει την Κόλαση.

3)Ένα μεγάλο σπόιλερ ακούστηκε τελευταία ότι μέσα στη νέα σεζόν, ένας χαρακτήρας θα πεθάνει και ένας θα μεταμορφωθεί! Προς το παρόν ΔΕΝ ισχύει τέτοιο σπόιλερ. Και λογικά δεν θα υπάρξει τέτοιο σπόιλερ ποτέ καθώς θα γνωρίζουμε και την συνέχεια! Δεν γνωρίζω εαν όντως γίνει κάτι τέτοιο στη συνέχεια, αλλά προς το παρόν δεν έχει διαρρεύσει κάτι τέτοιο.


Eαν κάποιος μπορεί να διεψεύσει τα παραπάνω ευχαρίστως να μας το πει. Άλλωστε η σελίδα είναι αφιερωμένη στην σειρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου