Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Aνάλυση και σχόλια - 7.07


Διαβάστε παρακάτω εαν έχετε δει μόνο το επεισόδιο :
Πολύ ωραίο επεισόδιο με πολλές ανατροπές! Αυτοτελές μεν, καταπληκτικό δε. Κάποια μέντιουμ σε μια ψυχο-πόλη δολοφονούνται περίεργα κάποια μέντιουμ. Ο Ντην το ακούει και φυσικά σπεύδει εκεί για να ερευνήσει την υπόθεση! Φυσικά όλα τα μέντιουμ της πόλης ήταν ψεύτικα και εξαπατούσαν τον κόσμο. Προς έκπληξη του Ντην, την ίδια υπόθεση ερευνά και ο Σαμ. Τα 2 αδέρφια αποφασίζουν να την λύσουν μαζί, με τον Σαμ βέβαια να είναι πολύ εκνευρισμένος. Όλα τα θύματα "έβλεπαν" από πιο πριν ένα όραμα με το πως θα πεθάνουν. Από ένα βίντεο βλέπουν ένα φάντασμα και καταλαβαίνουν με τι έχουν να κάνουν. Συλλέγουν πληροφορίες και τελικά καίνε τα κόκαλα του φαντάσματος που είδαν. Όμως αυτό ήταν που προειδοποιούσε τους ανθρώπους και τους "έδινε" τα οράματα. Η αδερφή της, ένα άλλο φάντασμα, ήταν η δολοφόνος που την "έλεγχε" ένας πωλητής! Τελικώς ο Σαμ σκότωσε τον πωλητή αλλά και έκαψε τα κόκαλα προτού γίνουν και άλλοι θάνατοι.Στο τέλος είδαμε τον Σαμ να παραδέχεται στον Ντην ότι καλά έκανε που σκότωσε την Amy, και τα αδέρφια συνεχίζουν και πάλι μαζί!
Που είναι η Ιμπάλα; Οεο;

2 μεγάλα αξιοσημείωτα έχουμε όμως από το επεισόδιο.
1ον-Το πνεύμα της Χέλεν μίλησε σε ένα "μέντιουμ" της πόλης για να συνεφέρει τον Ντην!
2ον- Για όσους δεν το παρατήρησαν, τα αδέρφια κρατούν ακόμα το παλτό του Καστιέλ. Η φωτογραφία τα λέει όλα. Τα σχόλια δικά σας....




Η...ατάκα : He broke my spoon!
Η βαθμολογία : 9.5/10!


1 σχόλιο:

  1. γελασα παρα πολυ με αυτο το επισοδειο. επειδη δεν μπορουσα να περιμενω το κατεβασα κ το ειδα... η μεταφραση ειχε τοσο πλακα . γρηγορο επεισοδιο που δεν ηθελα να τελειωσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή