Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Aνάλυση - 7.08


Διαβάστε παρακάτω μόνο αν έχετε δει το επεισόδιο :
Το να θυμάσαι το παλιό καλό Supernatural, φυσικά και είναι καλό. Νιώθεις ωραία που "ξαναζείς" τέτοιες στιγμές. Το να βλέπεις τα ίδια και τα ίδια στην ουσία χωρίς εξέλιξη καταντάει εκνευριστικό. Μέντιουμ το προηγούμενο επεισόδιο, δαίμονες με συμφωνίες σε αυτό. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να πούμε πως ήταν το επεισόδιο.
Μπορεί να μην υπήρχε λοιπόν εξέλιξη, μπορεί να μας εκνεύριζε και να λέγαμε ναι τώρα θα δούμε κάτι ουσιαστικό αλλά τίποτα, μπορεί να φάγαμε στην μάπα την Μπέκυ, αλλά το επεισόδιο ήταν εξαιρετικό. Σαν αυτοτελές επεισόδιο ήταν ίσως το καλύτερο(αυτοτελές) της σεζόν. Ο Σαμ παντρεύεται την Μπέκυ. Προς έκπληξη φυσικά του Ντην. Ανακαλύπτουν ότι πίσω απ'όλα κρύβεται ένας κοκκινομάτης δαίμονας που κλείνει συμφωνίες. Η Μπέκυ με ένα μαγικό φίλτρο(στο Χάρυ Πότερ είμαστε; Ήμαρτον!) έκανε τον Σάμμυ "ερωτευμένο". Τα αδέρφια μαζί με έναν άλλον κυνηγό κατάφεραν να ανακαλύψουν τον δαίμονα τον οποίο έσωσε ο Κράουλι που όπως είπε δεν μπλέκεται στα πόδια τους γιατί δεν συμπαθεί τους Λεβιάθαν. Ξαναείδαμε μάλιστα σε αυτό το σημείο και το μαχαίρι την Ρούμπυ και τουλάχιστον ξέρουμε που βρίσκεται.
Δυστυχώς το Supernatural έγινε προβλέψιμο. Μόλις π.χ. είδαμε τον Σαμ να παντρεύεται καταλάβαμε ότι κάποιο μαγικό έχει κάνει η Μπέκυ. Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε να σκοτώνουν το λάθος φάντασμα πράγμα που οι περισσότεροι καταλάβαμε. Ε μετά εννοείται κατάφεραν στο τσακ(!!) να σκοτώσουν το κανονικά φάντασμα. "Κυρία" Sera Gamble, εαν θέλαμε να δούμε τα ίδια και τα ίδια, βάζαμε τον σκληρό δίσκο κάτω και βλέπαμε τις προηγούμενες σεζόν. Προσπάθησες να κάνεις κάτι διαφορετικό στην 6η σεζόν και δεν σου βγήκε ούτε στο μισό. Τώρα προσπαθείς να κάνεις τι; Το ίδιο Supernatural με πριν; Τα χουμε δει αυτά. Θες αυτοτελή επεισόδια; Βρες κάτι καινούριο! Λίγο αν το ψάξεις δεν είναι δύσκολο να βρεις μύθους! Και το Supernatural μωρή κυράδα δεν είναι μόνο χιούμορ σε κάθε επεισόδιο. Αν ήθελα να γελάω σε κάθε επεισόδιο θα έβλεπα τα φιλαράκια κάθε μέρα. Εμείς θα αγαπάμε τη σειρά και στα καλά του και στα κακά του. Όχι πως ήταν κακό το σημερινό επεισόδιο, το αντίθετο. Ελπίζουμε σε "διαφορετική" συνέχεια.

Η... ατάκα : "Απλώς αναρωτιόμασταν αν πήρατε την θέση με άνομα μέσα"
Η... Βαθμολογία : 9/10!

Ψηφίστε :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου