Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Σειρές 2011! Ανασκοπήσεις - Προτάσεις


Πλησιάζουμε σιγά σιγά στο τέλος του έτους και θα ήθελα να κάνω μια προσωπική αποτίμηση σε όλες τις σειρές που είδα μέσα στο 2011...
1. Supernatural


Ξεκινάω με τα δικά μας. Supernatural. Μια σειρά που οι 3 πρώτες σεζόν αποτελούνταν από αυτοτελή επεισόδια κυρίως. Οι 4η και 5η σεζόν μπορούν να χαρακτηριστούν ως επικές. Κάπου εκεί όμως η σειρά μας τα χάλασε. Η 6η έγινε... για να γίνει. Κακή και χωρίς ιδιαίτερη φαντασία. Η 7η όμως που διανύουμε τώρα είναι άκρως φοβερή. Με εξαίρεση κάποια επεισόδια, η σειρά έχει βρει τον παλιό της εαυτό και όλα δείχνουν ότι και τα υπόλοιπα επεισόδια της 7ης θα είναι μαχητικά! 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ : 9,5/10



Mια σειρά του Steven Spielberg που απογοήτευσε... αρχικά! Έχουμε δει 13 επεισόδια καθώς η σειρά ξεκίνησε φέτος και τελείωσε πριν λίγες μέρες η 1η σεζόν. 1ο και 2ο επεισόδιο ήταν πολύ καλά. Κάπου εκεί άρχισε να χαλάει και έχασε πολλούς θαυμαστές. Αυτοτελή επεισόδια που δεν έπρεπε καν να τα δούμε και σενάριο χωρίς βάσεις. Όμως το Terra Nova έκανε πολύ πολύ μεγάλο Comeback από το 8ο επεισόδιο και μετά. Το Season Finale ήταν απλά συγκλονιστικό και περιμένουμε με αγωνία για το εαν θα έχουμε 2η σεζόν. Την προτείνω για όσους έχουν υπομονή.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ : 8,5/10

3. Two And A Half Men

Άρχισα να την βλέπω φέτος την σειρά και την θεωρώ την καλύτερη κωμική μετά τα Φιλαράκια. Οι 8 σεζόν του είναι απλά μοναδικές και χαρίζει απίστευτο γέλιο. Δυστυχώς μετά την φυγή του Charlie Sheen η σειρά έχει πέσει πολύ αλλά παραμένει ένα πολύ καλό 20λεπτο για να "σκοτώσεις" την ώρα σου.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ : 9/10



Aν έχετε απορία για το πώς μια σειρά κωμική μπορεί στις 3 πρώτες σεζόν να είναι epic και να εξελιχθεί σε μια τεράστια πατάτα, δείτε την! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ η σειρά για 3 σεζόν. Μια διαφορετική κωμωδία από αυτές που ξέρουμε. Άφθονο γέλιο και φοβερούς ηθοποιούς. Η 4η και η 5η σεζόν απλά είναι για πέταμα. Προσωπικά την σταμάτησα την σειρά και δύσκολα θα την ξαναρχίσω. Αξιοσημείωτο είναι ότι έχει ανανεωθεί για 7 σεζόν, και κάνει τρομερές τηλεθεάσεις.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (1-3 ΣΕΖΟΝ) : 10/10!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (4-5 ΣΕΖΟΝ) : 1,5/10!


Τρομερό καστ, τρομερό σενάριο, τρομερή σκηνοθεσία. Μια σειρά επική από τον J.J.Abrams που αξίζει να δείτε. Λογικά θα τελειώσει εφέτος αλλά δεν έχει καμία σημασία. Παράλληλα σύμπαντα, ακραία επιστήμη και φοβερά συμβάντα. 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ : 9/10



Όποιος αγαπά τα Ζόμπι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μην της ρίξει μια ματιά τουλάχιστον. Μόλις 6 επεισόδια η 1η σεζόν αλλά είναι καταπληκτικά. Η 2η σεζόν όμως αρχίζει να παρεκκλίνει. Καθόλου έξυπνο στόρυ και αναλώθηκαν στα επεισόδια που έχουμε δει μέχρι στιγμής σε ένα... κοριτσάκι ούτε 10 ετών. Σίγουρα όμως θα έχουμε φοβερή συνέχεια.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ : 7/10



M-O-N-A-Δ-Ι-Κ-Η ΣΕΙΡΑ!!! Από τους σεναριογράφους του Lost σε βάζει σε ένα κόσμο φοβερά μαγικό. Είναι στην 1η σεζόν του και πάει πολύ καλά. Είναι υποψήφια στα People Choice Awards μόλις με 7 επεισόδια!!! 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ : 10/10

BONUS ΥΛΙΚΟ

L-O-S-T !!!

Τι να πρωτο-πώ γι'αυτήν την σειρά έπος; Κατά την γνώμη μου η καλύτερη σειρά που υπάρχει και δύσκολα θα υπάρξει μια σαν και αυτήν. Jack, Locke, Jacob, MIB, Sawyer, Ηugo, Kate, Juliet μας λείπουν όλοι. Aλλά πάνω απ'όλα μας λείπει το μαγευτικό νησί που μάθαμε και αγαπήσαμε. Ελπίζω μέσα το 2012 να έχουμε κάτι νεότερο για μια ταινία LOST γιατί όχι; Περιθώρια υπάρχουν!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ : 100/10








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου