Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Απολογισμός 2011


Έχω κάνει απολογισμό της χρονιάς για το Supernatural, για τις καλύτερες σειρές του 2011, αλλά σήμερα θα κάνω την τελευταία (λογικά) ανάρτηση της χρονιάς με τον απολογισμό του blog. 
Ξεκίνησα το blog με το μεράκι που είχα για την σειρά. 6 σεζόν τις είδα μέσα σε 15 περίπου ημέρες και απλά δεν γινόταν να μην ανοίξω το BLOG. Με την πολύ μεγάλη βοήθεια από τα υπόλοιπα φιλικά blogs αλλά κυρίως των Stavro, Lucifer, Tsak το blog σιγά σιγά μεγάλωσε και δημιουργήθηκε και η σελίδα στο facebook όπου μέσα σε λίγους μήνες ΕΚΤΟΞΕΎΘΗΚΕ! 1811 μέλη αυτήν την στιγμή και συνεχίζουμε. Μεγάλο μπράβο πρέπει να πάρει ο Τάσος ο οποίος ως 2ος διαχειριστής στο FB είχε κάνει φοβερή δουλειά. Δυστυχώς αποχώρησε λόγω προσωπικών υποχρεώσεων αλλά τον περιμένουμε ξανά σύντομα! Επίσης το Twitter μας βρίσκεται στα 369 Followers.  Το πλήρες ιστορικό προβολών σελίδων στο blog είναι 208.912! 
Έχουν γίνει με μεγάλη επιτυχία 7 ραδιοφωνικές εκπομπές, και έχουμε δημιουργήσει μια πολύ όμορφη παρέα όπου περνάμε τις Κυριακές μας (21:00 το βράδυ) μιλώντας για την αγαπημένη μας σειρά και όχι μόνο. Επόμενη θα είναι 08/01/2012 στις 21:00!

Εδώ και αρκετό καιρό όμως έχει μπει ως συντάκτρια στο Blog η Αμαλία. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα κατάφερε να ανεβάσει σχεδόν όλα τα επεισόδια της 7ης σεζόν (έρχονται και τα υπόλοιπα), αλλά και με την βοήθειά της σας κρατάμε ενήμερους καθημερινά για τις εξελίξεις στην σειρά.

Τέλος να ευχαριστήσω όλους εσάς ένα προς ένα, για τα σχόλια σας καθημερινά, την στήριξή σας, αλλά και για το ότι απλά μπαίνετε στο Blog. Ελπίζω η σειρά να ανανεωθεί και να είμαστε εδώ έως και το 2013 τουλάχιστον!

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟΨΕ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΕΤΕ, ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου