Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011

Η πιο τρομαχτική σπηλιά και το μυστήριό της!


Στο Supernatural εξελίξεις δεν έχουμε.. Το νέο επεισόδιο αργεί πολύ.. Ας το ρίξουμε στις τρομακτικές ιστορίες! Η επόμενη λαμβάνει χώρα στην Βρετανία :
Στην φωτογραφία που βλέπετε εμφανίζεται η πιο τρομαχτική σπηλιά της Bρετανίας, και έχει την όψη… κρανίου! Χαρακτηριστικό είναι πως μέσα στην εν λόγω σπηλιά, έχουν χάσει τη ζωή τους πολλοί δύτες που έχουν προσπαθήσει να εξερευνήσουν τα παγωμένα και απόκοσμα νερά της.

Το όνομα της; Hodge Close Quarry. Η φωτογραφία της; τα λέει όλα!
Πρόκειται για μια λίμνη στο λατομείο σχιστόλιθου, η  οποία έχει εγκαταλειφθεί, αλλά έχει κινήσει την περιέργεια πολλών να την εξερευνήσουν, καθώς τα νερά της τα συναντά κανείς μόνο αφού διασχίσει μια σήραγγα 25 μετρων!
Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα, πως η τρομαχτική φωτογραφία του κρανίου στην εξωτερική εικόνα της λίμνης, δείχνει ακριβώς το ίδιο μακάβριο πράγμα, απ΄όποια μεριά κι αν την γυρίσει κανείς.

Πηγή :  http://tsekouratoi.blogspot.com

 Special Thanks to Nancy!!!

1 σχόλιο:

  1. Μαρία Κουλακίδου21 Απριλίου 2012 - 3:33 π.μ.

    Μην ξεχάσεις το μαχαίρι της Ρούμπι, ένα όπλο με ασημένιες σφαίρες κι ένα μεγάλο μαχαίρι(για αποκεφαλισμό)...ε δε νομίζω να είναι κάτι πιο εξεζητημένο, σαν το δαίμονα του ποτού...χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή