Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Περίληψη επεισοδίου 7.16 - ΣΠΟΪΛΕΡ

 Κρατάω τις επιφυλάξεις μου να πω την αλήθεια..
Το Επεισόδιο 7.16 ονομάζεται  "Out With The Old"

Ο George, επαναλαμβανόμενος guest star, είναι ο βοηθός της Joyce που τραβάει τα πάνδεινα. Είναι πολύ καλός στο να φροντίζει τον εαυτό του και να τα βγάζει πέρα!
Ποια είναι όμως η Joyce; Εργάζεται ως μεσίτρια, έχει μεγάλη θέση στην εταιρία και δεν υπερβάλουμε όταν λέμε ότι είναι το αφεντικό από την κόλαση.
Η Joyce θέλει να αγοράσει μερικά μαγαζιά στο Portland, για να τα πουλήσει στον... Ξέρω, δεν ακούγεται σαν το τυπικό Supernatural επεισόδιο, το αντίθετο μάλιστα, ειδικά αν σκεφτούμε ότι οι παραγωγοί παρομοιάζουν τον George με τον χαρακτήρα της Anne Hathaway και τη Joyce με το χαρακτήρα της Μeryl Strip από το Ο Διάβολος Φοράει  Prada. Ενδιαφέρον επίσης είναι το γεγονός ότι η Joyce δεν είναι επαναλαμβανόμενος χαρακτήρας... Τώρα μιλάμε σωστά!Το τέλος θα είναι σίγουρα ενδιαφέρον!


Σχόλια Αμαλίας-->Σίγουρα θα δουλεύει για τον Dick η Joyce. Πολύ περίεργη είμαι για τον George πάντως. Για να τον ξαναδούμε σημαίνει είναι "σημαντικός" χαρακτήρας. Μήπως έχει δει χαρτιά, σημειώσεις κτλ της Joyce και ξέρει πάνω κάτω τι σχεδιάζει ο Dick;Θα χρησιμοπιήσουν τα παιδιά τις πληροφορίες του για να εξοντόσουν τον Dick;Έπρεπε να πεθάνει ο Bobby κυρά Serra μας για να γίνει αυτό;Το θετικό είναι ότι μετά το επεισόδιο αυτό επιστρέφει ο Castiel, άρα μπορεί να μας εκπλήξει ευχάριστα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου