Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012

Το "φάντασμα" της Νταϊάνα ή "οπτική ψευδαίσθηση".
Ένα βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο έχει πυροδοτήσει έντονες συζητήσεις, για το αν σε αυτό εμφανίζεται το... φάντασμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα ή όχι!
  Πρόκειται για ένα φιλμάκι που γυρίστηκε από Κινέζους τουρίστες κατά την επίσκεψή τους σε εκκλησία της Γλασκόβης στη Σκωτία και στη συνέχεια εστάλη στον συγγραφέα και ερευνητή μεταφυσικών ιστοριών Μάικλ Κοέν.
  Όπως  μπορείτε να δείτε στο βίντεο αλλά και στη φωτογραφία (κλικ για μεγέθυνση) η φιγούρα που - για πολλούς- μοιάζει με πριγκίπισσα Νταϊάνα, φαίνεται σε ένα γυάλινο παράθυρο. Ο ίδιος ο ερευνητής πάντως δήλωσε πως "είναι μία από τις "καθαρότερες" παραφυσικές εικόνες" που έχει συναντήσει ενώ πρόσθεσε:
  " Οι σκηνές αυτές εξετάζονται από εμένα και από άλλους ερευνητές για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για "γνήσια" καταγραφή φαντάσματος. Θα μπορούσε να είναι μια παράξενη οπτική ψευδαίσθηση, αλλά θα μπορούσε να είναι και ένα φάντασμα - ενδεχομένως της πριγκίπισσας Νταϊάνα".
   Η Λαίδη Ντι, αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς περιπτώσεις "φαντασμάτων" αφού είναι πολλοί εκείνοι που υποστηρίζουν ότι έρχονται σε επαφή με το πνεύμα της αδικοχαμένης πριγκίπισσας.
Πηγή : Pyles.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου