Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

!!!ΣΠΟΪΛΕΡΣ!!!

Η Sera μιλάει για τον θάνατο του Bobby
Η απόφαση αν σκοτώσουν τον Bobby δεν ήταν εύκολη. Ήμασταν όλοι πολύ αναστατωμένοι όταν γράφαμε αυτό το επεισόδιο. Η μεγαλύτερη πρόκληση που έχουν να αντιμετωπίσουν ο Sam και ο Dean αυτή τη σεζόν είναι ότι έχασαν τα πάντα. Το show αυτό είναι γνωστό ότι σκοτώνει τους πάντες. Είναι κάτι που γίνεται από την αρχή της σειράς.

Ο τραγικός θάνατος του πολυαγαπημένου χαρακτήρα  άλλαξε το show δραματικά. Τα αδέρφια έχασαν το μοναδικό άνθρωπο που μπορούσε να τους βοηθήσει και να τους ξελασπώσει. Τώρα πρέπει να βρουν τρόπο να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους και να είναι πολύ προσεκτικοί. Συναισθηματικά, κρέμονται από μια κλωστή και είναι έτοιμοι να καταρρεύσουν

Το τελευταίο επεισόδιο έκλεισε με το πλάνο του Dean, δείχνοντάς τον να προσπαθεί να χαμογελάσει,θέλοντας να μας δείξει ότι η συμπεριφορά του Dean από εδώ και πέρα θα είναι να προσπαθεί να δείχνει ότι όλα πάνε καλά.

Ο Dean θα συνεχίσει να προσπαθεί να δεχτεί τι έχει γίνει. Προσπαθεί αν ακολουθήσει τη συμβουλή του Frank και να φέρεται σαν επαγγελματίας και να βαδίζει μπροστά. Δε θα ρίχνονται στη δουλειά απλά και μόνο επειδή δεν έχουν τπτ άλλο να κάνουν. Ο Dean θέλει απεγνωσμένα να προχωρήσει μπροστά και να κάνει ότι είναι δυνατό για να τιμήσει τη μνήμη του Bobby. Είναι σημαντικό γι' αυτόν και ακόμα πιο σημαντικό είναι να βρίσκεται στο πλευρό του Sam αλλά δεν είναι εύκολο. Προσπαθεί να ακολουθήσει τη συμβουλή του Frank και όποιος έχει δεχθεί παρόμοια συμβουλή όταν βρισκόταν σε πένθος, ξέρει ότι δεν είναι εύκολο.
Η Sera μιλάει για το τι συμβαίνει με τον "τοίχο" του Sam
Αν εξαιρέσουμε τα λιγοστά πλάνα με τον Sam να προσπαθεί να καταλάβει τι είναι αληθινό και τι όχι πιέζοντας την ουλή στο χέρι του, κατά τα άλλα δεν έχουμε δει τι ακριβώς συμβαίνει στο κεφάλι του Sam και σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Αυτό δε θα διαρκέσει για πολύ.

Η Sera εξηγεί ότι ο τρόπος που έχει βρει ο Sam να αντιμετωπίζει τις παραισθήσεις του δεν θα τον βοηθήσει και πολύ στο ερχόμενο επεισόδιο. Στα επόμενα επεισόδια θα ασχοληθούμε με το τι ακριβώς συμβαίνει στο κεφάλι του Sam. Θα δούμε πως αντιμετωπίζει τις παραισθήσεις του, κάτι που συμβαίνει καθημερινά, κάτι που φαίνεται ότι δε θα διαρκέσει και για πολύ μιας και δεν υπάρχει μόνιμη λύση.
 Σε ένα από τα επόμενα επεισόδια θα δούμε παιδικούς φόβους να παίρνουν σάρκα και οστά. Ο Sam θα πέσει θύμα ξυλοδαρμού από κλόουν. Ο Sam όπως ξέρουμε φοβάται τους κλόουν και θα έρθει αντιμέτωπος με τον χειρότερο φόβο του όταν αναλάβουν μια δουλειά στο Pennywhistle's Magical Menagerie, το οποίο μέρος είναι γεμάτο με κλόουν.

Εάν νομίζεται ότι θα δούμε ακόμα ένα επεισόδιο όπως όταν ήρθαν αντιμέτωποι με κλόουν σε ένα καρναβάλι στη δεύτερη σεζόν,  κάνετε πολύ μεγάλο λάθος. Πρόκειται για παιδικούς φόβους που έρχονται στη ζωή και επιτίθενται σε ανθρώπους. Μιλάμε για μονόκερους, κλόουν και ότι μπορείτε να φανταστείτε.

Η Sera μιλάει για πιθανούς έρωτες
Σε ένα από τα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Dean να έχει ερωτική σχέση με την Sara Canning. Η Gamble εξομολογείται ότι δεν ξέρουν ακόμα αν θα την ξαναδούμε σε κάποιο από τα επόμενα επεισόδια. Δεν υπάρχει σχέδιο για μόνιμους έρωτες στην 7η σεζόν. Δεν έχουν χρόνο και δεν είναι στην ψυχολογική κατάσταση που χρειάζεται για να αναπτύξουν οποιαδήποτε σχέση. 

Η Sera μιλάει για την επιστροφή του Castiel

Η Sera δεν αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στη  επιστροφή του Castiel. Αντίθετα, είπε ότι δεν ξέρει αν ο Misha  Collins θα παίξει τον Castiel όταν τον ξαναδούμε στη σειρά. Το μόνο που είπε είναι ότι θα δούμε σίγουρα τον Misha Collins.

Η Sera μιλάει για την επιστροφή γνωστών προσώπων
Θα δούμε σίγουρα τον Frank και τον Garth (D.J. Qualls), αλλά και την Nora Havelock, την οποία γνωρίζουν τα αδέρφια από πολύ παλιά. Θα τη συναντήσουμε σε ένα από τα επόμενα επεισόδια όταν τα αδέρφια επανεξετάζουν μια δουλειά στην οποία είχαν δουλέψει αρκετά χρόνια πριν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου