Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Jared Padalecki


* Στα επόμενα επεισόδια ο Sam τρελαίνεται.Προσπαθεί να το κρύψει από τον Dean αλλά έχει φτάσει σε σημείο που δεν κρύβεται πλέον.Πονάει και αισθάνεται σαν να πεθαίνει. Δεν κοιμάται καθόλου και θέλουν να δείξουν στο κοινό ότι ο Sam είναι άνθρωπος, έχει αδυναμίες και όλο αυτό τον επηρεάζει πολύ.

* Το πρώτο επεισόδιο του Castiel έχει σχέση με το γεγονός ότι ο Sam αρχίζει και τρελαίνεται.

* Ο Dean αισθάνεται ακόμα πληγωμένος με την προδοσία του Castiel.Οι Sam&Castiel δεν ήταν ποτέ κοντά ο ένας με τον άλλον.Ο Castiel δεν συγχώρεσε τον Sam για τη Ruby και το ότι ξεκίνησε την αποκάλυψη.

* Όταν ο Castiel επιστρέψει, η ιστορία θα είναι γύρω από τον Dean. Ο Sam ποτέ δεν είχε πρόβλημα με τον Castiel και θα ήταν και ο ίδιος επιφυλακτικός απένταντι σε κάποιον που κατέστρεψε τον κόσμο. Ο Dean όμως δεν μπορεί να ξεχάσει την προδοσία του Castiel. Έχουμε δει τον Sam να αντιμετωπίζει τα οράματά του με τον Lucifer, και τώρα θα δούμε και τον Dean να προσπαθεί να αντιμετωπίσει το όλο θέμα του Castiel. Σκέφτεται πως θα μπορέσουν να τον συγχωρήσουν και να τον εμπιστευτούν ξανά.


* Ο ίδιος και η Gen ελπίζουν για μια 8η σεζόν. μπορεί να δουλεύει πολλές ώρες και να πρέπει να ταξιδεύει συνέχεια, αλλά έχει πολύ καλές σχέσεις με όλους, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Μόλις έμαθαν ότι η Gen θα γεννήσει Μάρτιο, του πρότειναν από μόνοι τους να πάρει λίγο χρόνο άδεια, δεν χρειάστηκε καν να το ζητήσει ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου