Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ROBERT SINGER - SPOILER

Τι άλλο θα περάσουνε πια...
IGN TV: Οι Sam&Dean έχουν περάσει πολλά και ο Bobby ήταν κατά πολλούς τρόπους ήταν αυτός που τους κρατούσε ζωντανούς. Κοιτώντας μπροστά, θα μπορούσαμε να αναρωτηθούμε το πόσο τεράστιο βάρος αποτελεί αυτή η απώλεια για τα αδέρφια;
Singer: Είναι ένα βάρος το οποίο θα χρειαστεί να κουβαλήσουν για πολλά επεισόδια και ακριβώς αυτός ήταν ο σκοπός για αυτό που έγινε στον Bobby. Παίρνοντας τον μακριά. έμειναν πραγματικά μόνοι. Στην αρχή της χρονιάς, αυτό ακριβώς θέλαμε - να τους απομονώσουμε για να δούμε πως θα συμπεριφερθούν χωρίς τον άνθρωπο που είναι γι αυτούς τα πάντα και απέναντι στον μεγαλύτερο εχθρό που έχουν αντιμετωπίσει εδώ και εφτά χρόνια. Αυτό ήταν το σχέδιο μας.

IGN: Δεν έχουν τον Bobby,  δεν έχουν τον Castiel… Δεν έχουν κανέναν στη ουσία για να τους στηρίξει.
Singer:
Τους έχουμε πάρει τα πάντα,όσα είχαν γι΄αυτούς η καθημερινότητα τους - το να πηγαίνουν σε ξενοδοχεία, να οδηγούν την Impala, όλα αυτά. Πάρτε τα όλα αυτά και δείτε πως συμπεριφέρονται και πως λειτουργούν κάτω από τεράστια πίεση, χωρίς κανέναν να στραφούν για βοήθεια! Κανείς δεν είναι πλέον εδώ!

IGN: Τελευταία φορά που είδαμε τον Bobby μείναμε με την ερώτηση τι έκανε τελικά. Θα μάθουμε ποτέ την απάντηση;
Singer:
Θα μάθουμε σύντομα. Ο Bobby θα επιστρέψει. Τώρα το πως ακριβώς δεν πρόκειται να σας πω!
IGN: Χωρίς να μπούμε σε λεπτομέρειες, φαντάζομαι ότι θα ήταν ενδιαφέρον για εσάς να εξερευνάται κατά καιρούς, ακόμα και στο επεισόδιο όπου ο Bobby πέθαινε, τα αγόρια που παλεύουν το υπερφυσικό να βρίσκονται στην άλλη πλευρά της εξίσωση.
Singer:
Ακριβώς. Το κάναμε αυτό κάποιες φορές στο διάστημα των εφτά σεζόν. Yeah. We do this quite a bit over the course of seven seasons. Όλες αυτές τις φορές που τους ξελάσπωσε ο Θάνατος.… Και αυτό που μας ενδιαφέρει πάντα να κάνουμε εέιναι να κοιτάμε τα πράγματα από την άλλη πλευρά.  Μερικά χρόνια πριν, είχαμε δει τον  Dean να έρχεται αντιμέτωπος με τον Reaper που ήθελε να τον βοηθήσει να περάσει στην άλλη πλευρά. Αισθανόμαστε ότι δεν υπάρχουν όρια.  Προσπαθούμε να τραβάμε τα όρια όσο περισσότερο μπορούμε και νομίζουμε ότι θα αντέξει το κοινό και προσπαθούμε να μην ξεπερνάμε την πραγματικότητα των χαρακτήρων και φαίνεται ότι το έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής.

IGN: Ξέρουμε ότι ο Castiel επιστρέφει. Μπορείτε να μας πείτε κάτι σχετικά με την κατάσταση στην οποία θα τον βρούμε γιατί ασ μην ξεχνάμε έχει περάσει πολλά τα τελευταία χρόνια.
Singer:
Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο Castiel που θα δούμε δε θα είναι ο ίδιος Castiel.

IGN: Την τελευταία φορά που είδαμε τον Castiel, είδαμε για λίγο τον χαρακτήρα που όλοι αγαπήσαμε - αφού είχε αυτοανακηρυχθεί Θεός- και μετά τον κατέλαβαν οι  Leviathans.
Singer:
Έχει περάσει πολλά! [γέλια]

IGN: [Γέλια] Οπότε αυτό θα είναι μια ολοκαίνουρια  επανάληψη ή μια παραλλαγή σε κάτι που έχουμε δει στο παρελθόν;
Singer:
Είναι λίγο πολύ μια ολοκαίνουρια επανάληψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου