Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Ηλίθιοι Αμερικάνοι καταλάβατε τώρα την δύναμη του Supernatural;




Καιρό είχαμε να ρίξουμε ένα κράξιμο γερό... Οι γελοιότητες των βραβείων :
Εντάξει το ότι οι Αμερικάνοι δεν στέκουν και πολύ καλά στα μυαλά τους δεν χρειαζόταν να μας το πουν κάποια βραβεία. Το γνωρίζουμε μόνοι μας εδώ και μπόλικα χρόνια (βλέπε πολέμους, τρομοκρατίες και όχι μόνο). Ναι οκ συμφωνώ. Όχι όλοι οι Αμερικάνοι! Στο θέμα μας τώρα. Παρακολουθήστε τα παρακάτω βιντεάκια για να καταλάβετε τι συνέβη εχτές στα βραβεία :




Όπως μπορείτε να καταλάβετε από το 1ο βίντεο, τα αγόρια μας έχουν ήδη παραλάβει τα βραβεία τους και δεν είναι καλεσμένοι στο "πάρτυ". Πολλά μπράβο στους Jared και Jensen που έδειξαν χιούμορ..



2ο βίντεο και το πιο... γελοίο. Δε φτάνει που δεν είναι κανείς καλεσμένος από το Supernatural, παρουσιάζεται χαζά η σειρά (ακούστε εν τω μεταξύ τι συμβαίνει από κάτω όταν ανακοινώνεται ότι νίκησε) και ούτε καν δίνουν σημασία σε αυτό. 2 βραβεία και πολύ σημαντικά μάλιστα και απαξίωσαν έτσι την σειρά! Δεν πειράζει. Άλλωστε δεν χρειαζόμασταν αυτά για να καταλάβουμε πόσο τεράστιο κοινό έχει σε όλο τον κόσμο το Supernatural. Το να διαλύεις σειρές όπως House(!!), The Walking Dead(!),  Fringe(!!!) καθώς και τα υπερτιμημένα True Blood και TVD, είναι κάτι το ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΌ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ SUPERNATURΑL, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ!!!!


By Orestis...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου