Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Aνάλυση και σχόλια - 7.13


Διαβάστε παρακάτω μόνο εαν έχετε δει το επεισόδιο : 
Όλα ξεκινούν με μια περίεργη δολοφονία και έναν άντρα να ξεκοιλιάζετε δημιουργώντας κάποιος πάνω του ένα περίεργο σύμβολο. Ο Ντιν εν τω μεταξύ φαίνεται να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και κάνει ότι μπορεί για να το δείξει! Ο Σαμ αντίθετα προσπαθεί να τον ηρεμήσει και να βρεί τρόπους για να είναι και οι 2 καλά.


Tα 2 αδέρφια ερευνούν την περίεργη υπόθεση όπου άντρες κάθε βράδυ σχεδόν δολοφονούνταν μυστηριωδώς. Ένα περίεργο σύμβολο στο στήθος, και κομμένα χέρια και πόδια! Ένα βράδυ ο Ντιν αποφασίζει να το ρίξει λίγο έξω και γνωρίζει μια όμορφη γυναίκα όπου μαζί περνάνε μια.. απολαυστική νύχτα! Κάνουν σεξ και ο Ντιν μαγεμένος δεν έχει καταλάβει ότι αυτή είναι ένα τέρας!


Σαμ και Ντιν αντιλαμβάνονται ότι έχουν να κάνουν με ελληνικές αμαζόνες! Η Αρμονία τις μετέτρεψε σε τέρατα. Αναπαράγονται γρήγορα, αφού μετά το ζευγάρωμα γεννάνε μέσα σε 36 ώρες. Τα μωρά τους μεγαλώνουν απίστευτα γρήγορα και η αλλαγή ηλικίας γίνεται κανονικά. Έτσι, ο Ντιν γίνεται... μπαμπάκας!!!


Μετά το θέμα με την μπύρα πριν λίγα επεισόδια, το περίεργο συμβάν ξανασυμβαίνει! Κάτι χαρτιά φαίνεται να μετακινούνται χωρίς καν να τα αγγίξει κάποιος. Ο Σαμ πιστεύει πως είναι απλή τύχη όμως ο Ντιν θέλει να πιστεύει μέσα του, ότι ο Μπόμπυ είναι κοντά τους. Eίναι όντως;


Πολλά ελληνικά στοιχεία είδαμε και στο σημερινό επεισόδιο. Κάθε αμαζόνα πρέπει να σκοτώσει τον ίδιο της τον πατέρα. Έτσι η κόρη τον Ντιν, Έμμα, πηγαίνει να τον βρει. Ο Ντιν διστάζει να την σκοτώσει και δεν σκέφτεται όπως στο θέμα με την Αmy. Ο Σαμ μπουκάρει και την δολοφονεί, προτού γίνει κάποιο κακό στον αδερφό του. Εν τω μεταξύ πηγαίνουν να σκοτώσουν και τις άλλες αμαζόνες αλλά δυστυχώς αυτές έχουν φύγει! Λέτε να τις ξαναδούμε;


Quote επεισοδίου :
-Concentrate in something else..
-Why?
-Because it's not Bobby!!

Ατάκα επεισοδίου :
-It's Greek! Noone reads Greek!
-Except Greeks..

Βαθμολογία επεισοδίου : 9,5/10!

Τραγούδι επεισοδίου :



Υοu shook me all night Long! KΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ!

ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου