Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Ανάλυση - Σχόλια 7.14


Διαβάστε παρακάτω εαν έχετε δει το 14ο επεισόδιο :


Πολύ κακό για το τίποτα φαίνεται να ήταν το επεισόδιο. Άλλο ένα αυτοτελές και φτάσαμε στα 3 συνεχόμενα χωρίς να έχουμε ροή στην βασική πλοκή, κάτι που φαίνεται να έχουν ξεχάσει οι σεναριογράφοι. Μέτριο επεισόδιο, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. ΟΚ θέλετε να μας δείξετε ότι το Supernatural έχει συνεχώς νέες ιδέες αλλά βάλτε μας και λίγο στην υπόθεση των Λεβιάθαν κυρά Σέρα! Ήμαρτον...


Αφού τελειώσαμε με το κράξιμο πάμε τώρα στα του επεισοδίου. Ο Σαμ, όπως γνωρίζουμε από προηγούμενες σεζόν, έχει τεράστιο ψυχολογικό φόβο με τους κλόουν. Το επεισόδιο ξεκινάει με τον μικρό Winchester να προσπαθεί να την γλιτώσει από 2 οι οποίοι φαίνονται αρκετά υπερφυσικοί!


Ο Σαμ και ο Ντην ερευνούν κάποιες πολύ περίεργες δολοφονίες, όπου όλες σχετίζονται με ένα μαγαζί-παιδότοπο που λέγεται Plucky. Διάφορες ζωγραφιές παιδιών βγαίνουν αληθινές και σκοτώνουν κοσμάκη. Γιγάντια χταπόδια, μονόκεροι και.. καρχαρίες στη στεριά!


Έψαξαν τα πάντα αλλά τίποτα δεν φαίνεται να έχει νόημα. Τελικά ο Ντην βρίσκει ένα υπόγειο όπου κάποιος τρελάρας κάνει διάφορα βουντού και με τις ζωγραφιές των παιδιών ζωντανεύει τους χειρότερους φόβους τους! 


Ο Ντην καίει τα βουντού την ώρα που ο Σαμμυ είναι στο έλεος των κλόουν και έτσι τον σώζει. Ο "μάγος" που ζωντανεύει όλα αυτά πεθαίνει τελικά από το φάντασμα του ίδιου του αδερφού.


Aτάκα επεισοδίου : "Did you win this?"
Quote επεισοδίου : So, we got dick on dick?
Βαθμολογία επεισοδίου : 7/10

Πώς σας φάνηκε το επεισόδιο;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου