Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Aνάλυση - Σχόλια - 7.15


Διαβάστε παρακάτω μόνο εαν έχετε δει το επεισόδιο και πείτε μας πως σας φάνηκε :

Supernatural is back! Ρε Σέρα έλα πες μας την αλήθεια. Διαβάζεις το blog μας έτσι δεν είναι; Μόλις πέφτει κράξιμο, τσουπ μας πετάς το καλό! Καταπληκτικό επεισόδιο λοιπόν παρ'ότι αυτοτελές. Ξανάδαμε δαίμονες, εξορκισμούς, Ιμπάλα και κάτι θύμισε από 3η σεζόν η σειρά!


4 χρόνια πριν, ο Σαμ και ο Ντην ήταν στα ίχνη ενός δαίμονα-δολοφόνου. Με την βοήθεια μιας γυναίκας, τον εντόπισαν και τον ανέκριναν όσο μπορούσαν για να αποσπάσουν πληροφορίες καθώς έψαχναν απεγνωσμένα για την Λίλιθ. Τον εξόρκισαν και έσωσαν τον άντρα που ήταν υπό κατοχή.


Σήμερα, και ενώ ο Φρανκ δεν έχει καμία απολύτως πληροφορία για το γίνεται με τους Λεβιάθαν, ο δαίμονας φαίνεται να έχει επιστρέψει. Τα αδέρφια αναλαμβάνουν την υπόθεση αλλά καμία άκρη δεν φαίνεται να βγαίνει με τις δολοφονίες. Ο Σαμ δεν είναι καθόλου καλά. Συνεχώς βλέπει τον Lucifer αλλά σιγά σιγά η πληγή του φαίνεται να μην κάνει καλή δουλειά. Τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά!


Όλα γίνονται όπως τότε. Η ίδια γυναίκα τους βοηθά, ο υπό κατοχή "κύριος" είναι μαζί τους και όλοι ψάχνουν τον δαίμονα. O Σαμ πηγαίνει σε μια βιβλιοθήκη όπου εκεί περιμένει την νέα επίθεση του δαίμονα! Παρέα του κάνει ο Lucifer ο οποίος τον βοηθά στην λύση της υπόθεσης,αφού πρώτα τον τρελαίνει! Καταλαβαίνει ότι ο δαίμονας δεν έχει επιστρέψει και τις δολοφονίες τις κάνεις ο Τζέφρι! 


Ο Τζέφρι αφού αιχμαλωτίζει τον Ντην, προσπαθεί να φέρει πίσω από την Κόλαση τον δαίμονά του! Τα καταφέρνει αλλά ο δαίμονας τον απαρνείται και τον θεωρεί μαθητή του. Ο Σαμ φτάνει εγκαίρως στο σημείο όπου μαζί με τον Ντην σκοτώνουν και πάλι τον δαίμονα καθώς και τον Τζέφρι!


Ο Σαμ δεν είναι καθόλου καλά και οι παραισθήσεις τον κυριεύουν. Ο Lucifer τον κάνει ότι θέλει και η Κόλαση για τον ίδιο ξεκινά! Φαίνεται να μην θέλει να μιλήσει στον Ντην και δεν θέλει να τον φορτώνει με τα δικά του αλλά προφανώς αργά ή γρήγορα θα τον καταλάβει. Έρχεται το τέλος για τον Σαμμυ;


Ατάκα επεισοδίου :
- Α demon summoning? Why?
-Why? To summon a demon, jackass!

Quote επεισοδίου : "You let me in. You wanted me partner..."

Βαθμολογία επεισοδίου : 9,5/10


1 σχόλιο:

  1. Εσύ,ακόμα να δεις "Breaking Bad";Μέσα από το νέο του άρθρο,ο arrwstos προσπαθεί να σας εξηγήσει γιατί αξίζει να παρακολουθήσει κανείς μια από τις καλύτερες αμερικανικές σειρές των τελευταίων ετών!
    http://modernwriters.wordpress.com/category/series/

    ΑπάντησηΔιαγραφή