Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Συνέντευξη του Jared Padalecki


Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο ΣΤΑΡ του Supernatural στο Τvline. Μίλησε για τον Σαμ, τον Misha Collins, την 8η σεζόν αλλά και για πολλά ακόμα. Διαβάστε την όλη παρακάτω :


-Πώς είναι για εσάς τους ηθοποιούς να χάνετε τον Castiel(Misha Collins) στην αρχή και αργότερα τον Μπόμπυ(Jim Beaver);
-Ώς ηθοποιοί, είναι υπέροχο να εξερευνείς έντονα συναισθήματα ενός χαμού, μιας απώλειας, μιας απογοήτευσης. Ήταν και ένα τέλειο μάθημα ηθοποιίας. Αλλά ως Jared και Jensen, ήταν χάλια γιατί αγαπάμε τον Jim, τον αγαπάμε-αγαπάμε-αγαπάμε. Αγαπάμε τον Misha. Είναι υπέροχοι άνθρωποι αλλά και φοβεροί ηθοποιοί. Μου αρέσει να τους έχουμε μαζί μας και βοηθάνε να προχωρήσει το story. Προσθέτουν περισσότερες διαστάσεις στη σειρά.

-Πώς αντιδρά ο Σαμ στους χαμούς στα επόμενα επεισόδια;
-Ο Σαμ είναι σε ένα μεγάλο χάλι. Ο Μπόμπυ ήταν σαν πατέρας γιαυτόν οπότε σίγουρα του λείπει. Είναι δύσκολο γι'αυτόν αλλά ο Σαμ και ο Ντην έχουν περάσει τόσα πολλά και ειδικά ο Σαμ είναι σε μια κατάσταση "πρέπει να αντιμετώπισουμε αυτά που έρχονται". Μια κατάσταστη "μας λείπει. Θα τον αγαπάω αλλά δεν μπορούμε να τον φέρουμε πίσω. Δεν μπορούμε. Δεν έχουμε πλέον αυτήν την επιλογή." Ο Σαμ επίσης έχει να αντιμετωπίσει και την τρέλα του στον δικό του κόσμο. Οράματα, ψευδαισθήσεις και το τείχος του σπάει οπότε δεν μπορεί παρά να ανησυχεί μόνο για πράγματα που βοηθάνε το μυαλό του.

-Η Σερα μας είπε ότι το άδειο μπουκάλι είναι υποβλητικό. Υπάρχουν στιγμές που ο Σαμ σκέφτεται ότι έχει κάποια σχέση με τον Μπόμπυ;
-Όχι ακόμη. Ένα από τα πράγματα που προσπάθησα να καταστήσω σαφές στο επεισόδιο ήταν ότι ο Ντην πίνει υπερβολικά πολύ. Ο Σαμ τον βλέπει να πίνει και είναι σα να λέει "εντάξει ό,τι πρέπει να κάνει για να το αντιμετωπίσει το έχει κερδίσει". Αλλά επίσης όταν η μπύρα εξαφανίζεται και ο Ντην λέει "τι έγινε;" και του λέω "δεν το κανα εγώ" και ένα μέρος του Σαμ λέει "Φίλε, ίσως έχει πρόβλημα τελικά με το ποτό", ενώ ένα άλλο μέρος του λέει "Χα, δεν ξέρω". Ο Σαμ δεν υποπτεύεται τίποτα ακόμη.

-Τι μπορείς να μας πεις για το αποψινό επεισόδιο;
-O Ντην θα έχει πρόβλημα και μπορεί να φτάσει στον θάνατο. Φτάνουμε λοιπόν σε μια κατάσταση που ο Σαμ θα λέει "Υπάρχει ο Σαμ κυνηγός, υπάρχει ο Σαμ αδερφός, υπάρχει ο δαιμονικός Σαμ, υπάρχει ο Σαμ με τις ψευδαισθήσεις. Τώρα όμως πρέπει να είμαι ο κυνηγός Σαμ. Θα δούμε πώς ο Σαμ συμπεριφέρεται τελείως διαφορετικά από την Ντην.

-Ο Μark Pellegrino επιστρέφει ως Lucifer, τι θα συμβεί στο μυαλό του Σαμ;
-Πολλά! Ο Lucifer είναι στο μυαλό του Σαμ από το 1ο επεισόδιο και παίζει μαζί του. Ο Σαμ έχει την δυνατότητα να το κρύβει αλλά σε επεισόδιο που έρχεται, δεν μπορεί να κρατήσει την φωνή του μακρυά και δεν έχει άλλη επιλογή. Αυτό το κάνει όλο και πιο δύσκολο να ξεπαστρέψει τον Lucifer.

-Θα γίνει χειρότερα ο Σαμ;
-Αρκετά! Το γεγονός ότι ο Σαμ μπορεί και τον αγνοεί, πονώντας την πληγή του τον έχει κρατήσει μακρυά από τις ψευδαισθήσεις. Από την ώρα δραστηριοποιείται με τον Lucifer - ή τό όραμα του Lucifer- τότε ο Lucifer σχεδόν..... Eίναι σα να προσκαλείς έναν δαίμονα στο σπίτι σου. Μόλις το κάνεις δεν μπορείς να τον ξεφορτωθείς. Έτσι βλέπουμε τον Σαμ να υποφέρει από τις επιπτώσεις που του επέφερε ο Lucifer.

-Βλέπουμε τώρα και με τους Λεβιάθαν, οι Σαμ και Ντην να μην κάνουν διαλείμματα. Τι να περιμένουμε πιο μετά; 
-Υπάρχουν αρκετές νέες προκλήσεις. Προφανώς το γεγονός ότι ο Ντικ Ρόμαν σκότωσε τον Μπόμπυ, κάνει τον Ντην ακόμα πιο διψασμένο για αίμα και θέλει πολύ την εκδίκηση. Θα δούμε την αποστολή του Ντην για εκδίκηση πραγματικά να τον έχει καταβάλει και αυτό θα τον βασανίζει. Θα δούμε επίσης τον Σαμ να προσπαθεί να κρατήσει τον αδερφό του στον σωστό δρόμο και να του πει "Η εκδίκηση δεν θα μας οδηγήσει στην σωστή κατεύθυνση". Αλλά και με την επιδείνωση του Σαμ, δεν μπορεί να συγκρατήσει πολύ τον αδερφό του. Πρέπει να κοιτάξει τον εαυτό του.

-Πώς νιώθεις για μια πιθανή 8η σεζόν;
-Είμαι πολύ ενθουσιασμένος! Ξέρω ότι τον Μάρτη θα έχω και ένα παιδί, και αυτό είναι όμορφα έντονο και συναρπαστικό και τρομακτικό και κάθε συναίσθημα που μπορείς να φανταστείς. Αλλά είμαι ενθουσιασμένος για 8η σεζόν. Νιώθω ότι υπάρχουν πολλές ιστορίες να ειπωθούν. Νιώθω ότι δεν τα έχουμε "τυλίξει" όλα. Η 8η σεζόν μπορεί να γίνει εξαιρετική. Ακόμα και άν όλα έχουν "τυλιχτεί", θα ήθελα η 8η σεζόν να είναι ένα τελευταίο.. ζήτω!

-Από αυτήν την σεζόν, ποιό είναι το πράγμα που θες να εξερευνήσεις περισσότερο;

-Τους Λεβιάθαν! Έχουμε εισάγει έναν υπέροχο χαρακτήρα, αυτόν τον φοβερό δαίμονα και κάνοντας μόνο 1 σεζόν (τους εισάγουμε και τους ξεφορτωνόμαστε), δεν τους δίνουμε σοβαρότητα που αξίζουν. Θέλω να αντιμετωπίσω τον Σαμ. Ένα από τα πράγματα που μου αρέσουν στον Σαμ είναι ότι μπορεί να δυναμώσει τον εαυτό του παρά τα πολλά εμπόδια. Έτσι μου αρέσει να βλέπουμε την εσωτερική δύναμή του. Εμπνέει εμένα και τους fans οπότε θα ήθελα να δώ περισσότερο από αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου