Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Ανάλυση και Σχόλια - 7.17


Διαβάστε παρακάτω μόνο αν έχετε δει το επεισόδιο : 


Ο Σαμμυ είναι 5 μέρες ξύπνιος λόγω Lucifer και πλέον δεν αντέχει άλλο. Έχει φύγει από τον Ντην και κάνει τα πάντα για να ηρεμήσει! Είναι σε απεγνωσμένη κατάσταση και τον βοηθά μέχρι και ένα βαποράκι. Χωρίς αποτέλεσμα όμως. Ο Διάολος δεν τον αφήνει να κοιμηθεί καθόλου και βρίσκεται συνεχώς μέσα στο κεφάλι του! Έτσι τρελαίνεται εντελώς και τον χτυπάει αμάξι!


Καταλήγει σε ψυχιατρική κλινική και όσα ηρεμιστικά και να του δώσουν αυτός δε λέει να κοιμηθεί. Οι γιατροί δεν μπορούν κάνουν απολύτως τίποτα! Ο Ντην φυσικά δεν θέλει να κάτσει με σταυρωμένα χέρια και θέλει να βοηθήσει τον αδερφό του! Αυτός όμως τα έχει παρατήσει και έχει δεχθεί ότι σε λίγο θα πεθάνει. Κουράστηκε και αδυνατεί να συνεχίσει.


Ο Ντην απελπισμένος τηλεφωνεί σε όποιον γνωστό κυνηγό ξέρει. Κανείς δε φαίνεται να νοιάζεται και να τον βοηθά. Τι γίνεται όμως όταν το φάντασμα(?) που τους βοηθά, του δίνει έναν αριθμό; Ένας τύπος του λέει ότι κάποιος μπορεί να τον βοηθήσει. Ένας Εμανουήλ, ένας τύπος που περιπλανιέται. Θεραπεύει ασθένειες και γιατρεύει την τρέλα. Παντρεμένος... Ο Ντην πηγαίνει και τον βρίσκει μόνο που εκεί είναι μπλεγμένοι οι Δαίμονες!!! Τον σκοτώνει και αποκαλύπτει ΤΟΝ ΚΑΣΤΙΕΛ!!!


Ο Ντην φρικάρει καθώς ο Κας δεν θυμάται απολύτως τίποτα και έχει ξεκινήσει μια καινούρια ζωή ως θεραπευτής. Μπορούσε να δει το αληθινό πρόσωπο των δαιμόνων! Είναι ακόμα άγγελος; Ο Ντην τον παίρνει μαζί του για να βοηθήσει τον Σαμ χωρίς να του πει ποιος πραγματικά είναι. Του είπε ότι βγήκε από την λίμνη και τον περιποιήθηκε η γυναίκα του Δάφνη. Δεν είχε καν μνήμη. Ο Ντην φαίνεται να υπονοεί ότι τον θεωρεί κακό....


Ο Σαμμυ γνωρίζει μια κοπέλα η οποία νομίζει ότι έχει τρελαθεί αλλά όλα δείχνουν ότι έχει προβλήματα με τον νεκρό αδερφό της. Ο Ντην, ενώ εξομολογείτε στον Κας ότι ο καλύτερος του φίλος τον πρόδωσε, βρίσκει και άλλους δαίμονες όπου τους σκοτώνει με το μαχαίρι της Ρούμπυ αλλά και την βοήθεια... ΤΗΣ ΜΕΓΚ!!! Οι δαίμονες του Κράουλη την κυνηγούν και ζητά βοήθεια από τον Ντην και του υπόσχεται ότι θα τον βοηθήσει και αυτή.


Ο Σαμ και ενώ βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, βοηθά την κοπελιά με τον αδερφό της. Καίει τον "δεσμό" μεταξύ τους και τον αναπαύει εν ειρήνη. Μετά από το κυνήγι αυτό, φαίνεται να είναι σε τραγική κατάσταση και οι γιατροί μιλάνε για διάφορες εγχειρήσεις για να τον σώσουν. Το νοσοκομείο είναι γεμάτο δαίμονες και ο Ντην δεν ξέρει τι να κάνει και πως να τους αντιμετωπίσει όλους αυτούς. 


Η Μεγκ λέει στον Κας ποιος πραγματικά είναι, και ο άγγελος μέσα του ξυπνάει. Διαλύει όλους τους δαίμονες με τον δικό του μαγικό, ξεχωριστό τρόπο και οι μνήμες του έρχονται όλες μία μία. Θυμάται πλέον τα πάντα!! Εν τω μεταξύ ο Σαμ οδηγείται στο χειρουργείο και ο Κας προσπαθεί να φύγει μακρυά από όλα αυτά.


Οι δαίμονες έχουν εισβάλλει στο νοσοκομείο και προφανώς θέλουν να εξοντώσουν τον Σαμ. Ο Κας φαίνεται μετανιωμένος για όλα, αλλά ρίχνει όλες τις ευθύνες πάνω του! Δεκάδες χιλιάδες θάνατοι έγιναν εξαιτίας του. Ο Ντην του δίνει πίσω την καπαρντίνα του. Την κράταγε εδώ και μήνες, την είχε εδώ και μήνες. Όσα αυτοκίνητα και να άλλαζε, ήθελε κοντά του τον καλύτερο του φίλο. Τον Κάστιελ!!!!!


Οι δαίμονες βασανίζουν πολύ τον Σαμ. ΟΜΩΣ : Ο ΚΑΣΤΙΕΛ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ!! Τον σώζει φορώντας πάλι την καπαρντίνα του! Προσπαθεί να τον σώσει και από την τρέλα, τον αγγίζει αλλά δεν τα καταφέρνει! Το τοίχος έχει πέσει ολοκληρωτικά και δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι'αυτό. Λέει στον Ντην ότι ο Σαμ θα πεθάνει.


Ο Κας επιστρέφει πιο ηρωικά από ποτέ!! Αποφασίζει να μεταβάλλει την όλη κατάσταση του Σαμ!!! Πλέον ο Σαμμυ είναι καλά και ο άγγελος είναι αυτός που έχει τις φρικτές μνήμες του! Βλέπει πλέον αυτός τον Lucifer!!!! Τα αδέρφια αποφασίζουν να τον αφήσουν στην ψυχιατρική κλινική καθώς κάθε δαίμονας τον κυνηγάει και ίσως να μην μπορούσαν να τον προστατέψουν. Η Μεγκ αποφασίζει όπως όλα δείχνουν να μπεί ως προσωπικό στο ψυχιατρείο για να προστατεύει τον Κάς!

Βαθμολογία επεισοδίου : 10/10!
Quote επεισοδίου : I remember you. I remember everything!
Ατάκα επεισοδίου : Darn!

125 σχόλια:

  1. teleio to episodeio!!!! pantws parathrhsa oti h meg psilopaxyne...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας το χα πει σε ενα σχολιο χτες οτι η φωτογραφια που ειχε ανεβασει ο misha στο twitter πριν κανα μηνα και τον εμφανιζει σαν ασθενη οπως τον σαμ μπορει να ειναι απο αυτο το επεισοδιο. Και να που ηταν απο τις τελευταιες σκηνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oxi psilo...parapaxune...........teleio epeisodio..........!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ksenerwsa...arage ti 8a ginei twra me ton cas ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραίο επεισόδιο, αν και η όλη ιδέα του παίρνω τις μνήμες του Sam δεν μου άρεσε... Πολύ ότι να'ναι μου φάνηκε... Αυτή που παίζει τη Meg, πως έγινε έτσι...?  

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαζί με το 1ο πιστεύω τα καλύτερα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι ρε γαμώτο έκανε και μάγουλα χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βασικά ήταν κάτι που δεν περιμέναμε με τίποτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. alla uparxei ena prama p isws dn to skfthkan o kas dn ginete na pe8anei afou einai aggelos opote ti ginete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ σωστός! Το σκέφτηκα και εγώ προς τέλος του επεισοδίου. Αν και νομίζω όλοι ξέρουν ότι από κάτι τέτοιο δεν μπορεί να πεθάνει ο Κας. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια. Ίδωμεν....

    Θα βασανιστεί πολύ όμως αυτό είναι το μόνο βέβαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. an kai den to xw dei akoma mphka sto peirasmo na to diavasw.fainetai kataplhktiko epeisodio an kai se auto nomizw voh8hse POLY h epistrofh tou kas.as doume pws 8a e3elixtei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ου καλά άμα το δεις θα πωρωθείς περισσότερο ;)

    Όλα τα λεφτά ο Κας, μας είχε λείψει πάρα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. makran apo ta kalitera episode!! aksize kai me to parapanw i anamoni :)))) ola ta lefta o kas (epitelous gt mas eixe leipsei!!) an kai stenaxwrithika ligo pou emeine sto psixiatreio.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. παιδια συγκλονιστικο επεισοδιο...ανατριχιασα στη σκηνη που ο κας τα θυμαται ολα και δειχνει σκηνες απο τα παλια.....απλα τελειο.........εγινε και η ανατροπη στο τελος....αναμενουμε τη συνεχεια.,....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τέλειο τέλειο τέλειο επεισόδιοοοοοοοοοοο!!!!! Επίτελους επέστρεψε ο Κάς :)
    Αλλά,έχω απορία...Ακόμα και τώρα που έμεινε στην κλινική,θα τον ξαναδούμε?? Ή επέστρεψε μόνο για να διορθώσει το λάθος του??? 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16.  egw na rwthsw kati allo? h megk gt egine etsi??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. makran to kalitero episodio!! aksize i ipomoni..mono pou krima gia ton cas..ksenerwsa pou emeine sti thesi tou sam..tha basanistei ontws polu...ontws ayti i meg pws egine etsi?? tromaksa na tin anagnwrisw!!! opws kai na exei aksize tin ipomoni!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φοβερή σκηνή εκεί που θυμάται όντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θα τον ξαναδούμε ναι. Ένας Θεός ξέρει βέβαια πώς. Αλλά τα αδέρφια δεν γίνεται να τον αφήσουν έτσι σίγουρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πάλι καλά γιατί είχα ένα άγχος!!!!! Περιμένουμε πώς και πώς να τον ξαναδούμε και ελπίζουμε σε καλή κατάσταση!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προφανώς έφαγε λίγο παραπάνω η ηθοποιός χαχαχαχαχ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Egw palu pisteuw oti o Cass me kapoio tropo tha kseforto8ei ton lucifer...isws na ton balei se kanenan demona sthn meg as poume opws ton phre apo ton Sam

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πολύ καλή ιδέα! Αν και είχε τόσες τύψεις που δε ξέρω κατά πόσο πλέον έχει και την δύναμη για κάτι τέτοιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. apisteuto episodeio tora ksekinaei to kalo paides!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Entaksei isws to kalutero epeisodio tis season! Apla den exw logia giauto to episode, den exw sunelthei akoma...To mono pou exw na pw, an kai dn kserw kata poso tha to katalavete, einai oti eklaiga kath' oli ti diarkeia tou epeisodiou!:P Polla sunaisthimata, polla!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όντως είναι και κάτι που δεν αναφέραμε και καθόλου. Αρκετά συγκινητικό το επεισόδιο. Όλο. Με τον Σαμμυ και τον Λουσιφερ, τον Ντην να μην μπορεί να βρει βοήθεια και μετά από το πουθενά να βρίσκει τον Κας. Τον Κας να θυμάται και αυτός από το πουθενά, να ρίχνει ευθύνες στον εαυτό του και στο τέλος να γίνεται και ήρωας ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Για μένα το επεισόδιο ήταν το καλύτερο της σεζόν!!! Από την previously μέχρι και το τέλος (αν και θα προτιμούσα αντί για την Μεγκ στην τελευταία σκηνή να ήταν ένα Λεβιάθαν και να αγόραζε την κλινική). 
    Όπως έχω δηλώσει, το κομμάτι με τον Σαμ-Λουσιφερ ήταν το αγαπημένο μου στη σεζόν και εστίασε εκεί το επεισόδιο και μου άρεσε.... πολύ τρέλα μέσα στο κεφάλι του Σαμ, από το πιο απλό πράγμα που κάνει ο Λούσιφερ είναι λίγο τρομακτικό αν το σκεφτείτε από τη μεριά του Σάμ. 
    Την επιστροφή του Κας πιστεύω την χειρίστηκαν πολύ σωστά γιατί 1ον ήταν ο Κας και όχι ένας σωσίας, δίδυμος αδερφός ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο, 2ον θυμήθηκε ποιος είναι στο ίδιο επεισόδιο και δε μας κούρασαν ή έπαιξαν μαζί μας και να έχουμε αμφιβολίες για το τι είναι και 3ον έκλεισε ηρωικά ο χαρακτήρας του αλλά λογικά θα τον ξαναδούμε. Εντάξει κάποια πράγματα έγιναν λίγο γρήγορα και άλλα τα πέρασαν στο ντούκου, αλλά άμα γινόντουσαν πιο αργά και αναλυτικά ίσως γινόντουσαν βαρετά και χωρίς ουσία!
    Η ηθοποιός που κάνει τη Μεγκ δε μου άρεσε σε ερμηνεία... (βασικά νόμιζα ότι ήταν άλλη) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Με τον Σαμ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν. Ότι δηλαδή ας το δούμε από την σκοπιά του και μόνο τότε θα καταλάβουμε τι πραγματικά περνούσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. kala pos paxune etsi h meg na ths dwsw mia  kalh diaita pou exw ths kopelas na er8ei na strosh....aaaxxx mou eixe leipsh o kas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. χααχαχαχαχαχαχαχ... Respect!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ακριβώς, από το "καλημέρα βιετνάμ" και όλα τα τραγουδάκια, έως και τις στρακαστρούκες που πετούσε κάτω από το κρεβάτι του... (και αυτό με το μεγάφωνο που έκανε παράσιτα πρέπει να του τίναξε το κεφάλι), και έχουμε δει και άλλα πολλά σε προηγούμενα επεισόδια που φαίνονται πολύ απλά, αλλά και μόνο η ιδέα ότι τα λέει ο Σατανάς μέσα στο κεφάλι σου και παίζει μαζί σου είναι τρομακτικό! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Σωστός. Και πιστεύω στο συγκεκριμένο επεισόδιο μας έδειξαν πολύ πειστικά και τι περνάει ο Σαμμυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. bre mpas kai h meg einai kaspoura me ton kas kai giauto 8elei na poiash douleia sto trelokomeio...oti 8a uphrxe ergasiomanhs daimonas den to perimena.....na fantastw eimai h monh pou dakrise ti stigmh pou 8umi8ike o kas ta panta...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. χαχαχαχαχαχα... κοιτα αυτην την κυνηγανε ολοι οι δαιμονες οποτε την συμφερει τωρα να μεινει με τον Κας και τους Winchesters.. Σε καμια περιπτωση δεν θα θελε να πεθανει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. η ηθοποιός που παίζει τη Meg παίρνει κορτιζόνες για τη μέση της γι'αυτό και πρήστηκε στα μάγουλα.
    όσο για το επεισόδιο ήταν το καλύτερο τηε σεζόν.Μπράβο στη Serra που άργησε αλλά έγραψε ένα καταπληκτικό επεισόδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Respect! Που τα ξερεις ολα διαολε; χαχαχαχαχαχα... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. χεχεχεχεχχεχ δεν με φωνάζουν άδικα supernatural freak ^_^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Paidia to x8esino,ta 2 prwta epeisodia kai to 10o epeisodio pisteuw oti einai makran ta kalutera!!egw pisteuw oti o Cas tha epanel8ei gia na voh8hsei me tous leviathan..isws h megk suneisferei se auto wste na kataferei o Kraouli na skotwsei ton Roman..apekthse pali endiaferon h upo8esh!!elpizw kai ta alla epeisodia na einai to idio kala!!genika h season mexri twra einai kalh,mporei na kourazei merikes fores alla einai sxetika kalh!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39.  Για μένα το επεισόδιο ήταν το καλύτερο της σεζόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πιστεύω τα εναπομείναντα επεισόδια θα είναι επικά. Κας, Lucifer, Leviathans, Sam, Dean, Meg, το φάντασμα(λογικά Μπομπυ). Τι άλλο θέλουμε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. mazi me to 10o epeisodio pou pe8ainei o Bobby!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. nai alla san 3eroloukomo ton koitaze thn ora pou ton eide mallon 8umi8ike to filaki pou ths eixe dosh ston 6 kuklo kai ths arese ths filhs..... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. xaxaxaxaxaxa.. εν τω μεταξυ το επεισοδιο αυτο το εδειξε το ΣΤΑΡ. και παντα οταν τους εβλεπα θυμομουν αυτη τη σκηνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ma htan kai polu  brutal ekei o cass kai den tou to eixa emeina kokalo otan to eida....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45.  swsta!!3exasa na anaferw to fantasma tou Bobby!!arkei ta epomena na exoun mia sunexeia ths plokhs h estw kati poly kalo kai na mhn einai teleiws akura :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46.  nai to eixa aneferei!!eixa pei sthn arxh ta 2 prwta epeisodia kai to 10o!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. paidia xerei kaneis an tha vgei kai season 8?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Aκόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο αλλά λογικά θα έχουμε και 8η σεζόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ε ναι χαχαχα.. ο pizzaman εφταιγε χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. am auto perimenoume kai emeis pos kai pos to na poun to nai gt an den to poun  8a ginw egw to doxeio tou filou eosforou kai 8a tous pareis kai tous shkosh.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. αχαχαχαχαχαχαχαχ.. Μετά από τέτοια επεισοδιάρα αξίζει μια 8η σεζόν γαμώτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52.  apla na exoun na asxolh8oun me kati kalo!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. makran to kalitero episodeio ths season, alla exw ena paraponaki. den ebale poukamiso kai grabata o magkas. mon kamparntina klain. xD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. teleio episodeio!!!!! o cas foveros kai mas eixe leiyei poluuuu....eidika ekei pou 8umh8hke kai phre tis mnhmes tou sam htan polu suginhtikes skhnes!!!pantws meta apo osa exei kanei gia ta agoria kai tis fores pou exei 8usiastei gia autous den perimena na ton parathsoun etsi sto idrhma akoma kai an den mporousan na kanoun kat gia na ton vohuhsoun..to epomeno episodeio mou fenetai autoteles ara mallon den 8a doume cas ektos kai an ton dei3ei sto telos!! Anamenoumeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Cas is back!τέλειο επισόδειο!αλλα γιατί πήρε τις αναμνήσεις του Sam και έγινε έτσι?αλλά οκ προτιμώ να μην τις έχει ο Sam

    και είναι γεγονός ο Bobby είναι το φάντασμα!
    ποιος άλλος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. nai nai autos o kakos an8rwpos eftaige alla kai ton cass den ton xalase omos.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Σ'αγαπαμε Κας!!το επισοδειο ηταν τελειοο :)) ο Ντιν τι γλυκααας τ εδωσε το παλτο .... η οτι ειναι αυτο π φοραει ο Κας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ola auta! Ola osa eipes Oresti! Kai s'auto to shmeio thelw na pw ena megalo bravo stin Sera gt polla exei akousei k auti, alla nomizw apedeikse oti kserei kai mporei na grafei kala epeisodia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. den einai megalh alitheia oti molis o cas eipe pws den uparxei pia tpt gia na epidior8osei apo to teixos tou sam oloi mas skeutikame"""o death""""

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Συμφωνώ. Πρέπει να βγάλουμε το καπέλο στην σέρα για ένα πολύ μεγάλο επεισόδιο. Όπως ήταν και το 10ο που έγραψε ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. nai den mporei na dior8wsei thn zhmia o death??!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Αψογα μοιρασμενο αναμεσα στον Sam και τον Dean με τον Cas...
    Τολμω να πω επισης οτι αυτος ο Lucifer που βλεπουμε τωρα μου αρεσει πιο πολυ απο αυτον του 5ου κυκλου!Οι μονολογοι του,μαζι με τις αντιδρασεις του Sam ειναι απο τις πιο ωραιες στιγμες του επεισοδιου,αλλα και του κυκλου μεχρι τωρα.

    Οπως και τα περισσοτερα χρονια,τα επεισοδια αρχιζουν και αποκτουν ρυθμο οσο πλησιαζουμε στο τελος.Η ανατροπη με τον Cas ανοιγει απιστευτες προοπτικες..Περα απο τη συναναστροφη του με τον Lucifer που θα ειναι ολα τα λεφτα,μπορει να εμφανιστουν και αλλα "φαντασματα".O Balthazar για παραδειγμα(ποιον να παρακαλεσουμε για να συμβει).Ο θανατος του ειναι ενα απο τα κυρια γεγονοτα για τα οποια ο Cas θα αισθανεται τρομερες τυψεις.
    Κι επειτα μενει να δουμε και πως θα τον επηρεασει σωματικα..Τα προβληματα του Sam προερχοντουσαν κυριως απο την ελλειψη υπνου και φαγητου.Αναρωτιεμαι πως θα επηρεαστει ο Cas που δεν εχει αυτες τις αναγκες.Απο την αλλη βεβαια,ειναι πολυ πιο επικινδυνος απο τον Sam.Αν τα χασει τελειως,μπορει να προκαλεσει τεραστιες καταστροφες με τις δυναμεις του..

    Τρομερο το επεισοδιο,απ'τα καλυτερα του κυκλου και ισως και της σειρας γενικοτερα!Τωρα αρχιζει το πανηγυρι..Αργα ή γρηγορα(κι επειδη μιλαμε για το Supernatural μαλλον γρηγορα),ο Crowley και οι/τα(δε ξερω) Leviathans θα ανακαλυψουν οτι ο Cas ειναι ζωντανος και τοτε να δουμε τι θα γινει!Επισης πιστευω πως ο Cas θα εχει ενα ρολο να παιξει οσο αφορα τους Leviathan..Θεωρω οτι ειναι πολυ δυσκολο να τους σκοτωσουν ολους,γι'αυτο μαλον θα προσπαθησουν να τους στειλουν πισω.Ισως o Cas ειναι ο μονος που μπορει να ξανανοιξει την πυλη,μιας που ειναι αυτος που την ανοιξε και την πρωτη φορα!Κατι τετοιο περιμενω..
    : )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Tromero To episodio...Spastika Ligo pou pige poluuu grhgora apo to Oti "Den Thumotan Tipota" o Cass sto "Ta Thumate ola" alla Toulaxiston Den mas kourasan etsi...

    YG: gia Funny Quote 8a elega kalitera to

    Cass: "I don't remember how."

    Dean: "It's in there..I'm sure it's like riding a bike."

    Cass: "I don't know how to do that either."

    YG2:Gia Osous psaxnoun anarwtiounte pio einai to tragoudi pou epaixe otan O Cass arxise na thumate einai to Turn Into Earth apo The Yardbirds

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Αν θυμάμαι καλά ο Θάνατος ήταν αυτός που έφτιαξε το τείχος του Σαμ, οπότε λέτε να υπάρξει μια ακόμη συνάντηση μαζί του? Κ αν γινόταν κάτι τέτοιο ποιο θα ήταν το τίμημα; παιδιά ήταν υπέροχο επεισόδιο, απλά ΤΕΛΕΙΟ. τον λυπήθηκα τον Κας αλλά τουλάχιστον έδειξε τον ηρωισμό που έπρεπε και ανέλαβε τις συνέπειες των λαθών του, οπότε μπράβο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Φέρτε μου Τζον να τρελαθώ ακόμη περισσότερο και από το Λοστ!! χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Καθόλου χαχαχαχαχα.. Αφού είδε και τσόντα ο Κας τι άλλο θέλει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Εγω να πω την αλήθεια δεν περίμενα καν να βάλει την καπαρντίνα. Ειδικά όταν την έβαλε ανατρίχιασα απλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Πιστεύω όπως είπα και σε προηγούμενο σχόλιο, το έκαναν για να τον προστατεύσουν γιατί σίγουρα τον κυνηγάνε όλοι ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ε κατά 99% ο Μπόμπυ είναι δε γίνεται αλλιώς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Συγκινητικότατη στιγμή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Για να σου πω την αλήθεια ούτε καν το σκέφτηκα για τον Death. Ούτε καν όμως.. Αλλά ίσως είχε φτάσει σε σημείο που ούτε ο Death μπορούσε να κάνει κάτι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Δύσκολο να ξαναδούμε Μπάλταζαρ αν και μου άρεσε πάρα πολύ και ως ηθοποιός και ως χαρακτήρας. Λογικά ο Κας δεν μπορεί να πεθάνει από κάτι τέτοιο αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

    Δύσκολο να τους ξαναστείλουν πίσω γιατί πρέπει να υπάρχει έκλειψη σελήνης, πράγμα που συμβαίνει αρκετά σπάνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Φοβερή ατάκα και αυτή! Βασικά δεν ήξερα και τι να πρωτοβάλω χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Για τον Balthazar εννοω να τον δουμε στο μυαλο του Cas,ως παραισθηση...Πολυ θα μου αρεσε!Χλωμο βεβαια,εχεις δικιο.

    Αυτο για την εκλειψη το ειχα ξεχασει.Μου φαινεται ομως δυσκολο να ξεκανουν τους Leviathan εναν εναν οποτε περιμενω μια πιο..μαζικη λυση.Δε ξερω..Ισως αποκαλυφθει πως εαν σκοτωσουν τον Dick πεθαινουν ολοι.Ποιος ξερει?!Ειμαι πολυ περιεργη παντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Μμμμ καλή ιδέα αλλά χλωμό. Μάλλον μόνο τον Lucifer θα βλέπω ο κακομοίρης..


    Ίσως σκοτώσουν τον Ντικ και μετά είναι περιπλανώμενοι σαν τους δαίμονες. Και απλά μετά το κυνήγι συνεχίζεται ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76.  alispra paidia eimai kainourgios sthn parea sas  k thelw na dwsw polla sugxarithria se olh thn omada k ston kosmo tou supernatural!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. μια μικρή τρυπούλα στο σενάριο.
    οι άγγελοι δεν έχουν ψυχή, οπότε το copy paste του τοίχου του Sam στον Castiel δεν στέκει και 100%.λεπτομέρεια βέβαια..

    μιας και ο Castiel μπορεί να μεταφέρει την τρέλα ας του πούμε του Sam, γιατί να μην την μεταφέρει στη Meg μιας και είναι και αυτή στο τρελοκομείο;έτσι και θα ξεφορτοθούμε τον τοίχο του Sam μια και καλή και θα έχουμε τον Castiel πίσω.

    θυμίζω ότι ο Castiel θα εμφανιστεί σύνολο σε 3 επεισόδια μέχρι στιγμής και κατά 99% θα είναι στο φινάλε.δεν θα είναι συνεχόμενα τα επεισόδια στα οποία θα δούμε τον  Castiel αλλά σίγουρα θα είναι από τα δυνατότερα της σεζόν.


    επίσης ο Castiel δεν ξέρει ότι ο Bobby πέθανε...πως θα αντιδράσει άραγε όταν το μάθει;θα βοηθήσει τα αδέρφια με το θέμα του φαντάσματος;θα μπορέσει να ξέρει αν είναι όντως ο Bobby;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Καλησπέρα φίλε μου και καλωσόρισες στην παρέα μας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ωωωω ναι ρε συ το είχα ξεχάσει εντελώς ότι δεν ξέρει για τον Μπόμπυ. Το θέμα είναι αν μπορεί καθόλου να συνέλθει αυτή την στιγμή και αν βλέπει συνέχεια τον Lucifer ή όχι.

    Αλλά ανησυχώ και για το δοχείο του προσωπικά. Θα αντέξει το σώμα τόσα πολλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. οι άγγελοι έχουν τη δυνατότητα να θεραπεύουν το σώμα στο οποίο βρίσκονται σε αντίθεση με τους δαίμονες που το καταστρέφουν και δεν τους νοιάζει κιόλας.

    το σώμα μια χαρά θα είναι, απλά ο Castiel τον φοβάται περισσότερο τον Lucifer, και ο λόγος που κάθισε στο τρελοκομείο είναι σαν αυτοαποκαλούμενη τιμωρία για ότι έχει κάνει. αν θέλει μπορεί να μεταφέρει τον Lucifer αλλού, και μακάρι να τον βάλει στη Meg για να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία. όσο και αν θα μου λείψει ο Lucifer, δεν τραβάει άλλο η ιστορία με τον τοίχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ναι αλλά έχει δυνάμεις για κάτι τέτοιο ο Κας; Δηλαδή αποτρελάθηκε τελείως ή ξέρει τι του γίνεται; Έχει την δυνατότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. πιστεύω πως ναι.όπως τον πήρε από τον Sam, μπορεί να τον μεταφέρει σε κάποιον άλλον.ποιος καλύτερος από δαίμονα;
    είναι full άγγελος πλέον, οπότε γιατί όχι;
    ακόμα και ο Sam όταν τρελαινόταν εντελώς, σκεφτόταν λογικά και βοήθησε να σκοτωθεί το φάντασμα του αδερφού της κοπέλας. ένας άγγελος είναι πολύ δυνατότερος από τον άνθρωπο οπότε μπορεί να γίνει..

    μάλλος το σκέφτομαι πάρα πολύ και δεν είναι ώρα για τέτοιες κουβέντες, 01:20 το ξημέρωμα ^_^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Βασικά το σκέφτεσαι πολύ λογικά. Δηλαδή νταξει γιατί να μην βάλει την τρέλα αλλού; Αλλά αλλού είναι το θέμα πιστεύω. Δεν είναι πολύ φτηνό όλο αυτό αν το κάνουν στο σενάριο; Δηλαδή γιατί δεν το καναν από την 6η σεζόν να τελειώνουμε;Οι καλύτερες συζητήσεις γίνονται νύχτα χαχαχαχαχαχα.. ειδικά για SPN :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. άμα το κάνανε στην 6η τι θα μας δείχνανε στης 7η; δεν κολλούσε τότε.ενώ τώρα, είναι ένας καλός τρόπος να τελειώσουμε με αυτό το κεφάλαιο.ειδικά αν σκεφτείς ότι θέλουν τον Misha και στην 8η (αν θα υπάρξει,που 99% είναι σιγουράκι)
    άσε που, τώρα κατάλαβε ότι μπορεί να το κάνει.δεν το ήξερε στην 6η ή απλά δεν το σκέφτηκε.άσε που πιστεύω ο μοναδικός που μπορεί ίσως να ξαναφτιάξει τον τοίχο είναι ο Death. Δεν θυμάμαι αν είχε πει κάτι διαφορετικό όταν του έβαλε πίσω τη  ψυχή, δηλαδή αν σπάσει ο τοίχος δεν κολλάει με τπτ μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ♔Amalia Fameliari♔ E ναι απλά νταξει σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί δεν το κανε όμως από τότε ο Κας. Ίσως βέβαια τότε να τον σύμφερε ο άψυχος Σαμ ή να μην είχε χρόνο για τέτοια. Και μόλις έβγαλε τους Λεβιάθαν δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα. Αλλά αν είναι να χουμε πρωταγωνιστή Κας στην 8η, δεν έχω κανένα πρόβλημα ας κάνουν ότι θέλουν χαχαχαχαχαχα..

    Θα ξαναδούμε Death πάντως δεν παίζει όχι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. τότε είχε συμφέρον και όπως λες δεν πρόλαβε μετά τους Leviathan.
    τελικά την καμπαρντίνα την πήρε πίσω ο  Dean ή έμεινε στο τρελοκομείο;εάν την πήρε, ας την πλύνει λίγο, μην την ξαναφορέσει ο Castiel με τα αίματα.
    έχω μεγάλη περιέργεια πάντως να δω πως θα χειριστούν το θέμα του  Castiel και θέλω να δω συζήτηση μεταξύ Sam&Dean γιατί σίγουρα το θέμα της επιστροφής δεν μπορεί να περάσει στο ντούκου, όπως η εξαφάνιση του Frank.κάτι που λογικό ήταν να περάσει σε δεύτερη μοίρα όταν ο  Sam είναι στο νοσοκομείο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1dp9aBW0P1qi0t5fo6_250.gif


    το ύφος του Dean..σαν να λέει: μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Ακριβώς το ίδιο σκεφτόμουν με την καπαρντίνα χαχαχαχα.. Θέλω να τον ξαναδώ όπως παλιά. Λογικά θα την πήρε ο Ντην ή θα την κράτησαν στο νοσοκομείο. Πάντως δε νομίζω να χαθεί..

    Λογικά το επόμενο επεισόδιο είναι αυτοτελές απ'ότι είδα αλλά δε γίνεται να μην δείξει συζητήσεις για Κας ή Φρανκ. Όλο και κάτι θα πουν. Και ίσως τελευταίο 10λεπτο να γίνει κάτι συγκλονιστικό (Μπόμπυ ή Λεβιάθαν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. αααααχαχαχαχαχαχαχαχαχ λιωνω!!!!!!!!!!χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. δεν έχω καμία ελπίδα για το επόμενο επεισόδιο. ξεκάρφωτο μου φαίνεται. λογικό μετά το βαρύ επεισόδιο που είδαμε, οπότε κάτι σαν ευχάριστο διάλειμμα το βλέπω. όταν επιστρέψουμε με καινούρια επεισόδια πιστεύω θα έχουμε σοβαρή εξέλιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. E ναι.. Βασικά και το 16ο αυτοτελές μου φαινόταν αλλά την πατήσαμε χαχα.. Θα μου πεις βέβαια τότε δεν είχαμε καμία εξέλιξη. Τεσπα.

    Για το 19 γαμωτο που κοιταξα δεν εχουμε μαθει τιποτα ιδιαιτερο. Ούτε καν περίληψη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. θα βγει σύντομα. αν όχι μέσα στη βδομάδα τότε σίγουρα την επόμενη. μας έχουν κακομάθει με τα spoiler τελευταία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ε ναι γαμωτο για το 17 τα ξεραμε σχεδον ολα..

    Ουτως ή αλλως μετά το πασχα ειναι το 19 οποτε μεχρι τοτε εχουμε μπολικα να μαθουμε.. Ποιος τους ακουει χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου το τέλος με την κλινική που μένει ο Κας. Με ποια λογική γίνεται αυτό; Πόσο μπορεί να τον βοηθήσει δηλαδή; Άσε που είναι άγγελος, έχει τεράστιες δυνάμεις και πολλές φορές δεν έχει συναίσθησή τους. Δεν είναι λογικό να τον αφήσουν σε ένα ψυχιατρείο.
    Δεν ξέρω αν και πως θα ξαναπαίξει ο Κας, αλλά το τέλος αυτό μου φάνηκε λίγο πρόχερο, σαν να θέλανε να ξεμπερδεύουνε μαζί του (και οι σεναριογράφοι και τα αδέρφια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. δεν με νοιάζει τι τηλεθέαση έκανε, εμένα μου άρεσε ! όχι απλά μου άρεσε, για εμένα ήταν το καλύτερο της Σεζόν. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ να αφήσουν τον Κας αβοήθητο ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ αν το κάνουν για εμένα θα είναι ότι ποιο ξενεροτικό απο όλες της σεζον. ρε πούστη μου για είναι σαν αδέρφια δεν γίνετε να τον αφήσουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Το καλύτερο επεισόδιο που έχω δει από την 7η σεζόν, μου άρεσε που επέστρεψαν τον Κας με δυναμικό τρόπο, και ελπίζω το ότι είναι κλεισμένος στο ψυχιατρείο να μην σημαίνει ότι τελείωσε ο ρόλος του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. pragmatika se auto to epeisodio edeiksan o jared kai o mark kuriws..to poso ithopoiares einai...!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Όντως τι τρομερός ο Jared!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. more nai alla o cas sthn katastash tou dn nomizw na borei na kanei polla gia ti meg an theli.fovero to episodio pantws 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. vasika o death eixe pei : ''one wall per customer''  opote logika kai na h8ele mallon dn tha borouse na kanei kati an kai tha itan oreo na boithouse

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Σωστος ναι. Αλλα ειναι και το θεμα οτι αν γινει κατι, τα αδερφια δεν θα αφησουν ετσι τον Κας. Οποτε θα προστατευσουν και την Μεγκ. και απο κει που να περιπλανιεται μονη της, καλυτερα μαζι με τον Κας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Ε προφανως ομως αυτο το ειπε για να το παιξει και λιγο μαγκας χαχαχαχαχα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Sawyer_LaFleur
    Ο Μοναδικός που μπορεί να κάνει καλά τον Κας είναι ο Θεούλης, και παρόλο που έκανε τόσα κακά ο Κας έδειξε για άλλη μια φορά πόσο μεγαλόψυχος είναι, με τον να τον επαναφέρει συνεχώς και παρόλο πουν τον έχει επανειλημενα αμφησβητήσει ο Ντην πάντα βοηθάει αθέατα τα παιδιά, μακάρι να τον δούμε σύντομα.Η υπεύθυνη του σόου Σέρα Γκάμπλ παρόλο που την κατακρίνουν σχεδόν όλοι, ακόμα και εγώ στην αρχή αποδεικνύει ότι κάθε άλλο παρά άσχετη είναι, αν σκεφτεί κανείς τι επεισόδεια έχει γράψει όπως το χτεσινό και το deaths door και κάθε άλλο παρα προχειρότητα είναι το το όλο θέμα με το μπουκάλι. Αρχίζω να  πιστεύω σιγά σιγά ότι τα Λεβιάθαν φέτος και πέρσι το καθαρτήριο, οι ψυχές και τα αρχηγικά τέρατα είναι απλά ένα μικρό μέρος  αυτού που ετοιμάζει να μας δείξει στη συνέχεια  και όλα τείνουν πως δεν υστερει απο φαντασία και ευρηματικότητα απο τον Έρικ Κρίπκε.Είναι και λιγάκι μουρλέγκο (με την καλη έννοια πάντα) όπως και οι υπόλοιποι παραγωγοι της σειράς αλλιώς δεν εξηγείται οι απίστευτες ατάκες όπως  το μου είπε να σκάσω,το να τραγουδα 50 φορές το stairway to heaven ο Εωσφόρος, και τα απιστευτα χτεσινά με το μεγάφωνο και τα δυναμιτάκια.Απίστευτα βασανιστήρια στον κακομοίρη Σαμ και επειδή απο τη αρχή βλέπουμε τον Εωσφόρο σε σόλο καριέρα στα βασανιστήρια και στο κλουβί υπάρχουν 2 αρχάγγελοι τρέμω με την ιδέα το τι θα τραβήξει ο Κας.
    Υπάρχουν άπειρες θεωρείες για τη συνέχεια και μάλιστα αρκετά τρομαχτκες όπως:
    1. Ο Ντήκ ίσως να μην ενεργεί μόνος και να συνεργάζεται με κάποιον δυνατό όσο είναι ο Θεός και παρόλο που είναι αρκετά συμπαθής χαρακτήρας σχεδον σέ όλους μας έχει κίνητρα να κρύβεται πίσω απο όλα απο την αρχή.Αυτή είναι η καλύτερη θεωρεία και για να κλείσει επικά η σειρά γιατι στη τελική ποιός είναι δυνατότερος κακός ακόμα και  απο τον Διάβολο; ο Θάνατος.Μια μονομαχία Θεού Διάβολου θα ήταν επική.2. Το ότι ο Κας πήρε τη θέση του Σαμ και η Μέγκ είναι στο νοσοκομείο μαζί του, ισως μας οδηγησει στην συνέχεια να ελευθερώσει ο Κας απο το κλουβί τον Εωσφόρο και τον Μιχαήλ.Αν συνεργαστούν ο Μιχαήλ και ο Σατανάς τότε θα δούμε απίστευτα πράγματα να συμβαίνουν.3. Τα Λεβιάθαν θα φέρουν το τέλος του κόσμου.Τότε θαα εμφανιστεί ο Θεός στον Ντήν και του πει πως η αποκάλυψη είναι μη αναστρέψιμη, ότι και να κάνουν όποιες λεπτομέρεις προσθέσουν ή αφαιρέσουν  το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο ή και χειρότερο, θα πρεπει να πει ο Σαμ ναι στον Διάβολο και ο Ντην ναι στον Μιχαήλ και πρέπει να δοθεί η μεγάλη μάχη.Δεν το ήξερα πως η Ρέητσελ Μάινερ πέρνει κορτιζόνες, εξίσου και τα φουσκωμένα μάγουλα.Πρέπει το κνάλι να του αλλάξει μέρα όπως Τετάρτη ή Πέμπτη γι' αυτό και τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Τι να πω.. Respect για το σχόλιο.. Για μια ακόμη φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Πιστεύω πως η Μεγκ πήρε την δουλειά στο ψυχιατρείο για να εκμεταλλευτεί και όχι να προστατεύσει τον Κας... Διάβασα πως ένα φάντασμα οδήγησε τον Ντην στον Κας, αλλά δεν το κατάλαβα ότι ήταν φάντασμα ο τυπάς που τον πήρε τηλέφωνο, μακάρι να είναι έτσι και να είναι ο Μπόμπι... Αλήθεια που έχει χαθεί ο Κρόουλι; Αναμένεται επίσης, όπως και να μεγαλώσει η κόντρα με τους Λεβάθιανς... Τουρλουμπούκι γίνεται η κατάσταση, και ελπίζω να μην έχει τέλος φέτος, να συνεχιστεί και σε όγδοη σεζόν, χωρίς την απώλεια κανενός από τους παραπάνω που ανέφερα! Μακάρι να συμμετέχουν μάλιστα και οι Άγγελοι, όπως ο Λούσιφερ! Θα γινόταν χαμός! Έπρεπε να γράφω και γω κανένα επεισόδιο! (πλακίτσα :P )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. για ενα πραγμα χαιρομαι που πηρε ο Κας τον Λουσιφερ!θα πεθανουμε στο γελιο!!!τον λατρεψα!!!δωστε λουσιφερ στο λαο!η μεγκ τι δουλεια ειχε να δουλεψει στο νοσοκομειο?για να ειναι καποιος με τον Κας?για δικη της ασφαλεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. paidia molis eida sto imdb oti sto epomeno (18) me ton garth ,  pezi kai o kas.... kai den einai sto 19-20 ....gia to 21-22-23 den grafei akoma pioi 8a peksoun...opote perimenoume...gia na doume ti 8a doume!!!Anipomonw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Η σειρά πλέον αποκτά μια ροή πάνω στο σημείο που είχαμε αρχίσει και βαριόμασταν..... Περιμένω να δώ εξελίξεις με Λεβίαθανς, τον Κας και εννοείται το ερωτηματικό που άφησε ο Μπόμπι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. paidia sugklonistiko epeisodio(mazi me tin emfanisi tou Bobby sto 18)!!! eidika ekei pou o cas thumithike ta panta kai edeixne kai skines to pws sugkinithika de legetai.. Episis dakrusa otan eida oti o Dean eixe panta mazi tou tin kamparntina(e3 arxis fainotan oti an kai neuriasmenos mazi tou, den ithele na ton xasei)..

    to oti epestrepsan sxedon mazi sti seira o cas kai o bobby dn sas leei kati? ektos oti epitelous mas ekanan to xatiri... ki ante pes o cas exei mia mania na gurizei sunexeia(an itan anthrwpos tha itan sigoura enas winchester!), alla sto epomeno epeisodio na vlepoume kai ton bobby... isws na exn zoumi ta epomena 5 epeisodia, isws omws n upar3ei 8os kuklos...

    egw lew oti prepei na gurisei sti zwi o bobby kai na ginei kala o cas!!! Den einai to idio xwris autous.. O Bobby mono mia fora exei anastithei!!! O cas exei anastithei toulaxiston 3 fores mexri twra kai gia ta agoria asto! exoun paei stin kolasi, sto klouvi tou lucifer, ston paradeiso, o gabriel exei skotwsei toses fores ton Dean me ti farsa tou(kai pethane kai alli mia fora otan teleiwse i farsa)... mexri kai tn crowley nomizame pethameno k gurise(an gurisei k i lilith e tote ti na pw!)..!!! kai opws egrapsa s ena allo sxolio... o cas na perasei tin trela tou sti meg pou upiretouse kai ton lucifer!xaxaxaTha sumfwnisw me kapoious pio panw, de nomizw oti enas aggelos mporei na pethanei etsi..mallon tin ekanan auti tin kinisi gia na mas deiksoun oti o cas zei, apla ton vazoume ligo stin akri kai tha gurisei pali me entupwsiako tropo(gia na swthei kai o kapseros o sam pou konteue n pethanei)..Ontws an to evlepes ap tin pleura tou sam itan tragiko, alla egw gelousa otn evlepa tn lucifer, itan o pio akuros etsi pou petagotan, tragoudouse(o ithopoios, pantws, exei kali fwni pisteuw tha einai oti prepei gia musical!) kai anave strakastroukes!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. xaxaxaxa ti skini tin eixa dei sto internet prin dw to epeisodio k emeina otan eida etsi brutal ton cas!!! dn tou to eixa!!! alla nai, o pizzaman eftaige g ola!!!xaxaxaxaxa

    tsonta prolave n dei(kai ti asteia skini itn ekeini), alla sto filaki exei meinei mono..dn thumaste p o dean tn pige se -goux goux- epeidi den eixe kanei pote sex alla ekeinos papala?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. xaxaxa tha sumfwnisw edw...oute egw to perimena..ap tin alli o misha eixe asteieuomenos se sunenteu3i oti i sxesi tou me tin kamparntina einai kt parapanw apo filiki....xaxaxaxaxa


    http://youtu.be/3Ey6xhfAuOs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. vevaia auto to eipe enw tou eixan kanei kai to ksorki pou itan desmios tous...e den nomizw xwris to ksorki na ton epiane i kalosuni kai na ekane ena akomi teixos... an kai ap oti fainetai ton paei ton dean...einai alani o death!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. τα πες ολα νομιζω απλα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. xaxaxaxaxaxa kala o cas petaei kati tetoia me to vlemma to vethu, tis kotas....xaxaxaxaxaxaxa den uparxei to atomo!!! kai sto nip/tuck pali eipe oti den exei tileorasi me auto to ufos...xaxa :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. re paidia o toixos itan gia na prostateusei ton sam ap to na thumithei...ap ti stigmi pou o toixos gkremistike emeinan mono oi anamniseis twn vasanistiriwn pou eferan ton sam pio konta stin trela.. e otan edwse simasia stin paraisthisi oi profulakseis tou gkremistikan olosxerws kai i trela eixe kanei katalipsi sto kefali tou!!!!
    auto pou ekane o cas itan na metaferei tis paraisthiseis ston eauto tou, an kai opws exoume pei oloi tha eprepe na tis futepsei sti meg na teleiwnoume!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή