Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΜΑΛΙΑ!!!!!!!!!


Η 2η διαχειρίστρια του Blog, Αμαλία, έχει σήμερα τα γενέθλια της! Χρόνια σου πολλά, με υγεία, ευτυχία, πάντα χαρές! Να τα 100στήσεις και να είσαι πάντα γερή και δυνατή! Ευτυχισμένη και όλα καλά να σου έρθουν. Τα όνειρα σου να γίνουν πραγματικότητα!!!

Υ.Γ.  : Η συνεργασία μου μαζί της εδώ στο blog είναι κάτι παραπάνω από άψογη και χαίρομαι που χάρις στην Αμαλία είμαστε από το Blog παγκοσμίως με πολύ γρήγορη ενημέρωση για την σειρά. Ευχαριστώ για όλα λοιπόν και εύχομαι και του χρόνου να είμαστε εδώ μαζί για την 8η σεζόν!

10 σχόλια:

  1. Χίλια ευχαριστώ!!!!τι ωραία έκπληξη είναι αυτή!!με τη σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ορέστη για την ευκαιρία ότι μου έδωσε και όλους εσάς που είσαστε μαζί μας κ μας στηρίζετε!.supernatural family!κ την 8η σεζόν πάλι όλοι εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρονια σου πολλά!!!!  Οι πληροφορίες και οι παρεμβάσεις σου στο blog πάντα πολύτιμες! ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

    Να είσαι καλά και πορωμένη με ότι κάνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. XRONIA SOU POLLA AMALIA!!!!NA TA EKATOSTISEIS KAI NA PRAGMATOPHITHOYN OLA SOU TA ONEIRA!!!!EYXOMAI NA EIMASTE OLOI KAI PALI EDO KAI GIA 8 SEASON!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια σου Πολλά Αμαλία! Ότι ποθείς να γίνει δικό σου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια πολλά!:D οτι επιθυμείς δικο σου με υγεία,χαρα και πολυ Supernatural ;D 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. XRONIA POLLA AMALIA KAI OTI EPI8IMEIS ! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. xronia polla amaliaaaaaaaaa!! sunexiste na eiste toso dunath omada gia oles tis sezon p menoun;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή