Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο



1. Ο Sam θα είναι ξύπνιος για 4 συνεχόμενες μέρες και κάνει ότι μπορεί για να ξεφορτωθεί τον Lucifer αλλά δεν γίνεται τίποτα.

2. Η υπόσχεση του Crowley ότι οι δαίμονες θα τους αφήσουν ήσυχους δεν κράτησε για πολύ μιας και θα τους ξαναδούμε και θα είναι και έξτρα θυμωμένοι. Ο Dean θα χρησιμοποιήσει το μαχαίρι της Ruby αρκετές φορές. Η Meg θα εμφανιστεί ως φίλος και πρόθυμη να βοηθήσει.

3. Ο Sam θα κάνει φίλο στο ψυχιατρείο, τη Meredith και θα προσπαθήσει να την βοηθήσει να ξεπεράσει την κατάθλιψή της.

4. Ο Castiel είναι παντρεμένος!!! Ονομάζεται Εμμανουήλ (σημαίνει "Ο Θεός είναι μαζί μας") και είναι παντρεμένος με τη Daphne. 

5. Το φιλικό φαντασματάκι συνεχίζει να είναι δίπλα στα αδέρφια.
Θα μάθουμε ότι ο Castiel όταν βγήκε από τη λίμνη είχε αμνησία.Δεν θυμόταν ποιος ήταν,ούτε ότι ήταν άγγελος αλλά ούτε και τον Jimmy Novak (στο σώμα του οποίου είναι ο Castiel).Τον βρίσκει η Daphne, η οποία τον βοηθάει και στη συνέχεια παντρεύονται. Θεραπεύει τους άρρωστους και τους τρελούς από το σπίτι τους.
Θα δούμε τον Dean και τον Castiel να μιλάνε, σε μια προσπάθεια να λύσουν όποιες διαφορές είχαν στο παρελθόν γιατί παρόλο που ο Dean αισθάνεται ότι ο Castiel τους πρόδωσε, πιστεύει ακόμα σε αυτόν.


9 σχόλια:

  1. προβλεπετε φοβερο επεισοδειο!!!!!επιτελους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλάκα κάνετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και πανρεμένος?...Και αφού επέζησε δεν τον αναζήτησαν οι υπόλοιποι άγγελοι???.....Θα είναι από τα καλύτερα επεισόδια της σεζόν.... <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μετά τον εμφύλιο της 6ης σεζόν, δεν νομίζω να τους έλειψε κιόλας ο Castiel.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kala milame auto to episodio tha einai toso TELEIO!!!!!DIladi iparxoun toses polles ekseliksis pou mou fenete apisteuta fantastiko.....Den mporo na perimeno gia na to do.
    Kai eidika blepoume kai tin Meg pou oute mou eixe perasei apo to mialo,ton Cas me amnesia kai ........ ASTA NA PANE........!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πριν πολλες μερες ειχατε βαλει μια φωτογραφια στη σελιδα στο Facebook που ειχε ανεβασει ο misha στο twitter και τον εδειχνε ντυμμενο στα ασπρα και καθοταν σ ενα κρεβατι νοσοκομειου... Μηπως ειναι απο το σημερινο επεισοδιο και τον δουμε και αυτον σαν ασθενη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σωστός και το είχα ξεχάσει. Αλλά το θέμα είναι ότι δεν είναι σίγουρο ότι εκείνη η φωτό ήταν από το Supernatural. Θα δείξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να που βρηκα το τελος του επεισοδιο εν αγνοια μου.... χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή