Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Spoiler για Castiel!

Ο Castiel επιστρέφει στις 23 Μαρτίου για τουλάχιστον 3 επεισόδια. Δεν επιστρέφει ως Leviathan αλλά θα είναι σίγουρα αλλαγμένος και ο Dean σίγουρα χαίρεται που τον ξαναβλέπει. Μετά το χαμό του Bobby και την κατάσταση του Sam, ο Dean στηρίζεται στον Castiel για βοήθεια. Από ότι φαίνεται ο Castiel δεν είναι πλέον εχθρός με τους Winchesters.
"Στο τέλος του πρώτου επεισοδίου που εμφανίζομαι θα γίνει κάτι και ο Castiel θα περάσει ακόμα μια αλλαγή που θα έχει ως αποτέλεσμα καινούριες δοκιμασίες για τον χαρακτήρα. 
Ο Misha Collins αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε τον Castiel στην 8η σεζόν, εάν ανανεωθεί η σειρά.
Στο άρθρο υπάρχει και αυτή η photo αλλά εμένα μου φαίνεται παλιά..



11 σχόλια:

  1. δν παίζει να μν βγει 8η σεζόν το θέμα με τους Λεβιάθαν το χουν παρ'αφήσει δν γίνετε μέσα σε αυτά τα επεισόδια να καλυφτεί τέτοιο κενό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. odws,h 7h season moiazei pio polu m 3eka8arisma t senariou k tn xarakthrwn g n akolou8eisei kati grand >.< Sigoura 8 exei k 8h.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. simfono apolita.To na stamatisoun ti seira stin 7 season kai na teliosei i ipothesi mesa se toso liga epeisodia einai apla adinaton!!!kai tha itan kai ligo blakia!!!!!!!!Anipomono gia to new episode kai as elpizoume me cas apo tora kai oxi sto telos na mas ton baloun etsi apla!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Paidia simfono apolita.Den ginete na stamatisei i seira tora stin 7 season giati kai einai adinaton na teliosei i ipothesi me tous leviathan kai AN ginotan auto tha itan kai ligo blakeia pisteuo.Telos panton....anipomono gia na doume to new episode kai elpizo na exoume sxedon kapou stin arxi ton cas kai oxi na mas ton petaksoune sto telos!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε μπορώ να περιμένω!!!! Θα ήθελα κ εγώ 8ο κύκλο αλλά να είναι τελευταίος. Νομίζω θα το χαλάσουν αν συνεχιστεί κ άλλο γιατί έχουν εξαντλήσει σχεδόν τα πάντα. Συμφωνω με τον Μ Loulougr ότι αποκλείεται να το σταματησουν τώρα σε τόσα λίγα επεισόδια που μένουν. Ελπίζω στον 8ο κύκλο να τελειώσει κ να μας αφήσει με τη ιδέα ότι συνεχίζουν το 'κυνήγι' με τη βοήθεια του Bobby κ του Castiel κ όποιον άλλο. Γιατί θέλω κ το Bobby, χωρίς Bobby supernatural δε γίνεται!!!! Φαντάσου πρώτη φορα έκλαψα για το Castiel κ μετά για το Bobby.
    Τεσπά, ο Castiel έχει γίνει σημαντικός για το supernatural, αναποσπαστο κομμάτι. Τον θέλουμε πίσω όσο πιο γρήγορα πίσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. paidia tha ithela mexri kai 9h season arkei opws lete na exei endiaferon as elpisoume na pragmatopoiithei auto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7.  dikio exete an thn kocoun twra paei tsaba olh h seira 7 xronia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το άρθρο λέει ότι ο Casteil επιστρέφει στις 23 Μαρτίου. Με λίγα λόγια στο 7.17. Στο promo όμως του 7.16 βλέπουμε και πάλι τον Misha. Αυτό σημαίνει πως στο 7.16 είναι απλά ο Jimmy? 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όχι. Σημαίνει ότι η σκηνή που μας έδειξαν είναι από το 7.17. Δηλαδή μας έδειξαν σκηνές από τα 2 επόμενα επεισόδια όχι μόνο από το 1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μάλιστα... Οπότε η ξενέρα μου μεγαλώνει κατά 7 ημέρες! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή