Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Spoilers από την Sera, τι λέει για το Φινάλε αλλά και για 8η σεζόν!


To μεγάλο Boss του Supernatural μας μιλάει για πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για την συνέχεια :
  • Δεν είναι μυστικό ότι ο Ντην πίνει συνεχώς σε αυτήν την σεζόν, αλλά στο αποψινό επεισόδιο έχει έναν καλό λόγο τουλάχιστον για να μεθύσει. Πρέπει να είναι μεθυσμένος για να βρει ένα τέρας όπου οι Winchesters κυνηγάνε! O Garth επιστρέφει σε ένα επεισόδιο που υπάρχουν πολλές επικές σκηνές ποτού. Οι 3 τους δουλεύουν σε μια υπόθεση με ένα αλκοολικό τέρας, ένα τέρας που πρέπει να είσαι λιάρδα για να το δεις. Οπότε υπάρχουν πολλές σκηνές που είναι απλά ξεκαρδιστικές όπου ο Σαμ και ο Ντην, αλλά και ο Γκαρθ πρέπει να είναι πολύ "κομμάτια" ώστε να αντιμετωπίσουν το τέρας.
  • Η Sera μας είπε ότι το αποψινό επεισόδιο είναι Έξτρα Σπέσιαλ!!!
  • Ο Garth είναι ξεκαρδιστικός, απίστευτα αστείος και ιδιότροπος χαρακτήρας αλλά είναι τόσο καλός όσο είναι μεθυσμένος! Όταν δουλεύαμε πάνω στο επεισόδιο είχαμε πέσει κάτω από τα γέλια.
  • Το Supernatural είναι να βλέπουμε τον Σαμ και τον Ντην να κάνουν όλα αυτά τα ηρωικά πράγματα και συχνά να υποφέρουν από διάφορους χαμούς. Και σε αυτό σημείο της ζωής τους έχουνε επηρεαστεί από όλα αυτά που έχουνε κάνει. Δεν μπορούν να σταματήσουν επειδή πάντα θα υπάρχει μια άλλη εκδοχή του "πρέπει να σώσουμε καταστάσεις". Δεν ήταν εύκολος ο δρόμος τους και νομίζω για το Φινάλε έχουμε κάτι πολύ δραματικό.
  • Δεν θα ήταν Supernatural αν δεν σας αφήναμε με το τι θα συμβεί κατά την διάρκεια μιας διακοπής! Οπότε ναι, το τέλος θα είναι Cliffhanger (δραματικό τέλος αλλά θα δίνει νόημα ότι μπορεί να συνεχιστεί η σειρά σε 8η σεζόν).

Υ.Γ.1 : Η ΣΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ CLIFFHANGER ΤΕΛΟΣ. ΜΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ... ΔΙΑΚΟΠΗ! ΑΡΑ; ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΓΙΑ 8η ΣΕΖΟΝ; ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ; ΙΔΩΜΕΝ..

Υ.Γ.2 : Εαν πάμε σε 8η σεζόν, σας υποσχόμαστε μεγάλα πράγματα από εμάς. Τεράστιες και ωραίες αλλαγές που δεν θα ξεκολλάτε...! Eκπλήξεις, δώρα και μια νέα σεζόν πολύ καλύτερη από την φετινή. Και φυσικά με πολύ Radio_Supernatural !!


2 σχόλια: