Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Spoilers...!



Spoiler από την παραγωγό Sera Gamble..


"O Sam και ο Dean έχουν πλέον μόνο ο ένας τον άλλον και πρέπει να συνεχίσουν μαζί έως το τέλος. Τα αδέρφια άλλωστε έχουν να αντιμετωπίσουν έναν μεγάλο κακό, καθώς και τον Lucifer! Τα λεβιάθαν είναι τόσο απαίσια τέρατα που έπρεπε να κλειδωθούν μακρυά από τα υπόλοιπα τέρατα και αυτό μιλάει από μόνο του για την πρόκληση του Σαμ και του Ντην. Έχουν να αντιμετωπίσουν κάτι φοβερό στο τέλος της 7ης σεζόν! Πριν από αυτά όμως έχουν να αντιμετωπίσουν προβλήματα όπως καταραμένα παπούτσια από μπαλαρίνα, μεθυσμένα τέρατα και ένα μικρό θέμα με τον Σαμ ο οποίος καταλήγει σε τρελάδικο. 
Το όλο θέμα με τους Λεβιάθαν σίγουρα θα έχει πολύ δραματικό φινάλε! Θα έχουμε πολύ γέλιο στα επεισόδια 7.16 και 7.18 αλλά το γέλιο δεν αρκεί καθώς ο Σαμ θα πάει σε τρελοκομείο. Τα επεισόδια όμως θα κλείνουνε με τα αδέρφια να ανακαλύπτουν πράγματα για τους Λεβιάθαν και προσπαθούν να λύσουν αυτή την τεράστια υπόθεση."


"Ο Ντην έχει εμμονή να βρει και να σκοτώσει τον Ντικ Ρόμαν αλλά πλέον πρέπει και πάλι να ασχοληθεί με το πρόβλημα του αδερφού του. Προσπαθεί να βρει το αδύναμο σημείο του Ντικ αλλά στο επεισόδιο που βλέπουμε τον Σαμ να καταλήγει στο τρελοκομείο, η κατάσταση είναι έκτακτη και ο Ντην πρέπει να τα παρατήσει όλα. Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για τον Σαμ και ο Ντην τα αφήνει όλα στην απ'έξω. 
Είδαμε πως ο Σαμ έρχεται σε επαφή με τον Εωσφόρο όλο και περισσότερο μέρα με τη μέρα. Ήταν 'τον αγνοώ, τον αφήνω στην άκρη'. Όταν όλα γίνονται δύσκολα, αποφασίζει να μιλήσει μαζί του και αυτό ήταν μια μεγάλη στιγμή, μια μεγάλη αλλαγή!"

Η Σερα υπόσχεται ότι θα δούμε πολύ Εωσφόρο ακόμα, πρίν το τέλος της σεζόν και παραδέχεται ότι όσο χρόνο και να περάσει ο Σαμ στο ψυχιατρείο, δύσκολα θα σταματήσουν οι παραισθήσεις ποτέ. "Ο Σαμ και ο Ντην είναι όμως τρομεροί κυνηγοί και μπορούν να λύσουν τις δυσκολίες μαζί. Περνούν όλα τα δύσκολα, ό,τι μπορείτε να φανταστείτε και στο τέλος της ημέρας βγαίνουν έξω και μας σώζουν."

2 σχόλια: