Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Επίσημη περίληψη 7.20



“The Girl With the Dungeons and Dragons Tattoo”

 Ο Dick Roman παίρνει στα χέρια του έναν σκληρό δίσκο του Frank, ο οποίος περιέχει πληροφορίες για τους Winchesters και τον δίνει σε έναν πανέξυπνο χάκερ που ονομάζεται Charlie, λέγοντας της ότι έχει 48 ώρες να σπάσει το firewall και να πάρει τις πληροφορίες αλλιώς θα την απολύσουν Οι Sam & Dean μαθαίνουν ότι ο Dick έχει τον σκληρό δίσκο και προσπαθούν να πάνε στην Charlie και να την σταματήσουν πριν σπάσει τον κωδικό. Ο Bobby προσπαθεί να βοηθήσει τα αδέρφια αλλά η οργή του για τον Dick που τον σκότωσε μπαίνει στη μέση. Ο John MacCarthy σκηνοθετεί το επεισόδιο το οποίο έχει γράψει ο Robbie Thompson.

Αχ όχι, δε θέλω τον Bobby θυμωμένο πνεύμα...τι μπορεί να περιέχει ο δίσκος που να χρειάζονται τόσο οι Leviathans; ξέρουν τα πάντα για τους Winchesters.

5 σχόλια:

  1. fainetai teleio apla to epeisodio.kai mallon h apanthsh sthn erwthsh olwn ti egine ston frank apanth8hke.afou o ntik exei to sklhro tote logika epita8hke kai skotwse ton frank h toulaxiston na nomizei oti ton skotwse an kai me toso aima pou uphrxe sto ''spiti'' tou frank exei opwsdhpote pe8anei.twra gia to bobby ws orgismeno fantasma ti na pw?alla mporei na kanoun thn anatroph kai na ton anasthsoun sta epomena epeisodia opote as mhn to 8ewroume orgismeno pneuma akoma den einai kai sigouro.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το επεισοδιο προβλεπετε επικο ... τωρα οσο αναφορα τον σκληρο δεν μπορω να σκεφτω τι μπορει να εχει μεσα σε σχεση με τα αδεφια ωστε ο Ντικ να θελει τοσο πολυ να τον "σπασει"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι να έχει ο σκληρός δίσκος που να μην μας το έχουν δείξει τόσο καιρό στις σεζόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως είναι κάποια παγίδα για τον Dick ? :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5.  dn nomizw n tn piasane oi leviathans gt ama t piasun mporun n parun tn morfi t k ti gnwsi t opote o diskos dn 8 xreiazete

    ΑπάντησηΔιαγραφή