Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Επίσημη περιγραφή 7.22!



Supernatural #7.22 “There Will Be Blood”

Για να μπορέσουν να νικήσουν τον Dick Roman και τους Leviathans, οι Sam και Dean πρέπει να βρουν τρία βασικά αντικείμενα. Ο Castiel μπορεί να τους βοηθήσει με ένα από αυτά αλλά για να μπορέσουν να βρουν και τα 2 τελευταία αντικείμενα πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με 2 από τους δυνατότερους αντιπάλους τους – έναν Alpha Βρικόλακα και τον Crowley. Ο Bobby δοκιμάζει ένα καινούριο κόλπο φαντασμάτων το οποίο τελικά θα είναι πολύ επικίνδυνο.Το επεισόδιο σκηνοθέτησε ο Guy Bee και έγραψαν οι Andrew Dabb & Daniel Loflin.

17 σχόλια:

  1. Άρα θα έχουμε και 8ο κύκλο... δεν γίνετε να τελειώσει έτσι.... επίσης νομίζω σε αυτό θα δουν τον Bobby....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο 7ος όπως έχουμε πει έχει 23 επεισόδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ναι.... δεν το ήξερα... ή μπορεί να μην το θυμάμαι... αλλά τώρα ναι.... εάν γίνουν αυτά στο 22 τότε μπορεί στο 23 να καταφέρουν να τους σκοτώσουν.... όμως σιγά μην κοπεί..... το έχω για σιγουράκι το Supernatural....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kai ego re paidia den leei na teliosei etsi stin 7 season as mas dosoun kai mia 8!!!Kai skeftite oti ama itan na teliosei edo den tha allazan senariografo!!!!Na po tin alithia einai kai to mono pou me kanei na pisteuo pos tha exoume kai alli season!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποσο πωρωθηκα απο την περιληψη αντε να δουμε λιγο σωστο Σ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια θεωρία μου : Μήπως προσπαθήσουν να βρουν τα 4 δαχτυλίδια πάλι; Να ρίξουν στο κλουβί δηλαδή τους Λεβιάθαν; Ίσως να έχουν από παλιά το 1 δαχτυλίδι και να έχασαν τα άλλα 3. Άλλωστε το 1 ξέρουμε ότι το έχει ο Death. Ίσως αυτό να είναι το εύκολο από τα 3. Αλλά αυτό ίσως ήταν και μια επανάληψη της 5ης σεζόν οπότε δε νομίζω να έλεγε και πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ναι ομως αμα ανοιξουν το κλουβι δεν θα βγει ο Lucifer με τον Michael...βεβαια ολα παιζουν γτ αν ειναι αληθεια οτι θα ξαναδουμε τον ηθοποιο που παιζει τον Adam κολλαει...αλλα δεν μαρεσει σαν ιδεα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Oυτε εμενα μ αρεσει..! Και ελπιζω να μην γινει.. αλλα τι να πω δεν μπορω να βρω αλλη θεωρια ρε συ.. προφητης, μπομπυ, 3 αντικειμενα, Κας, Ανταμ.. :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μπορει να ειναι 3 αντικειμενα που σε συνδυασμο να τους σκοτωνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μπορεί το ένα από αυτά να είναι το κλειδί για εκεί που είναι κρυμμένα τα όπλα που είχε κλέψει ο balthazar από τον παράδεισο.ο castiel ξέρει που είναι γι'αυτό και μπορεί να τους βοηθήσει..
    το δεύτερο μπορεί να είναι το Colt και να το έχει ο Crowley.
    το τρίτο πρέπει να είναι κάτι από το Purgatory και να το έχει ο Alpha Vampire...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σωστή! Διάβασα το βιβλίο του "Μπόμπυ" και έλεγε για το Κολτ. Τελευταία φορά λέει που το είδαν, το είχε ο Διάολος και το χρησιμοποιούσε σε μια πόλη. Άρα αφού ο Lucifer είναι στην Κόλαση, πολύ πιθανόν να το έχει ο Κράουλη. Αν και νομίζω ότι αυτά τα 3 αντικείμενα με κάποιο τρόπο θα συνδυάζονται όπως δηλαδή τα 4 δαχτυλίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. όχι απαραίτητα..αυτό που τα συνδέει μπορεί να είναι απλά ότι μαζι μπορούν να σκοτώσουν leviathan.το colt να καθυστερεί τους leviathan, τα όπλα του παραδείσου να τους τραυματίζουν και το το πράγμα από το purgatory να τους αποτελειώνει. τα 3 χωριστά δεν κάνουν τπτ,..μαζί μπορούν να τους σκοτώσουν..
    όλα αυτά ΑΝ τα αντικείμενα είναι αυτά που νομίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. παιδιά δεν ξέρω αν είχατε κι εσείς αυτή την υποψία, αλλά εγώ σήμερα την επιβεβαίωσα(ίσως να το ξέρατε βέβαια, αλλά τεσπα).. Όταν είδαμε στο τέλος του 5ου κύκλου τον προφήτη να εξαφανίζεται υποψιάστηκα ότι ήταν ο Θεός.. Λέω δε θα το μάθουμε ποτέ και το ξεχνάω.. Και σήμερα διαβάζω αυτό το απόσπασμα και μένω!


    At the end of Swan Song, the prophet Chuck Shurley is seen disappearing after fininshing the last book of the Supernatural series. Though it is never revisited in the show, the actor and Eric Kripke have both confirmed that Chuck was indeed God, and was acting from behind the scenes in order to preserve free will. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έχει ακουστεί πολύ αλλά όχι δεν ισχύει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15.  rr paidia m mperdepsate tr afou  o leviathan(opos legote telos panton) itan klismenoi sto katharistirio t doulia exoun m t kloubi t eosforou??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 1) Είναι παλιό το post οπότε δεν γνωρίζαμε πράγματα που ξέρουμε τώρα.

    2) Απλά λέμε θεωρίες μην μπερδεύεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. telika to 1o einai to aima tou cas to 2o aima tou alpha kai to 3o aima mallon tou crowley.Mia paren8esi eixe akoustei oti eidan ton adam otna gurizan to 23o episodeio auton dn ton exoun afisei parapolu? sto katw katw aderfos tous einai kai 8a eprepe na niastoun ligo (arage i psuxi tou exei pa8ei ta idia opws eixe pa8ei kai tou sam? )

    ΑπάντησηΔιαγραφή