Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ανάλυση - Σχόλια 7x20


Διαβάστε το Review παρακάτω και πείτε μας την γνώμη σας για το επεισόδιο : 
Φανταστικό επεισόδιο με πολλές απαντήσεις αλλά και νέα ερωτήματα!!!


Ο Μπόμπυ φαίνεται να έχει πολλές απαντήσεις σχετικά με τους Λεβιάθαν. Τα νούμερα που έδωσε στα αδέρφια οδηγούν σε ένα οικόπεδο όπου ήδη ξεκίνησαν ανασκαφές. Εκεί χτίζουν κάτι. Ο Ντίκ ετοιμάζεται να εισχωρήσει στην επιχείρηση Soylent Green. Φτιάχνουν ένα εργαστήριο βιοτεχνολογίας.  Είναι ένα σφαγείο υψηλής τέχνης, και τα "μοσχάρια" είναι οι άνθρωποι. Με την μεταλλαγμένη γαλοπούλα, θα μας έχει όλους υπάκουους του καθώς έχει αγοράσει όλη την λίστα με τα σφαγεία! 


Στην συνέχεια θα θεραπεύσει όλους τους ανθρώπους. Απ'όλα! Καρκίνο, Aids, καρδιακές παθήσεις. Δεν κυνηγούν πλέον αλλά οργανώνουν την τέλεια αγέλη. Οι Λεβιάθαν έχουν σκοπό να πετάξουν τον άνθρωπο από την κορυφή της τροφικής αλυσίδας και να ζήσουν αυτοί αιώνια μόνοι τους. Εν τω μεταξύ τα αδέρφια λαμβάνουν ένα e-mail από τον Φρανκ! Ένα mail που στάλθηκε αυτόματα όταν του χάκαραν το σκληρό δίσκο του. Μέσα σε αυτόν βρίσκονται πολλές πληροφορίες που όπως λέει ο ίδιος περιέχει νέους συμμάχους, τα στέκια των Σαμ και Ντιν, την τοποθεσία του κρυμμένου Ιμπάλα!! Αυτός ο σκληρός δίσκος χακάρεται από τον Ντικ Ρόμαν...........


Ο Ντικ βάζει μία υπάλληλό του να "σπάσει" αυτόν τον σκληρό δίσκο την Τσάρλι. Της δίνει διορία 3 ημερών αλλά αυτή καταφέρνει να χακάρει τον δίσκο σε μόλις 1 ημέρα! Βρίσκει τα πάντα για τους Λεβιάθαν και δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι τέρατα, μέχρι που βλέπει το αφεντικό της να "τρώγεται" από ένα από αυτούς. . Ο Σαμ και ο Ντην αποφασίζουν να πάνε στην εταιρία και φοβούνται μήπως ο Μπόμπυ δει τον Ρόμαν και γίνει εκδικητικό φάντασμα. Βρίσκουν την Τσάρλι και της εξηγούν τα πάντα και η ίδια με φόβο προθυμοποιείται να βοηθήσει.


Μπαίνει στην εταιρία και προσπαθεί να μπει στα αρχεία του και στο γραφείο του Ντικ. Ο Μπόμπυ βάζει το φλασκί στην τσάντα της χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα. Τελικά η Τσάρλι τα καταφέρνει και στέλνει τα πάντα στον Σαμ και στον Ντην. Βρίσκουν στα e-mail του Nτικ ότι  κάτι προορίζεται γι'αυτόν από το Ιράν. Και μάλιστα θα έφτανε εκείνο το βράδυ με αεροπλάνο. Πέρασε 72 ολόκληρες ώρες αυτό το πράγμα μέσα σε θωρακισμένα αυτοκίνητα και ιδιωτικά αεροπλάνα. 


Οι Winchesters καταφέρνουν να αλλάξουν την βαλίτσα με το αντικείμενο και να την πάρουν οι ίδιοι! Μόλις ο Ντικ αντιλαμβάνεται την λάθος βαλίτσα, δίνει διαταγή να κλείσουν όλες οι πόρτες τις εταιρίας. Κλειδώνουν όλες και πλέον η Τσάρλι μένει μέσα στον κτίριο.  Ο Μπόμπυ με την δύναμη του ραγίζει τις πόρτες μέχρι που κατεβαίνει ο Ντικ Ρόμαν. 


Ο Μπόμπυ ψάχνει για εκδίκηση και χωρίς να το θέλει χτυπάει την Τσάρλι. Τα αδέρφια σπάνε την μισοτελειωμένη πόρτα και μπαίνουν για να σώσουν την χάκερ. 


Φεύγουν από εκεί όλοι και σώζουν την Τσάρλι. Την πάνε στο νοσοκομείο όπου έχει σπάσει τον ώμο της. Αυτό τους κάνει να αναρωτιούνται αν πρέπει να συνεχίσουν να έχουν τον Μπόμπυ μαζί τους ή αν πρέπει να κάνουν κάτι γι'αυτό. 


Ο Ντικ φανερά εκνευρισμένος τρώει τον συνεργάτη του καθώς υπέστη την πιο μεγάλη ήττα από τους Winchesters! Έχουν την βαλίτσα η οποία περιέχει μόνο ένα μεγάλο κομμάτι κόκκινου πηλού! Τι τον χρειάζονται οι Λεβιάθαν; Γιατί είναι τόσο σημαντικός;


Ατάκα επεισοδίου : 1)"It's ok it's ok. Listen, who is your favourite Harry Potter character?"

2) -You're gonna flirt your way past.
-I can't he is not my type.
-You're gonna have to play through that.
-As in he's not a girl.
-Oh Oh. Pretend he has boobs!


Quote Of The Episode : Perfect, it's in the middle of the Death Star.


Bαθμολογία επεισοδίου : 9,5/10


21 σχόλια:

  1. stn arxh eixe polu endiaferon emena m arese pl to ksulo me tn bobby

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. elpizw na mhn exoume kanena paratragoudo me ton bobby.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. fovero epeisodio alla opws eipes me polla erwthmatana genniountai.
    1on)olos o xamos na xakaroume to sklhro htan gia thn topo8esia ths impala kai tropous pou hdh 3eroume gia na stamatame tous lev. dld to borax kai meta apolkefalismos?
    2on)72 wres ta3idiou gia na paroume ena kokkino pulo?egw skefthka pantws oti prepei na ton spasoun kai 8a vroun kati mesa alla meta 8umh8hka ta opla pou tous skotwnoun pou mas exoun anaferei sthn perilhpsi enos apo ta epomena epeisodia kai mallon einai ena apo ta tria kai isws auto pou lene oti mporei na vrei eukola o cas.
    telos ta aderfia sunexizoun na ferontai sklhra ston bobby ena atuxhma htan pou espase ton wmoths h allh, autoi oi duo dhladh den exoun traumatisei pote kapoion pou prospa8oun na swsoun?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kάτι τέτοιο μου μυρίζει γαμώτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ειναι αυτο το θεμα με τον Μπομπυ νομιζω το χετε παρεξηγησει. Το θεμα ειναι οτι οταν βλεπει τον Ντικ δεν ξερει τι κανει και αν γινει εκδικιτικο φαντασμα θα σκοτωσει οποιον βρει μπροστα του μετα. Θα χασει ολες του τις μνημες. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φοβερο επεισοδιο,μου αρεσε παρα πολυ!!!ειχαμε καποιες εξελιξεις και με λεβιαθαν και με μπομπυ!!!επιτελους αναφερθηκαν στην ιμπαλα οποτε αναμενουμε να την δουμε τωρα!!μαθαμε και το τι σκαρωνουν οι λεβιαθαν!!!αντε να δουμε τωρα τι μπορει να ειναι αυτος ο πηλος!!ειχε για ακομα μια φορα εξυπνες ατακες και επισης μου αρεσε τρομερα η τσαρλι ως χαρακτηρας!!!το μονο που δεν μου αρεσε στο επεισοδιο ειναι που ειδαμε τον μπομπυ να γινεται σιγα σιγα εκδικητικο φαντασμα και σιγουρα δεν θα εχουμε καλο τελος για αυτον!!!  

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kala ee to epeisodio FANTASTIKO!!!Auti tin stigmi den ksero ti na po akribos....gia ola auta ta megala erotimata pou dimiourgithikan??... gia auta pou apantithikan??gia ton Bobby?? Auto pou sigoura ksero omos einai oti o Sam kai o Dean plisiazoun olo kai perisotero ton Dick kai mathenoun pragmata gia auton alla kai oti gia mia fora, tou tin eferan autoi gia ta kala xoris na pathoun kati kako!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκπληκτικό επεισόδιο 9/10. Δεν βαρέθηκα σε κανένα σημείο.Συνεχής πληροφόρηση και καινούρια πράγματα. Μακάρι να συνέχιση έτσι, για εμένα στο top5 της σεζόν.   

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμένα μου φάνηκε ωραίο επεισόδιο, ιδιαίτερα το ξύλο που έριξε ο Bobby το ευχαριστήθηκα, θα δυσαρεστηθώ ιδιαίτερα αν δεν τον ξαναδώ στην 8η season.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δεν νομίζω να την βγάλει καθαρή ο Μπόμπυ πολύ το φοβάμαι! πολύ καλό το επεισόδιο το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ! να δούμε τώρα πως θα εξελιχθεί όλο το θέμα με τους Λεβαθιανς 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Pantws emena mou fanike oti ithele na prostatepsei tin charlie k xtipise k ton allo k ton ntik dn eftase se simeio na ginei tooooso ekdikitikos...Kai eidate ti eipe i charlie???Oi kakoi panta pethainoun me eidiko spathi ara mallon o pilos einai kapoiou eidos uliko gia na nikisoun tous leviathan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. paidia itan fovero episodeio oso gia ton bobby fovame pos ontws den 8a katali3ei kala auto..o pulos einai standard ena apo ta 3 opla(diladi ti allo 8a mporouse na itan? :P)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. γαματο το επεισοδιο , γενικα προσεξα οτι και σκηνοθετικα ηταν καπως διαφορετικo και καλυτερο μπορω να πω ... τωρα πρεπει να μαθουμε την ηταν αυτο στη βαλιτσα που περιμενε ο Ντικ ... οσο αναφορα τον Μπομπυ πιστευω οτι αυτος με καποιο τροπο θα σκοτωσει τον Ντικ αλλα δεν ξερω αμα θα ξεφυγει σε σημειο τα αδερφια να το "κυνηγhσουν" ... τελος δεν ειναι δυνατον να σε σε μια κοπελα "Dick , sit"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μα τι τέλειο επεισόδιο...ποιος είναι αυτός ο John MacCarthy που το σκηνοθέτησε?! Τέλειος! και η writer καλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. paidia to episodio htan polu kalo..m'arese pou eixe sxesi pali me tn bobby..pisteuw oti autos o kokkinos pulos tha einai to oplo pou tha eksafanisei ta leviathan apo tn gi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. paidia to episodio htan polu kalo..m'arese pou eixe sxesi pali me tn bobby..pisteuw oti autos o kokkinos pulos tha einai to oplo pou tha eksafanisei ta leviathan apo tn gi

    Μου αρέσει
    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εντάξει το επεισόδιο τα έσπασε!!! Από την αρχή μέχρι το τέλος είχαμε αγωνία ακόμα και για την Τσάρλι και ας μην την ξέραμε! 
    Εντάξει εν τέλη δεν έγινε τίποτα τρελό, αλλά αυτό αρκεί! Τώρα έχουμε την "βαλίτσα" και ξέρουμε κάποια πράγματα επιπλέον για τα Λεβιάθαν! Όπως έχω δηλώσει το θέμα με τα Λεβιάθαν δε μου αρέσει φέτος αλλά μπορώ να πω πως πλέον απέκτησε ενδιαφέρον που μάθαμε τους σκοπούς τους! 

    Κρίμα για τον Μπόμπι, δε μου αρέσει εκεί που το πάνε... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γαμάτο επεισόδιο,επιτέλους ενα που δε το βαρέθηκα στιγμή,μακάρι να ναι και τα επόμενα έτσι. ΑΜΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μακράν το καλύτερο της σεζόν ως τώρα... Ο πυλός είναι πιστεύω το καλύτερο όπλο εναντίων των τεράτων και γι'αυτό το ήθελαν, θα δείξει αν πέσω μέσα... Ο Μπόμπι με πώρωσε που έκανε ότι ήθελε τον Ντικ, μακάρι να βοηθάει μόνο, αν και από όσα έχουμε δει, ένα ισχυρό πνεύμα είναι κακό πάντα... Θα ήθελα να μείνει πάντως αν γίνεται και στην 8η σεζόν, και περιμένω πως και πως τον Κας και την Ιμπάλα... Ελπίζω και οι τρεις να είναι και του χρόνου, αλλά πρωταγωνιστές, και όχι σε λίγα επεισόδια... Μακάρι να είναι τελευταία σεζόν η επόμενη (όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει), να μας το ανακοινώσουν, να το χωνέψουμε και να το περιμένουμε, γιατί δυστυχώς, το Supernatural έπαψε να εντυπωσιάζει στην 6η και στην φετινή σεζόν, είναι αντικειμενική αλήθεια και όχι δική μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. h attaka tou episodeiou einai h attaka tou dean otan tou leei o sam pws oi levaithan 8a ma8oun to meros pou brhskete h impala kai to dean leei... "my baby"

    ΑπάντησηΔιαγραφή