Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Ποιός να συγκριθεί μαζί σου...


Ποιος; Το Supernatural κατέκτησε το Ultimate Fan Battle αφού στον τελικό νίκησε το Buffy. Το eonline βγάζει το καπέλο σε όλη την σειρά με τα πολλά βραβεία και τους άτυπους διαγωνισμούς που κερδίζει σε κάθε site! Φαίνεται ότι τελικά είναι η σειρά με το μεγαλύτερο fan base σε ολόκληρο τον κόσμο. Με μια μεγάλη Supernatural Family...

8 σχόλια:

  1. paidia pragmatika agapaw to supernatural alla dn nmz oti to fanbase tou mporei na sugri9ei me ta fanbase seirwn opws ta filarakia i tainws opws to harry potter ,i to hunger games (k misws ton eauto m pou to lew...i akoma k to twilight) !
    dn lew oi fans einai 9eoi apla pisteuw oxi toso polloi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άλλο σειρά και άλλο ταινία.τα φιλαράκια είναι μια σειρά που δεν έχει και πολύ δύσκολο target group όλες της ηλικίες όλα τα γούστα. το supernatural έχει πολύ συγκεκριμένων target group. και τέλος δεν έχει σημασία πόσοι είναι οι fans αλλά τι fans είναι. και πιστεύω πως το supernatural έχει πολύ αφοσιωμένους και ψαγμένου fans. άντε το πολύ πολύ το Lost και το prison break να είχε τέτοιους fans, και στο λέω εγώ που πριν δω supernatural σιχαινόμουν τέτοιου είδους ταινίες και σειρές, αλλά το supernatural δεν πιάνετε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα συμφωνησω με τον Leit Dedukos . Έτσι όπως βλέπω τα πράγματα, μόνo το fringe ίσως να έχει τόσο τεράστιο fan base. Τα χαρη ποτερ και το Hunger Games(που το ειδα και πραγματικα δεν καταλαβα γιατι τοσος ντορος), ειναι και βιβλια οποτε ειναι σαν να συγκρινουμε το SPN με το The Lord Of The Rings. Δεν γίνεται αυτό.

    Δεν πολυ εχεις καταλαβει την δυναμη των fans μας(φιλικα στο λεω :) ) . Πιστεψε με πολυ δυσκολα βρισκεις σειρα με τοσους fans.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. den paizetai re to spn mas to sugkrinoun twra me pseutoseires kai tainies.....oti diagwnismos ginetai kai summetexei to spn nikaei ti allo apodeikseis theloun.....???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. na leme ta idia kai ta idia..???!!!! auti i seira kai na stamatisei pali vraveia tha pairnei!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί είμαστε πολύ οι Winchesters!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7.  mporei na uperagapaw supernatural fusika...alla h buffy einai buffy!! an den kanw lathos htan apo tis prwtes seires me auta ta themata kai panw s authn sthrixthikan polla alla!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή