Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο JOHN WINCHESTER!!!



ΕΕΕΕΕΠΙΣΤΡΕΕΕΕΦΕΙ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ... SUPERNATURAL!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΠΟΙΛΕΡ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ PEOPLE : 
Η μετάφραση έγινε στο κομμάτι που μιλά για το Supernatural :
- Εξέφρασα την επιθυμία μου πριν περίπου ένα μήνα να επιστρέψω στη σειρά. Θεωρώ ότι όλοι εκεί μέσα είμαστε μια οικογένεια. Χάρις στον Jensen άλλωστε γνώρισα την γυναίκα μου. Περνάω απίστευτες στιγμές μαζί τους και δεν θα ξεχάσω ποτέ την 1η σεζόν. Μίλησα με την παραγωγό της σειράς Sera Gamble και μου είπε ότι στο τελευταίο επεισόδιο θα εμφανιστεί ο John και φυσικά με θέλουν πίσω στην σειρά. Ακόμη δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για το πώς και το τι αλλά το σίγουρο είναι ότι ο πατέρας των παιδιών επιστρέφει και χαίρομαι τόσο που θα ξαναμπώ στο cast του Supernatural αλλά θα δουλέψω με ηθοποιούς όπως ο Misha Collins.

-Ναι, σε 1 εβδομάδα ξεκινάει η νέα μου σειρά, Magic City, αλλά τα γυρίσματα έχουν ήδη τελειώσει οπότε δεν πρόκειται να επηρεαστεί η δουλειά μου για το Supernatural. Εύχομαι να βρίσκομαι και του χρόνου στην σειρά, άλλωστε έχω πολλά να κάνω ως Τζον Γουιντσεστερ..











Καλό μήνα από την Αμαλία και τον Ορέστη!

22 σχόλια:

  1. να εκφραστώ ελεύθερα ?? εντάξει θα το κάνω...
    Κ-Α-Υ-Λ-Α !!! John, Dean, Sam, Castiel !!! 
    GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!! :D 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ελα ρε φιλε ποιος Τζον τωρα περσινα ξινα σταφυλια ας φερουν πισω και την Ρουμπι και τον κιτρινοματι ελεοςςς ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να δούμε.. Τη φοβάμαι πολύ αυτή την επιστροφή.. Ελπίζω να μην κάνουν ότι να'ναι και να το πετύχουν για να είναι επικό...! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την πάτησα μάλλον... Ήμουν έτοιμος να γράψω να μου πεις την πηγή... Αλλά κοίταξα Google και δεν βρήκα τίποτα.. Επίσης μετά κοίταξα και ότι άλλαξε η μέρα... So...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. epistrefei o john 8A TRELA8W!!!!!!!!! MRABO RE SARRA SE AGAPW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ok...apla trelenomai tora....ante welcome back..... :D toso kairo se perimename kai esena....:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. a re oresth den sou eipa egw 8a sth kanei th xarh h sera kai oriste.popopo profhths eimai h ana8ematismenh?!an ginei kai auth h epistrofh tote nomizw oti ton 8 kuklo ton exoume sigouro.perimenw tis antidraseis twn aderfwn pws kai pws.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρωταπριλιάτικο ε???!!!!!!...(ας μου πει κάποιος οτι ΔΕΝ είναι)!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χαχαχαχχα... αλητηηηηηη ξαναλεωωωωω χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χίλια συγνώμη παιδιά αλλά από το σάστισμα (άκου εκεί *έρχεται ΚΑΙ ο John*!!!) αμέλησα να σας χαιρετίσω!!Είμαι καινούρια στην παρέα.Εύχομαι σε όλους καλό βράδυ και το μόνο που μπορώ να κάνω,είναι να ελπίσω πως η αγαπημένη μας σειρά θα μας κρατήσει συντροφιά ΚΑΙ του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπέρα Σοφία και καλωσόρισες στο Supernatural Greece.. Χαιρομαι να μεγαλωνει η παρεα μας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Fantastika!!!!!Tora ksafnika blepoume sto Supernatural na epistrefoune para polla atoma!!Pisteuo kai ego ean kai argoume ligo akoma gia na eimaste sigouri pos ean tha ginei 8 season tha einai mia apo tis kaliteres season olou tou Supernatural me olous autous tous xaraktires palious kainourgious.....Anipomono poli gia ta epomena apeisodia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τι λες τωρααα;;;τι λες τωρααααααα;;;;πωωωωωωωωωω καλα εεε τωρα με εφτιαξε τρελα!!!!πωωωω επιστρεφει ο John τι λες τωρα;;;;δεν το χωραει ο νους μου!!!!ερωτας μεγαλος ο John πωωωωωω με επιασε παλι η πορωση η τρελη η μεγαλη!!!!ελα να μας φτοιαξεις παλιιιι λεμεεεεεε ελα ελα να παρουμε τα πανω μας παλι!!!!!σηκωσετο το τιμημενο δεν μπορω δεν μπορω να περημενω!!!ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ Ο JOHN ΕΓΩ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΜΠΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!ΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ love john loveeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γεια σας, νέο μέλος εδώ. Την σειρά άρχισα να την βλέπω τώρα και μου άρεσε τόσο πολύ που κατέβασα όλες τις σεζόν. τέλεια θα ναι να γυρίσει ο ΤΖΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!! Θα είναι όλοι πάλι μαζί??? Ε ΟΧΙ!!!! Δεν το πιστεύωωωωωωωωωωω!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. paidia mporei na pw kai vlakeia..alla ena paidi m eipe pws diavase kapou oti 8a epistrepsei o john ws vessel tou 8eou...!!! dn 3erw an isxuei sigoura..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Opos eixa pei sto finale girnaei Bobby me John kai ta gamane ola

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. TRELENOMAI!!!!!!!!! john is back!!!! fantazomai th xara tou oresth(kai pollwn allwn)thn wra pou to ema8e :P kai elpizw na mhn einai prwtapriliatikh farsaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΛΕΝΙΑ ΤΖΙΒΙΤΖΙΛΙΔΟΥ3 Απριλίου 2012 στις 4:08 μ.μ.

    μας φερατε πισω το Bobby μας φερνετε και το John...ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ IMPALA!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή