Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Supernatural Convention στην Ρώμη - Ημέρα 1η


To 3o Supernatural Convention στην Ρώμη, έλαβε χώρα το περασμένο 3ήμερο. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την συνέβη την 1η ημέρα του Convention. Ο μεγάλος Gabriel, ο Μπάλταζαρ, και οι πολλες ερωτήσεις στον ξεκαρδιστικό Misha Collins. Αγαπημένες τους σκηνές και όχι μόνο. Ο... σεναριογράφος Misha, οι audition του Μπάλταζαρ και το Supernatural στο Lost με τον Mark Pellegrino!!! Παρασκευή 27 Απριλίου 2012 :

Για όσους δεν γνωρίζουν, Convention είναι ένα συνέδριο που γίνεται σε πολλές χώρες της γής, όπου fans και cast του Supernatural μαζεύονται και συζητάνε για την σειρά και όχι μόνο!
Το Show της Παρασκευής άνοιξε ο Richard Speight, Jr( δηλαδή ο Gabriel ). Ήταν ο καταλληλότερος για αρχή καθώς αποδείχτηκε πολύ αστείος. "Στόχος" του αυτήν τη φορά ήταν ο Sebastian Roche ( ο Balthazar ). Ο Σεμπα, προφανώς μιλάει πολλές γλώσσες όπως και ιταλικά και γι'αυτό ο Richard είπε ότι ήταν πολύ χρήσιμος όταν κάνανε βόλτες στην Ιταλία. "Εμείς στην Αμερική λέμε ότι ένα κτίριο είναι παλιό και εννοούμε ότι είναι από το 1980. Ενώ στην Ρώμη βλέπεις πράγματα και από το 600 π.Χ. Κάτι είναι παλιό, όταν ο Χριστός έρχεται και λέει 'ε αυτό είναι παλιό'!", είπε.



Φυσικά οι fans του έκαναν πολλές ερωτήσεις σχετικά με τον χαρακτήρα του στο Supernatural. Είπε ότι "όταν ήταν να πάω για την πρώτη μέρα στη σειρά, την νύχτα πριν την πρώτη μου σκηνή, διάβασα όλο το σενάριο μαζί με τον Jared και τον Jensen και τους σεναριογράφους, στο Los Angeles σε μία τηλεδιάσκεψη! Νόμιζα ότι ήταν ένας φοβερός τρόπος να μάθω τον χαρακτήρα μου, αλλά μόλις τελειώσαμε, ο Eric Kripke είπε ότι τα πήγαμε περίφημα αλλά πρέπει 'να κρατήσουμε τα υπερφυσικά του υπερφυσικού στοιχεία στο Supernatural (υπερφυσικό)'. Ο Jared και ο Jensen έλεγαν 'ναι το θα το κάνουμε' αλλά εγώ σκεφτόμουν 'αυτό δε βοηθάει και πολύ. Τι θα λεγες να χρησιμοποιούσες καμία λέξη που να μην είναι το όνομα της σειράς;"


Αγαπημένη του σκηνή είναι αυτή στην 5η σεζόν στο επεισόδιο "Changing Channels" όπου βάζει τους Σαμ και Ντην μέσα στον κόσμο της τηλεόρασης. "Είμαι πολύ μεγάλος fans των αγοριών που τους βάρεσα στα τέτοια. Η αγαπημένη μου σκηνή είναι όταν μίλαγα με τα αδέρφια στην αποθήκη. Δεν ήταν αστεία σκηνή αλλά είναι μια πολύ καλογραμμένη σκηνή και όχι λόγω κάποιων special εφέ."


Τον λόγο μετά στο convention πήρε ο Sebastian Roche όπου πράγματι αυτός ο άνθρωπος μιλάει κάθε γλώσσα! Μάλλον είναι ο άνθρωπος στο Supernatural με την περισσότερη ενέργεια. Μίλησε για την πρώτη του μέρα στη σειρά : "Η πρώτη μου σκηνή ήταν η σκηνή που έκανα με τον Misha. Είχα ακουστά για την σειρά αλλά ποτέ δεν την είχα δει. Έχω περάσει από audition για τους Gabriel, Lucifer, Crowley και έναν ακόμη χαρακτήρα. Πλέον δεν πάω σε άλλες audition, αλλά ο manager μου μου είπε να πάω σε αυτήν για τον Balthazar και αυτός ο χαρακτήρας μου ταιριάζει πολύ! Φορούσα ένα μπλουζάκι V. Η σκηνή αυτή ήταν πολύ καλογραμμένη, και μου άρεσε που εμφανίστηκα με ένα ποτήρι. Λάτρεψα τον χαρακτήρα μου. Οι Jared, Jensen και Misha είναι τόσο καλοί!





Ο Misha Collins στην συνέχεια κουβάλησε έως έξω τον Sebastian σα νύφη! Εξαιρετικά διασκεδαστικός και ο Misha και ξεσήκωσε το κοινό που του έκανε συνεχώς ερωτήσεις. 1 ερώτηση που του έκαναν είναι αν συμφωνεί με το γεγονός ότι τα αδέρφια στο τέλος του 17ου, άφησαν τον Κας στην κλινική. "Fuc**ng no! Αλλά για να είμαστε δίκαιοι ο Κας είχε ανάγκη από ξεκούραση και τα νοσοκομεία βοηθάνε σε αυτό."

- Πώς παίζεις τόσους πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες ή άλλες version αυτών;
- Φοράς εσώρουχα διάφορων ειδών. Το πιο δύσκολο ήταν όταν έκανα τον Λεβιάθαν - Κας. Δεν φορούσα καθολου βρακί όταν έκανα τον Κας στο μέλλον!! 

- Γιατί ο Κας δεν έβγαλε τις παραισθήσεις του Σαμ στην 7η σεζόν;
- Γιατί αυτές οι παραισθήσεις ήταν μεγάλο πρόβλημα. Επιπλέον, οι σεναριογράφοι της σειράς τους αρέσει να κάνουν περίπλοκο το Supernatural. Δεν θέλουν να λύσουν όλα τα προβλήματα. Νομίζω προσπαθούν να κάνουν τον Κας λιγότερο δυνατό. Είναι πρόβλημα ο Σαμ και ο Ντην να έχουν στην σειρά ένα φίλο, ο οποίος με το χτύπημα των χεριών του λύνει κάθε πρόβλημα. Τα αδέρφια δεν πρέπει να περνούν και τόσο καλά.

- Έχεις γράψει ποτέ σενάριο για το Supernatural;
- Ναι! Έγραψα μια σελίδα πίσω στην 5η σεζόν και την έστειλα με e-mail στον Eric Kripke. Ο Εric μου απάντησε, 'ναι είναι ωραίο, στείλε κι άλλες διάφορες νέες ιδέες'. Αστειεύτηκε ότι ήταν καλύτερο από τα επεισόδια της 5ης σεζόν, και οι σεναριογράφοι ζήλεψαν πάρα πολύ. Το σενάριο έλεγε για έναν οικοδεσπότη ενός Talk-Show κάπου στην Κεντρική Αμερική και έστελνε προμήθεια ώστε να γίνουν οι άνθρωποι ζόμπι! Ο Σαμ και ο Ντιν θα το ανακάλυπταν και θα μετατρέπονταν όλοι οι άνθρωποι σε ζόμπι και τα αδέρφια έπρεπε να τον σταματήσουν.

- Αγαπημένη ατάκα σου ως Κας; 
- The voice said I'm almost out of minutes. Και επίσης "Ι learnt it from the pizza man".

- Αν δεν είχες πάρει τον Κας ως ρόλο, ποιον άλλον χαρακτήρα θα ήθελες να έπαιζες;
- Μάλλον θα τους είχα πει να με βάζαν στο ρόλο του Ντην. Εγώ και ο Jensen μοιάζουμε πάρα πολύ οπότε κανείς δεν θα παρατηρούσε διαφορά!

- Γιατί η γυναίκα του Εμμανουήλ εξαφανίστηκε όταν ο Κας ξαναβρήκε τις μνήμες του; 
- Η γυναίκα του είναι λίγο περίεργη. 'Βρήκα έναν τύπο γυμνό στο δάσος, οπότε τον παντρεύομαι!' Νομίζω έχει και αυτή τα προβλήματά της, οπότε δεν ανησυχώ.

- Γιατί δεν κάνεις Follow κανέναν στο Twitter;
- Δεν ξέρω να χρησιμοποιώ και πολύ το Twitter ή το Facebook. Δεν καταλαβαίνω το Retweet. Κάνω Follow κάποιους για λίγες μέρες αλλά είναι απαίσιο γιατί βλέπω τι μαλακίες γράφουν. Εμένα μ'αρέσουν αυτά που γράφω εγώ καλύτερα!



Στην σκηνή μπαίνει και ο Mark Pellegrino! Λέει ότι ο Lucifer έχει γίνει πολύ διαβολικός και όσο περνάει ο χρόνος γίνεται ακόμα περισσότερο. Του κάναν ερωτήσεις οι Fans :
- Αν οι χαρακτήρες του Supernatural ήταν στο νησί του Lost, ποιος θα πέθαινε πρώτος;
- Νομίζω ότι ο χαρακτήρας του Jim Beaver θα πέθαινε πρώτος. Συγγνώμη αλλά... Δεν γίνεται να είναι ο Jared ή ο Jensen. 2 νέοι που τρέχουν στο νησί με τα όπλα τους!

- Κάποιοι Fans λένε ότι ο Σαμ δεν έχει απλά παραισθήσεις, αλλά υπάρχει μια ψυχική σύνδεση μεταξύ Lucifer και Sam.
- Συμφωνώ!!! Νομίζω μέσα στον μυαλό του Σαμ είναι ο αληθινός Lucifer που στέλνει διάφορα ψυχικά συναισθήματα!




O Brock Kelly (ο νέος Ντην στην 4η σεζόν) είπε μια ιστορία για την πρώτη του ημέρα. Δεν είχε ξαναπαίξει ρόλο τόσο γνωστό. Όταν διάβασε ένα άρθρο για τον εαυτό του, φρίκαρε τελείως! Τον ηρέμησε ο Collin Ford (νέος Σαμ).


O Misha είπε και ένα μικρό σπόιλερ για την συνέχεια της σειράς : 
Ο Cas επιστρέφει στο επεισόδιο της 4ης Μαΐου. Η γκαρνταρόμπα του Κας είναι χάλια. Και είναι πάντα η ίδια! Ξέρετε η ρόμπα από το νοσοκομείο. Αυτό φοράει ο Κας!




***Αυτή ήταν η 1η μέρα του Convention. Υπομονή και έρχονται και οι άλλες 2 ημέρες αναλυτικά με πολύ Misha, Jensen, Jim και Jared!***

5 σχόλια:

  1.  
    O Brock Kelly (ο νέος Ντην στην 4η σεζόν) είπε μια ιστορία για την πρώτη
    του ημέρα. Δεν είχε ξαναπαίξει ρόλο τόσο γνωστό. Όταν διάβασε ένα άρθρο
    για τον εαυτό του, φρίκαρε τελείως! Τον ηρέμησε ο Collin Ford (νέος
    Σαμ).



    mporei kapios n m eksigisei t enoei edw???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. einai t paidia pou ekanan st seira ton dean k tn sam otan htan mikroi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oh!!!!πολυ αστειος ο misha!!!οπως και στον ρολο του καποιες φορες!!!οι ατακες του βασικα...ειναι ηθοποιαρα ο ανθρωπος!!!! οπως και ολοι τους!!!!τους λατρευω ολους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδια ευχαρστούμε πολύ για τη σουπερ ανταπόκριση!!! 
    Αφου τους κάνουν τοσο εντυπωση τα αρχαία δεν έρχονται απο δω... εχουμε ακόμα πιο αρχαια και απ τ΄αρχαια της ρωμης!!χι χι!Και εχουν ξαναπάει νομίζω Ιταλία..Αδικια!  Καλό μήνα σε όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή