Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Aνάλυση - Σχόλια 1x22 Season Finale



Το Supernatural Greece ξεκινάει από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή 18/05 που έχουμε το Season Finale της έβδομης σεζόν, Reviews με όλα τα φινάλε της σειράς. Σήμερα θα ξεκινήσουμε να θυμηθούμε το Season Finale της 1ης σεζόν!

Ο Ντην τηλεφωνεί στον πατέρα του όμως στην γραμμή είναι... η Μεγκ! Η Δαίμονας τον ενημερώνει ότι δολοφόνησε τον Τζον και ότι έρχεται για να πάρει το Κολτ. Έτσι τα αδέρφια αποφασίζουν να φύγουν από την κρυψώνα τους και να ζητήσουν βοήθεια από κάποιον κύριο Μπόμπι Σίνγκερ!


Ο Μπόμπι Σίνγκερ γνωρίζει τα αδέρφια και τον Τζον χρόνια χωρίς όμως οι 2 τους να έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Μένουν 3 σφαίρες από το Κολτ και τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Ο Μπόμπυ τους μαθαίνει αρκετά πράγματα σχετικά με τους δαίμονες, μέχρι το σημείο όπου η Μεγκ κάνει την εμφάνισή της! 


Ο Ντην όμως την παγιδεύει στο κλειδί του Σολομώντα! Έτσι σιγά σιγά ξεκινάει η ανάκριση καθώς η Δαίμονας επιμένει ότι ο Τζον είναι νεκρός. Ο Μπόμπυ ενημερώνει τα αδέρφια ότι ένα κορίτσι βρίσκεται σε αυτό το σώμα που κατέχει η Μεγκ και αν την εξορκίσουν, θα πεθάνει! Μετά από πολύωρη συζήτηση αποφασίζουν ότι ένας τρόπος υπάρχει να πάρουν πληροφορίες : με εξορκισμό!


Ο Σαμ ξεκινάει σιγά σιγά τα λόγια του εξορκισμού και η Μεγκ βασανίζεται ώσπου λέει ότι ο Τζον είναι ζωντανός και τον κρατάνε Δαίμονες. Ο Σαμι τελειώνει τον εξορκισμό και στέλνει πίσω στην Κόλαση την Μεγκ! Το κορίτσι μέσα της είναι ζωντανό και δίνει πληροφορίες στα αδέρφια όμως λίγα λεπτά μετά, αφήνει την τελευταία της πνοή.


Ο Σαμ και ο Ντην, μετά από μια διαφωνία για το αν πρέπει να πάρουν το Κολτ μαζί τους ή όχι, βρίσκουν το κτίριο που είναι ο Τζον και εκεί νικάνε κατά κράτος 2 Δαίμονες. Ντύνονται πυροσβέστες για να μπουν στο κτίριο ώστε να μην τους καταλάβει κανείς. Βρίσκουν τον Τζον και του ρίχνουν αγιασμένο νερό για να σιγουρευτούν ότι δεν τον κατέχει Δαίμονας. Αφού τον σώζουν, τους ακολουθεί ένας Δαίμονας και χτυπάει πολύ άσχημα τον Σάμι.


Ο Ντην όμως έχει πάρει κρυφά το Κολτ και σκοτώνει τον Δαίμονα σώζοντας τον Σαμι. Όλοι μαζί πηγαίνουν πίσω στην κρυψώνα τους και ανασυντάσσονται. Ο Ντην φοβάται ότι ο πατέρας του θα τσαντιστεί μαζί του επειδή χαράμισε μια σφαίρα, ο Σαμ έχει αρκετούς μώλωπες σε όλο του το πρόσωπο και ο Τζον συνέρχεται. Όμως συγχωρεί τον Ντην και του λέει πόσο περήφανος είναι.


Ο Ντην καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τον πατέρα του. Όντως μέσα σου είναι ο κιτρινομάτης Δαίμονας ο οποίος είναι έτοιμος να δολοφονήσει τα αδέρφια. Πληγώνει άσχημα τον Ντην όμως ο Τζον τον σώζει καθώς για λίγα δευτερόλεπτα μπόρεσε να κατέχει τον Δαίμονα. Ο Σαμ με το Κολτ τον πυροβολεί στον πόδι. Χάνει την δύναμη του και ο Τζον παρακαλάει τον γιο του να τον πυροβολήσει στην καρδιά. Ο Σαμ διστάζει, και ο Δαίμονας φεύγει!


Ενώ οδηγούνται όλοι στον νοσοκομείο μέσα στην Ιμπάλα, ο Σαμ και ο Τζον διαφωνούν για την κατάληξη της ιστορίας. Μένει μία σφαίρα στον Κολτ αλλά η οικογένεια είναι ενωμένη. Μέχρι που μια νταλίκα τους χτυπάει το αμάξι. Όλοι φαίνονται σε άσχημη κατάσταση. Την νταλίκα φυσικά την οδηγούσε ένας Δαίμονας.


Βαθμολογία επεισοδίου : 10/10
Quote Επεισοδίου :
Dean : What's happening? Is there a fire? 
Firefighter : Sir, you have to stand back.
Dean : Well, I got a Yorkie upstairs and he pees when he's nervous.



19 σχόλια:

  1. ε τι να λεμε επικο επεισοδιο,πανω που λες βρηκαν το πατερα τους , τους χτυπαει η νταλικα..."και να ζητησουν βοηθεια απο καποιον Κυριο Μπομπι Σινγκερ" που να ξεραμε τοτε τι ρολο θα παιξει τελικα ο Μπομπι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. nai ontws "o kyrios bobby singer" :D fanike polu xrhsimos :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο τα πιο δυναμικα και ταυτοχρονα συγκινητικα επεισοδια....οπως και εκεινο που ακολουθησε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η μεγκ παντως ειναι στη σειρα απο την 1η σεζον!!! ειναι πιθανον η μονη δαιμονας που εχουν συναντησει οι winchester και ειναι ακομα ζωντανη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλο αυτο...να θυμομαστε και τα παλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κριμα ομως που ειδαμε τον Τζον τοσο λιγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιος να το φανταζόταν ότι για 7 ολόκληρες σεζόν θα παίζει Guest Star.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επικό Season Finale πιστεύω. Είχα μείνει πολύ όταν το είδα πρώτη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την θελουμε πισω! χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σταυρώστε τα χέρια σας να ρθει στην 8η χαχαχα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ANNOUNCEMENT : ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ JEFFREY DEAN MORGAN ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αχχχχ και να γυρισει στην 8η τι εχεις να παθεις!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αμα γυρισει σου "επιτρεπω" να με ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ σε καθε ευκαιρια και δεν θα λεω τιποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. kai se kana mhna anakhnwnei o morgan apo to twitter oti 8a epistrepsei sthn 8 season ston rolo tou 8eou.... eee re kati doulemata pou 8a pesoune... ALLA DEN UPARXEI KAMIA PERIPTWSH OMWS....emena auto pou m exei leipsei tromera einai na xanakousw to carry on sthn seira,,.. :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 1ον δεν υπαρχει περιπτωση 2ον μονο για τον Ορεστη επιτρεπετε το δουλεμα ανευ απαντησης οχι σε σενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Evhh  κοίτα τώρα τί έκανες. Το στενοχώρησες το παιδί..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. να μην πεταγοταν να μην τον στεναχωρουσα... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή